Overtuigende copywriting, toegespitst op jouw doelgroep

Stel: je hebt een heldere visie, producten en diensten waar de kwaliteit van afspat en een ontembare passie voor het ondernemerschap. Dat klinkt als alle benodigde ingrediënten voor succes. En alhoewel je goed op weg bent, ben je er toch nog niet helemaal. De concurrentie anno nu is namelijk overweldigend. Nederland is een ondernemend land en het aantal bedrijven blijft dan ook groeien. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep en dus jouw potentiële klanten jou vinden? En wanneer ze je eenmaal hebben gevonden, hoe overtuig je ze dan? Copywriting is het antwoord op die laatste vraag. De definitie van copywriting is het op een doelgerichte manier overbrengen van een geschreven boodschap om daarmee de lezer te overtuigen. We hebben het dus niet over een stuk tekst dat je op een rustige vrijdagmiddag even uit je mouw schudt, maar een tekst waar zorgvuldig over is nagedacht. Een tekst waarin de juiste toon en de juiste woorden worden gebruikt. Die de lezer weet te prikkelen en bijdraagt aan conversie.

Onze
opdrachtgevers

Teksten die de klantbeleving en kwaliteitsscore verbeteren

Wij van Webactueel weten ervoor te zorgen dat de content precies aansluit bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Onze relevante en unieke teksten zorgen ervoor dat jij je van je concurrentie weet te onderscheiden. Copywriting die zijn vruchten afwerpt en een boost geeft aan je SEO. Om er zeker van te zijn dat onze teksten voor hoge rankings binnen de organische resultaten van zoekmachines zorgen, beantwoorden we eerst altijd drie sleutelvragen:

  1. Voor welke doelgroep wordt copywriting ingezet?
  2. Waar is deze doelgroep naar op zoek, dus wat is ook het doel van de tekst(en)?
  3. Welke zoekwoorden moeten er in de tekst worden verwerkt?

De antwoorden op bovenstaande vragen bepalen welke copywriting schrijfstijl we zullen gaan hanteren. De teksten die wij je leveren, hebben twee grote voordelen. Niet alleen zul je hoger ranken in de organische zoekresultaten, ook zal de gebruikservaring op je website dankzij de inhoudelijke content sterk verbeteren. Dit verbetert de klantbeleving, maar ook de kwaliteitsscore op Google. Factoren die allebei geenszins te verwaarlozen zijn!

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Jouw website bovenaan in de resultaten? Laat ons de copywriting verzorgen!

Onze copywriters weten als geen ander hoe ze tekstuele commerciële content moeten schrijven. Commercieel betekent overigens niet alleen dat dit gaat om productbeschrijvingen of reclameteksten. Copywriting omvat namelijk veel meer dan alleen dat. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het creëren van ijzersterke content met maximale relevantie. Ze zijn creatief in het schrijven van teksten en werken daarbij uiterst nauwkeurig. Spellingsfouten? Kromme of onnodig lange zinnen? Daar zijn ze allergisch voor. Met behulp van zoekwoordenonderzoek weten onze specialisten precies welke zoektermen ze in jouw teksten moeten verwerken. Zo leidt onze copywriting tot voor de vindbaarheid in zoekmachines geoptimaliseerde teksten. Onze tekstschrijvers staan graag voor je klaar om je met hun copywriting skills online strategische versterking te bieden. Neem vandaag nog contact op om een vrijblijvende afspraak te plannen.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!