Met Google Data Studio waardevolle marketinginzichten creëren

Nog niet zo lang geleden bracht Google een nieuwe dienst op de markt: Google Data Studio. Met behulp van deze applicatie kun je je key performance indicators op een heldere manier in kaart brengen. Omdat Webactueel geen kans onbenut laat, hebben we niet geaarzeld om deze toepassing in ons dienstenaanbod op te nemen. Google Data Studio converteert je gegevens uit verschillende databronnen, waaronder Analytics en Google Ads naar informatieve rapporten. Door deze statistieken te onderzoeken, kom je tot waardevolle conclusies die je online marketingcampagne vooruit helpen. Dat klinkt als iets waar je meteen mee aan de slag wilt, of niet? Wil je Google Data Studio echter optimaal benutten, dan zijn tijd en kennis noodzakelijke ingrediënten. De professionals van Webactueel kennen Google Data Studio van buiten. Voor ons heeft de tool geen geheimen. Enkel mogelijkheden. Mogelijkheden die we graag in het voordeel van jouw onderneming gebruiken. De belangrijkste voordelen van deze applicatie voor jou als ondernemer:

  • Je combineert verschillende databronnen in één overzicht
  • Je integreert Google Data Studio makkelijk met andere producten van Google
  • Je gegevens zijn altijd real-time en up-to-date. Wachten tot de maandagochtendrapportage is dus niet meer nodig
  • Voordelig en gebruiksvriendelijk

Onze
opdrachtgevers

Van toegevoegde waarde binnen de online marketing

De verwachting is dat Google Data Studio zich in de nabije toekomst verder zal ontwikkelen. Tot die tijd blijft het alsnog een van de weinige applicaties die op zo een overzichtelijke manier alle mogelijke indicatoren van online marketing in kaart brengen. Meestal heb je meerdere systemen nodig om tot dezelfde inzichten kunnen komen als Google Data Studio je geeft. Alhoewel de applicatie dus nog enigszins in de kinderschoenen staat, kunnen we met de volste overtuiging zeggen dat het van grote toegevoegde waarde is. Bovendien weten wij van Webactueel precies hoe we hem moeten gebruiken. Zo kunnen we je een maximale hoeveelheid aan waardevolle informatie bieden. Er bestaan drie manieren om Google Data Studio te benutten: middels rapporten, sjablonen of gemeenschappen. Rapporten zijn visualisaties van je gegevens. Sjablonen zijn vooraf vervaardigde rapportontwerpen en gemeenschappen zijn er om samen te werken met andere gebruikers en elkaar te inspireren.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

De beste beslissingen neem je met behulp van Google Data Studio

Ben jij geïnteresseerd in het gebruiken van Google Data Studio? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor onze professionals is het gebruik van deze toepassing veel meer dan een paar knopjes indrukken. Wij staan voor het werken op maat en dat is wat Google Data Studio betreft niet anders. We houden rekening met de specifieke wensen van elke onderneming. Wat wil je in kaart gebracht hebben en hoe uitgebreid moet dit zijn? Bij ons hoef je niet te schromen om je wensen te uiten. Als ondernemer is het voor jou nu eenmaal zaak om het beste uit je bedrijf te halen. Wij weten wat er moet gebeuren om het maximale uit je gegevens te halen. Op basis van onze analyse zal het je beter lukken om beslissingen te nemen. Terwijl wij analyseren, heb jij je handen vrij voor andere zaken waar je onderneming om vraagt. Maak een vrijblijvende afspraak met ons om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Google Data Studio voor jouw bedrijf.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!