Content creatie op basis van jouw website statistieken

De gevleugelde uitspraak ‘meten is weten’ klinkt wellicht als een cliché in de oren, maar wanneer het om content creatie gaat, geldt hij toch echt. Binnen de online marketing is het van essentieel belang om je website statistieken te meten én te analyseren. Onze professionals in web analytics zijn je hierbij graag van dienst. Aan de hand van onze bevindingen kunnen we precies voor je in kaart brengen op welke manier je meer bezoekers naar je website trekt. Hoe bezoekers zich op je website gedragen, levert veel interessante en niet zelden onverwachte statistieken op. Op welk moment tijdens de klantreis haken potentiële klanten af? Welke content op je website vinden zij het meest interessant? Wat levert je de meeste conversie op? Aan de hand van de statistieken kunnen we de content creatie voor je optimaliseren, wat voor meer traffic en een hogere conversie zorgt. Data is van het grootste belang bij het monitoren van je digitale strategie en het maken van de juiste beslissingen. Kun jij bij je analyses en content creatie wel een handje hulp gebruiken? We helpen je graag.

Onze
opdrachtgevers

Met diepgaande analyses jouw doelgroep beter begrijpen

Het verzamelen van data kent een belangrijk doel: het beter leren kennen en begrijpen van jouw doelgroep. Door inzicht hierin, lukt het je ook beter om deze doelgroep te bedienen. Dat betekent voor de klant een verbeterde ervaring en voor jou meer conversie. Alvorens we aan de slag gaan met de content creatie, bestuderen we jouw website statistieken uitvoerig en stellen onszelf daarbij vragen als:

  • Wie bezoekt je website?
  • Waar komen je bezoekers vandaan?
  • Wat doen bezoekers op je website?
  • Wat levert je website op?

Dergelijke statistieken bijhouden is op zich geen lastige opgave wanneer je Google Analytics aan je website koppelt. De gratis tool voor webanalyse vertelt je onder andere welke bezoekers nieuw zijn en welke je website al eerder hebben bezocht, vanaf welke locatie ze je website bezoeken, via welke kanalen ze op je website terecht zijn gekomen, hoe lang ze op je website zijn geweest, welke content ze hebben bekeken en van welke conversie er sprake is. Analyseren is echter andere koek.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Op maat gemaakte content creatie voor jouw website

Alhoewel het verzamelen van website statistieken geen grote uitdaging is, is het analyseren en het daarop inspelen wel. Content creatie op basis van zorgvuldige analyses kun je echter met een gerust hart uit handen geven aan Webactueel. Onze content creatie specialisten ontwikkelen op maat gemaakte strategieën die jou online beter vindbaar maken. Wij weten hoe je in de topresultaten van zoekmachines als Google terechtkomt en hoe we jouw website, wanneer potentiële klanten zich daar eenmaal bevinden, zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken. In overleg met jou pakken we de content creatie op uiteenlopende manieren aan. Zo kunnen we website teksten voor je schrijven, SEO strategieën uitvoeren, je sociale media advertising opzetten of met linkbuilding helpen.  Jouw merk online op de kaart zetten? Aan de content creatie specialisten van Webactueel kun je het zonder zorgen overlaten!

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!