Met Facebook adverteren je zichtbaarheid en bereik vergroten

Facebook adverteren zit al een tijd behoorlijk in de lift. Niet zo verwonderlijk, want met dit sociale mediakanaal heb je een sterk marketingplatform in handen. Wereldwijd maken maar liefst 2,3 miljard personen gebruik van Facebook. In Nederland zijn dat er 10 miljoen. Omdat je via Facebook zodoende een groot deel van je doelgroep kunt bereiken, wordt het zaak om hiervoor de juiste middelen in te zetten. Redenen om voor Facebook adverteren te kiezen, zijn bijvoorbeeld:

  • Het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf
  • Het creëren van awareness voor je bedrijf, merk, product of dienst
  • Het binnenhalen van nieuwe leads
  • Het realiseren van een hogere conversie

Behalve het enorme bereik biedt Facebook nog enkele extra voordelen. Zo bestaan er verschillende plaatsingsmogelijkheden voor advertenties (bijv. newsfeed, sidebars), kun je gevarieerd advertentiemateriaal gebruiken (foto’s, video’s e.d.) en kun je er ook de mensen mee bereiken die ooit al eens in aanraking zijn gekomen met je bedrijf. Dit laatste heet remarketing. Dus hoe overtuig jij je potentiële klanten via dit platform? Facebook adverteren klinkt waarschijnlijk eenvoudiger dan het is. De juiste aanpak is echter essentieel. Daarvoor ben je bij Webactueel aan het juiste adres.

Onze
opdrachtgevers

Onze specialisten zorgen voor een succesvolle campagne

Wij van Webactueel zijn ervan overtuigd dat elk bedrijf, ongeacht omvang en branche, de vruchten kan plukken van Facebook adverteren. Weet je je Facebook Ads optimaal te gebruiken, dan leidt dit tot meer leads en zo tot meer klanten. Klinkt dat je als muziek in de oren? Veel ondernemers die zelf enthousiast aan Facebook adverteren begonnen, kwamen van een koude kermis thuis. Facebook is nu eenmaal niet te vergelijken met Google of andere zoekmachines. Je hebt dus een heel andere strategie nodig. Bovendien moet je de cijfers met arendsogen in de gaten houden. Alleen door constante analyse en verbetering wordt je campagne succesvol. Heb je daar geen ervaring mee? Laat het Facebook adverteren dan door onze specialisten beheren. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat jouw Facebook Ads het maximale opleveren.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Facebook adverteren met Webactueel: een strategie op maat

Schakel je Webactueel in voor Facebook adverteren, dan betekent dat:

  • Werken met een betrouwbare marketingpartner met jarenlange ervaring
  • Regelmatig overleg met jou als ondernemer
  • Uitgebreide rapportages waarin je alle resultaten terugziet
  • Een structurele verhoging van het aantal high quality leads

Hoe we te werk gaan? We starten met een persoonlijke kennismaking. Zo leren wij jou, je bedrijf en je doelstellingen kennen. Daarnaast bestaat er voor jou ruimte om al je vragen te stellen. Is er een klik? Dan gaan we aan de slag met het formuleren van een strategiebepaling. Ieder bedrijf is anders en daarom ontvangt ieder bedrijf van ons een strategie op maat. Hebben we je advertenties eenmaal ontwikkeld, dan leunen we niet achterover. We blijven deze optimaliseren, zodat je geen enkele kans onbenut laat. Onze regelmatige rapportages geven je inzicht in de behaalde resultaten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden van Facebook adverteren voor jouw bedrijf met ons te bespreken.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!