“Wij ontwerpen en bouwen als online bureau professionele responsive websites waarbij beleving, ontwerp, conversie en gebruiksgemak voorop staan”

Van creatief ontwerp tot een responsive website!

Websites spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de bedrijfsvoering. Wij kunnen jou van dienst zijn bij het ontwerp en de ontwikkeling van jouw website. Of het nu gaat om een eenvoudige website waarop je informatie verstrekt of om een uitgebreide site met verschillende functies (nieuws, blog, fotoalbum et cetera), wij leveren maatwerk!

Ontwerp

Op basis van uw briefing en onze bespreking daarvan zal een conceptontwerp worden gemaakt, die online wordt gezet zodat u die op uw gemak kunt bekijken. Met uw bevindingen zal het concept aangepast of uitgewerkt worden. Er wordt pas gestart met de ontwikkeling van de site als er goedkeuring is op het ontwerp.

Content management systeem

In bijna alle gevallen worden websites die we opleveren in een CMS geplaatst zodat u zelf eenvoudig uw content kunt beheren. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een internetverbinding en een browser. Welk (open-source) CMS we gebruiken is afhankelijk van de wensen voor uw website. Over het algemeen gebruiken we CMS Made Simple, een prettig werkend CMS met voldoende uitbreidingsmogelijkheden (modules).

Ontwikkeling

Het definitief ontwerp zal worden omgezet naar een goede en snel functionerende website. Tijdens het coderen van de site wordt er doorlopend rekening gehouden met de richtlijnen van het w3c en worden alle codes geoptimaliseerd voor zoekmachines. Binnen het CMS van de website of de webshop zal vooral rekening worden gehouden met de gebruiksvriendelijkheid voor de beheerder(s) van de content.

Oplevering

Na afronding van uw project zal de website live gezet worden. Indien uw site in een CMS is geplaatst krijgt u toegang tot en uitleg over het CMS. Na oplevering kunt u uiteraard bij ons terecht als u nog zaken op de site of in het CMS vindt waar u vragen over heeft.

Onze websites

Responsive

We creëren de beste ervaring op ieder device; van tablet tot smartphone.

Professioneel webdesign

Wij realiseren een professionele website door creativiteit, techniek en online marketing te combineren.

Website optimalisatie

Nieuwe en bestaande websites en webshops optimaliseren voor hogere conversie, betere vindbaarheid en meer traffic.

Wij bouwen professionele websites met WordPress.

TAGS: webactueel – website op maat laten bouwen – website den haag –  website laten ontwerpen den haag – professioneel website – responsive website – website laten bouwen -website laten bouwen- website laten bouwen- website laten bouwen in Den Haage

yasin

Meer weten over websites?


Mail yasin@webactueel.nl of bel naar 06 169 13 910.