On-page bloggen om brand awareness en je zichtbaarheid te verbeteren

Heb jij als ondernemer al nagedacht over een on-page bloggen als onderdeel van je content strategie? Nee? Dan is het de hoogste tijd om daarin verandering aan te brengen. Bloggen is namelijk dé manier om aan de buitenwereld te laten zien dat jij een autoriteit in je vakgebied bent. Door op je eigen website blogs te plaatsen, deel je je kennis. Maar dat niet alleen, je kunt er ook een grotere brand awareness mee creëren. Zo wordt je merk nog herkenbaarder voor (potentiële) klanten. Daarnaast vergroot het on-page bloggen ook je vindbaarheid in zoekmachines als Google. Genoeg redenen om ermee aan de slag te gaan dus! Om succesvol te zijn in het bloggen, schrijf je regelmatig waardevolle artikelen. Heb jij geen tijd voor het schrijven van blogs of beschik je over onvoldoende kennis hierover? Onze specialisten nemen je het graag uit handen. Met behulp van onze expertise in on-page bloggen zul je de bezoekersaantallen op je website zijn stijgen. On-page bloggen is een belangrijk onderdeel van je algehele content strategie.

Onze
opdrachtgevers

Bloggen aan de hand van SEO-strategie

Met on-page bloggen kun je een autoriteit worden en lezers een antwoord geven op hun ‘problemen’. Plaats je blogs op je website waarin rekening is gehouden met je SEO-strategie? Dan zul je ook op allerlei relevante zoektermen gevonden kunnen worden. SEO blogs trekken anno nu meer traffic dan ooit. SEO staat voor Search Engine Optimization. Deze term verwijst naar een techniek waarmee je een tekst zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van een zoekmachine als Google kunt laten eindigen. On-page bloggen betekent content schrijven waar jouw bezoekers behoefte aan hebben. Dit leidt ook tot een verhoging van de gewenste interactie. On-page bloggen betekent onder andere:

  • Het gebruiken van de juiste zoekwoorden
  • Je verplaatsen in de lezer
  • Het strategisch gebruiken van de zoekwoorden

Dat betekent overigens niet dat een blog zomaar wordt volgestopt met die zoekwoorden. Sterker nog, dit wordt door zoekmachines ‘bestraft’ en levert dus juist een ongewenst effect op. Ondanks dat onze schrijvers rekening houden met de strategische opzet, hebben hun creativiteit en finesse daaronder niet te lijden. Wij schrijven blogs die van het begin tot het eind boeien.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

On-page bloggen is bij ons altijd op maat

Webpagina content is in twee soorten te verdelen: de kernpagina’s van je website (thuispagina, contactpagina e.d.) en blogpagina’s. Blogs bevinden zich in een aparte sectie van jouw website en dienen de kernpagina’s te ondersteunen. Een blog kan alleen een goede blog zijn wanneer deze op maat wordt gemaakt. Daarom nemen wij de tijd om jouw wensen en doelen met je te bespreken. Dit vullen we aan met ons zoekwoordenonderzoek. Jouw ideeën en feedback nemen we daarbij altijd serieus. Laat je Webactueel voor jou on-page bloggen, dan zal het lijken of de uiteindelijke pagina’s door jou zijn geschreven. Het is dan ook belangrijk dat je je hierin kunt vinden. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen en hoe we met on-page bloggen jouw zichtbaarheid kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!