Linkbuilding in Duitsland: dé manier om je bedrijf onder de aandacht van onze oosterburen te krijgen

Steeds meer ondernemers zetten de stap tot uitbreiding naar de oosterburen en daarmee neemt ook het belang van linkbuilding in Duitsland toe. Geen verwonderlijke keuze overigens, want met een inwonersaantal van meer dan 80 miljoen bereik je ineens een enorme extra doelgroep. Bovendien betekent uitbreiding naar Duitsland ook een minimale taalbarrière. Ondanks dat zijn er specifieke zaken waar je rekening mee dient te houden wanneer je met linkbuilding in Duitsland wilt beginnen. De experts van Webactueel kennen het klappen van de zweep en kunnen jou als geen ander helpen met het verder ontwikkelen van jouw onderneming bij de oosterburen. Je vindbaarheid in de Duitse zoekmachines speelt daarin een sleutelrol. Laat je linkbuilding in Duitsland aan ons over, dan kun je erop rekenen dat je prestaties in de organische zoekresultaten aanzienlijk verbeteren. Bovendien ben je daarmee veel concurrenten een stap voor. Alhoewel er steeds meer vraag is naar Duitse backlinks, benut het grootste deel van de ondernemers deze kans vooralsnog niet. Samen met Webactueel sla je je slag.

Onze
opdrachtgevers

Kwaliteit boven kwantiteit

Maak je op dit moment al gebruik van Nederlandse linkbuilding? Dan heb je ongetwijfeld al kunnen bemerken wat voor een positieve effecten dit teweegbrengt. Echter betekent succes in de Nederlandse zoekresultaten niet automatisch succes in de Duitse. Linkbuilding in Duitsland is dan dé manier om onder de aandacht van het Duitse publiek te komen. Hierbij gaan we niet op dezelfde manier te werk als in eigen land. Veel meer dan wij is Duitsland gericht op on-page SEO en technische SEO. Off-page SEO is nog enigszins een ondergeschoven kindje. Bovendien heerst er in Duitsland een strenger beleid. Wanneer je backlinkprofiel te commercieel wordt opgebouwd, wordt hier al snel een penalty voor uitgedeeld. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Webactueel beschikt over een groot netwerk waar sterke links ingekocht kunnen worden. Daarmee richten we ons op kwalitatief hoogwaardige Duitse platformen. Kwaliteit wordt een stuk hoger in het vaandel gedragen dan kwantiteit.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Met Webactueel maak je van linkbuilding in Duitsland een succes

E-commerce is razend populair onder de Duitsers. Het richten van je pijlen op Duitsland is dan ook geenszins een vreemde stap. Integendeel, het is een stap waarmee je je zichtbaarheid en bereik aanzienlijk kunt verbeteren. Mits je de linkbuilding in Duitsland goed aanpakt, natuurlijk. Alhoewel de technieken overeenkomen met degene die in het binnenland worden gebruikt, verschilt de Duitse internetgebruiker enigszins van de Nederlandse. Dit verschil in zoekgedrag is van invloed op de linkbuilding strategie die we hanteren. Iets wat je aan onze specialisten wel kunt overlaten. Zij zijn dagelijks voor klanten met een uiteenlopende achtergrond bezig met het verkrijgen van relevante links. We hebben jarenlange ervaring met SEO optimalisatie in binnen- en buitenland en weten hoe we linkbuilding in Duitsland tot een succes kunnen maken. Op basis van data, creativiteit en slimme strategieën weten we een natuurlijk linkprofiel voor je op te bouwen. Neem gerust contact met ons op wanneer je meer wilt weten over linkbuilding in Duitsland.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!