Wij zijn dé partij voor kwalitatieve linkbuilding in België

Voor linkbuilding in België bestaat de laatste jaren in toenemende mate interesse. Niet verwonderlijk, want de Belgische markt is een aantrekkelijke markt voor ambitieuze Nederlandse ondernemers. Wil jij je e-commerce activiteiten succesvol uitbreiden naar de zuiderburen? Begin dan met Webactueel aan linkbuilding in België. Elke backlink op een externe website geldt als een stem voor jouw pagina. Hiermee word je steeds meer gezien als een autoriteit binnen jouw niche. En autoriteiten eindigen hoog in de organische zoekresultaten. Dat betekent op zijn beurt een grotere zichtbaarheid, meer traffic en meer conversie. Wij weten linkbuilding op de juiste manier toe te passen. Dankzij hun jarenlange ervaring beschikken onze specialisten over de juiste contacten. Contacten waarmee je kwalitatieve backlinks realiseert. Want kwaliteit gaat nu eenmaal boven kwantiteit. Onze diensten zijn niet alleen interessant voor Nederlandse bedrijven die over de grens willen uitbreiden, maar ook voor Belgische ondernemers die linkbuilding op eigen bodem overwegen.

Onze
opdrachtgevers

Backlinks die geheel zijn toegespitst op de Belgische internetgebruiker

Wanneer je serieus nadenkt over linkbuilding in België, heb je dit traject in eigen land waarschijnlijk al doorlopen. Is dat succesvol gebleken? We kunnen ons voorstellen dat dit je het vertrouwen geeft om hetzelfde ook buiten de grens te doen. Echter betekent goed scoren in Nederlandse zoekmachines niet automatisch goed scoren in de Belgische. Belgische internetgebruikers zijn nu eenmaal anders dan de Nederlandse. En dat betekent dat we onze strategieën voor potentiële Belgische klanten moeten optimaliseren. Schakel je ons in, dan werken we volgens een helder, vast stappenplan. Globaal gesteld ziet deze er als volgt uit:

  • Het bestaande backlinkprofiel analyseren
  • Een internationale backlinkstrategie opstellen
  • Kwalitatieve links aanvragen bij de juiste contacten
  • De voortgang van de strategie monitoren en waar nodig veranderingen aanbrengen

Linkbuilding in België kan jou als ondernemer tal van voordelen bieden. Denk aan:

  • Een betere online vindbaarheid in België
  • Meer traffic op je website
  • Meer conversie
  • Een hogere ranking in de organische zoekresultaten
  • Relaties met bedrijven opbouwen

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Linkbuilding in België waar je ook in de toekomst op kunt bouwen

Backlinks plaatsen we niet voor een beperkte periode, maar definitief. Zo is je zichtbaarheid permanent en blijft deze alsmaar groeien. Zoals we al vermeldden, verloopt het opzetten en het uitvoeren van een linkbuilding strategie in België net iets anders. Onze specialisten zijn overal op de hoogte. Zo houden ze rekening met het feit dat er meerdere talen in het land worden gesproken, dat een .be domein noodzakelijk is voor online succes en welke Belgische termen hogere rankings opleveren. Bovendien voelen we haarfijn aan hoe we met onze Belgische partners moeten samenwerken. Men hecht zeer veel waarde aan een hoge klantenservice en daar zullen wij dan ook alles aan doen. Naar onze mening bouw je met wederzijds begrip de beste samenwerkingen op. En dat is wat we willen: kwalitatief hoogwaardige contacten en relevante links die jou nu, maar ook in de toekomst vooruit helpen. Neem vandaag nog contact met ons op indien je meer wilt weten over de mogelijkheden van linkbuilding in België voor jouw bedrijf.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!