In nieuws op Media Content

Webactueel, gevestigd in Rijswijk, heeft onlangs de prestigieuze titel van ‘Beste Online Marketingbureau van Europa’ in de wacht gesleept. Deze erkenning werd ons toegekend tijdens de vierde International Achievement and Career Awards in Istanbul, waar we de Best Digital Advertising Agency Award ontvingen. Deze award is een van de meest aanzienlijke onderscheidingen in de Europese marketingindustrie, en wij zijn ongelooflijk trots om deze te hebben ontvangen.

De ceremonie in Istanbul was een bijzonder evenement, bijgewoond door honderden mensen, inclusief vertegenwoordigers van grote media. De sfeer was fenomenaal, wat de gelegenheid nog gedenkwaardiger maakte. “Het was een uitstekend georganiseerde award-uitreiking,” zegt Yasin Yildirim, de eigenaar van Webactueel. “De aanwezigheid van zo veel vooraanstaande figuren uit de industrie en media maakte de ervaring onvergetelijk.”

Het selectieproces voor de award was intensief en grondig. Een gespecialiseerd Research & Development-team beoordeelde bedrijven op hun prestaties binnen hun branche. “Dat wij als nummer één uit de bus kwamen, was een fantastische verrassing,” merkt Yasin op. “We hebben eerder meerdere prijzen gewonnen, maar erkend worden als het beste van Europa is een ongekende eer.”

De jury loofde Webactueel om onze klantgerichtheid, expertise en de aanzienlijke resultaten die we hebben geboekt. Onze prestaties hebben ons onderscheiden in een competitief veld van marketingbureaus uit heel Europa. Deze prijs weerspiegelt ons constante streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan het leveren van superieure diensten aan onze klanten.

Webactueel is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerkwebsites en het bieden van innovatieve online marketingoplossingen. Deze erkenning bevestigt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in de digitale marketingwereld. We zijn verheugd om deze mijlpaal te vieren en kijken ernaar uit om onze inspanningen voort te zetten om toonaangevend te blijven in deze snel veranderende branche.