Een whitepaper laten schrijven – een belangrijk stuk contentmarketing

Een whitepaper schrijven leidt tot een aantrekkelijk PDF-document dat je naar geïnteresseerden stuurt die hun contactgegevens bij je hebben achtergelaten. Binnen de online marketing geldt het whitepaper als een ijzersterk instrument. Je schrijft het naar aanleiding van actuele ontwikkelingen of vragen die klanten je regelmatig stellen. Whitepapers helpen je jouw bedrijf nog beter in de markt te profileren. Ze dragen bij aan de merkbeleving van je klanten, maar kunnen ook leads opleveren. Met het schrijven van een whitepaper toon je je leadership op een bepaald gebied. Binnen het document staat een specifiek probleem centraal. Jij vertelt hoe je dit kunt oplossen. De informatie is objectief en relevant, maar tegelijkertijd een effectieve content marketing techniek. De in de afgelopen jaren toegenomen aandacht voor whitepapers heeft er echter toe geleid dat de kwaliteit uit het oog is verloren. Veel ondernemers zetten het in ter promotie van hun bedrijf. Potentiële klanten zitten echter niet te wachten op een promotiepraatje, maar op een oplossing van hun probleem of een antwoord op hun vraagstelling. Onze professionals kunnen voor jou een mooie whitepaper schrijven. Wil je wel een commerciële boodschap meegeven, dan zorgen we ervoor dat deze naadloos aansluit bij het onderwerp.

Onze
opdrachtgevers

Whitepapers met een ijzersterke inhoud én vormgeving

Veel ondernemers die zelf aan de slag gaan met het schrijven van een whitepaper, trappen in dezelfde valkuil: te veel informatie in één keer willen aanbieden. Zo creëer je het risico dat lezers door de bomen het bos niet meer zien. Geef je deze taak aan onze professionals uit handen, dan zorgen we ervoor dat het resultaat een overzichtelijk document is waarin één duidelijk thema centraal staat. Pas dan voldoe je aan de verwachtingen van lezers en is je whitepaper effectief. De tone of voice is daarbij natuurlijk ook belangrijk. Wij van Webactueel hebben in ons meer dan negenjarig bestaan honderden klanten mogen helpen. Dit betekent niet alleen honderden verschillende ondernemers, maar ook honderden doelgroepen met elk hun eigen kenmerken. Wij weten ons in jouw doelgroep te verplaatsen en begrijpen hoe we deze moeten aanspreken. Onze ervaring, creativiteit en unieke schrijfstijl leiden tot een document waarmee jij jouw leadership onomstotelijk aantoont. Niet alleen zorgen we voor een ijzersterke inhoud en een duidelijke indeling, ook het uiterlijk van je whitepaper wordt niet vergeten. Een mooie vormgeving blijft namelijk net zo goed in het geheugen van jouw lezers hangen.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Een whitepaper laten schrijven en onder de aandacht brengen

Laat je door onze professionals je whitepaper schrijven, dan zul je met dit document je autoriteit en je plaats op de markt kunnen laten zien. Met alleen het schrijven van een whitepaper houdt het werk natuurlijk niet op. Ook met het aanbieden ervan zijn we je graag van dienst. We kunnen dit op verschillende manieren aanpakken, afhankelijk van jouw specifieke doelen. Misschien wil je de download op je website aanbieden in ruil voor contactgegevens als een e-mailadres. Daarnaast is het mogelijk om het bestaan van het document via sociale media of e-mailmarketing aan te kondigen. Webactueel weet hoe potentiële klanten geprikkeld moeten worden. Wil jij graag een whitepaper schrijven, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Wij hebben de analisten en tekstschrijvers in huis die je dit contentmarketing traject graag uit handen nemen.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!