Een SEO check: helder inzicht in waar je met je website staat

Een SEO check kan elk bedrijf een boost geven in zijn online vindbaarheid. Wat SEO oftewel Search Engine Optimization ook alweer is? Een verzameling technieken om zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van een zoekmachine te eindigen. Erg belangrijk, want hoog eindigen betekent ook meer leads genereren. Bij een SEO check gaat het om meer dan alleen het controleren van de aanwezigheid van zoekwoorden. Onze uitgebreide analyse richt zich op drie pijlers:

  1. On-site SEO: Hoe is het gesteld met de toegankelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid van je website? Wanneer de jouwe goed en snel functioneert, krijgt hij de voorkeur van zoekmachines. Die willen hun gebruikers immers ook zo goed mogelijk bedienen. Het resultaat: een hoge ranking.
  2.  On-page SEO: Hoe goed is de content op je website? Bevat jouw pagina de content waarom je als bedrijf ook daadwerkelijk wilt worden gevonden? Is er een duidelijke structuur en een sterke content met strategisch gebruikte zoekwoorden? En hoe doet je concurrentie het?
  3. Off-page SEO: Hoe groot is jouw autoriteit volgens de zoekmachines? Zijn er websites die naar jouw pagina linken? Elke link wordt door zoekmachines geïnterpreteerd als een stem voor jouw website. Des te meer links, des te hoger dus ook je positionering.

Onze
opdrachtgevers

Een SEO check die handvatten biedt

Aan veel websites valt er op bovenstaande gebieden nog voldoende te verbeteren. Ben je benieuwd of dat voor jou ook het geval is? De SEO-check van Webactueel vertelt het je tot in detail. Want om verbeteringen door te voeren, moeten we eerst in kaart kunnen brengen hoe het er op dit moment voor staat met jouw pagina. Een SEO-check is bovendien niet iets wat je eenmalig, maar idealiter regelmatig laat uitvoeren. Onze experts lopen je website op diverse belangrijke punten na en vertalen hun conclusies in heldere verbeterpunten. Deze ontvang je in een overzichtelijk rapport. Hierin staan alle SEO factoren beschreven. Met de verbeterpunten kun je direct zelf aan de slag. Ontvang je daar liever hulp bij, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Een SEO-check is overigens ook raadzaam voor ondernemers die met hun website al hoog in de zoekresultaten staan. Door regelmatig te monitoren, blijf je fris en je concurrentie altijd een stap voor.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Klimmen in de zoekmachineresultaten

Als ondernemer richt jij je met je bedrijf op bepaalde producten en/of diensten. Om deze zichtbaarder te maken, heb je zelf ongetwijfeld al zoekwoorden in kaart gebracht. Maar hoe weet je dat je dit op de juiste manier hebt aangepakt en je pijlers op de juiste termen richt? Het zou zonde zijn om kansen te laten liggen die voor het oprapen liggen. Zelfs wanneer je zelf al veel bezig bent geweest met je vindbaarheid, is het laten uitvoeren van een SEO-check raadzaam. Wij benaderen de zaken nu eenmaal net iets anders dan een ondernemer en weten zo kansen aan te tonen die schreeuwen om benut te worden. Zo lukt het je nog beter om leads te genereren. Iets wat gezien het feit dat 95% van de internetgebruikers zijn zoektocht met een zoekmachine begint, niet mag worden overzien. Onze SEO-check helpt je stijgen op de zoekmachineladder.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!