Webdesign

Webdesign door Webactueel laten verzorgen valt eigenlijk in twee delen uiteen. Enerzijds kunnen wij unieke websites voor je ontwikkelen. Aan de andere kant kunnen wij ook een unieke en optimaal werkende webshop opbouwen. Doordat wij al sinds 2012 bezig zijn hebben wij flink wat ervaring opgebouwd door honderden projecten tot een goed einde te brengen. Om die reden kan ook gesteld worden dat de klantbeoordeling van 8,7 alles zegt over wat wij kunnen betekenen. Wij werken altijd met WordPress waardoor dit platform geen enkel geheim voor ons heeft.

Onze
opdrachtgevers

Optimaal webdesign gegarandeerd

Wanneer het gaat over webdesign, dan gaat om meer dan een leuke uitstraling alleen. Zakelijk gezien is het erg belangrijk dat een WordPress website of WordPress webshop niet alleen mooi, maar vooral ook duidelijk en goed bruikbaar is. Al deze zaken moeten dus goed verzorgd worden. Dat betekent dat niet zomaar lukraak geëxperimenteerd moet worden. Bij Webactueel maken we altijd een plan samen met de klant. Dit plan gaan we vervolgens uitvoeren. Daarmee zorgen we ervoor dat het design precies voldoet aan de wensen en eisen die jij als klant hebt, maar ook aan de wensen en eisen die de doelgroep heeft. Waarbij we graag een langlopende relatie opbouwen om voortdurend het webdesign te verbeteren.

Webdesign, wat zijn daar de kosten van?

Of het nu gaat om een WordPress website ontwikkelen, of om een webshop ontwikkelen, webdesign moet volgens de visie van Webactueel altijd actueel zijn. Wij werken dus niet met standaard templates, maar bouwen alles vanaf het nulpunt op. Dat betekent dus ook dat de prijs wel per project kan variëren. Dat betekent dat er vanaf €1.500,- voor website en €2.500 voor webshop al een goed design is neer te zetten. Wie echter een wat groter budget heeft kan met een kleine extra investering al snel zorgen dat de website of webshop allerlei extra functionaliteiten krijgt waarmee nog meer voordeel behaald kan worden. Vanuit ondernemersoogpunt kan dit dus veel voordeel bieden.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Meer dan design alleen

Goed webdesign is een belangrijke factor om succes te hebben online. Dat neemt echter niet weg dat er nog een aantal factoren van belang zijn. Wanneer het gaat om vindbaarheid is bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO specialist) een hele belangrijke factor. Het schrijven van goede teksten is dan ook iets waar wij zeer bedreven in zijn. Wie een website of webshop laat ontwikkelen door Webactueel kan dan ook nog eens een zoekwoordonderzoek ter waarde van €450,- gratis krijgen. Daarmee zorgen we voor een geoptimaliseerde website. Zo word je beter vindbaar en zal je veel meer klanten trekken.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!