Website op maat laten bouwen - webactueel

Wij houden van WordPress en wij zijn niet de enige. Al meer dan 25% van alle websites wereldwijd draait op het populairste content management systeem en de nummer 2, Joomla, volgt op meer dan 20% achterstand.

Onze eigen website maakt gebruik van WordPress, maar wie gebruikt het nog meer? Welke superberoemde merken hebben hier ook voor gekozen. We zetten er een paar op een rij. Namen en bekende merken die iedereen kent. Het lijstje met bekende WordPress aanhangers staat in willekeurige volgorde.

The Walt Disney Company

De WordPress website van de Walt Disney Company heeft een nieuws-sectie, een zoekfunctie. De aparte vacature tab leidt je rechtstreeks naar een andere website van Disney.

walt-disney-wordpress

bekijk de Walt Disney website

 

Nasa

Wat vooral opvalt bij de WordPress website van Nasa is de galeries van foto’s en video’s. Logisch ook wel. Verder een uitgebreide zoekfunctie die werkt met filters voor berichten, foto’s, video’s en persberichten.

nasa-wordpress

bekijk de Nasa website

 

007

Dit is een grappige. De officiële website van James Bond maakt gebruik van  ons favoriete CMS. WordPress zal nooit meer hetzelfde zijn. Met een aparte slider op de homepage, zoekfunctie en old school twitterfeed.

007 wordpress

bekijk de website van 007

 

Mercedes-Benz

Mooie beeldvullende slider op deze WordPress website. Ook hier word je bij het vacature gedeelte doorverwezen naar een andere website, in dit geval die van Daimler, de company voor personenauto’s, bedrijfsauto’s en vrachtwagens.

mercedes wordpress

bekijk de Mercedes website

 

Star Wars

De officiële website van Star Wars is gemaakt in WordPress, met een nieuws en blog sectie en verder video, community en natuurlijk zoekfunctie. “Remember…the Force will be with you, always.”

star wars wordpress

bekijk de Star Wars website

 

Vogue

WordPress is duidelijk in de mode, getuige de keuze van Vogue voor WP. Met horizontale en verticale navigatie. Ook hier een duidelijke zoekfunctie, video en webshop.

vogue wordpress

 

Bron: http://www.redmelon.nl/wereldmerken-wordpress-gebruiken/