Google Ads uitbesteden om de meest converterende advertenties te realiseren

Wil jij met je bedrijf helemaal bovenaan komen te staan in Google, dan wordt het tijd voor het uitbesteden van je Google Ads. Dit is het online advertentieprogramma van de zoekmachine. Als bedrijf kun je met dit programma via je Google account reclame maken. Een kans die je niet wilt laten liggen, want behalve organisch vindbaar zijn is ook adverteren een doeltreffende manier om voor potentiële klanten zichtbaar te worden. Wanneer gebruikers van Google op zoek zijn naar een product en dit in het zoekvlak invoeren, klikt een kwart van hen vervolgens op een advertentie die op de resultatenpagina verschijnt. Advertenties plaatsen kan dus een flinke extra omzet betekenen. Echter kan het implementeren en monitoren van Google Ads tijdrovend zijn. En wanneer je dit niet helemaal perfect aanpakt, kan die extra omzet verwaarloosbaar worden. Aan Webactueel kun je met een gerust hart Google Ads uitbesteden. Onze professionals beschikken over alle benodigde expertise en weten hoe ze te werk moeten gaan om ook voor jouw bedrijf aantoonbare resultaten te realiseren.

Onze
opdrachtgevers

Inspelen op de zoekintenties van jouw specifieke doelgroep

Google Ads toont jouw bedrijfsadvertenties zodra personen in de zoekmachine naar producten of diensten zoeken die jij verkoopt. Wij weten in te spelen op de juiste zoekintenties en hier winnende strategieën voor te ontwikkelen. Natuurlijk beginnen we daar niet zomaar mee. Het is voor ons belangrijk om eerst een helder beeld van jouw bedrijf, strategie en doelstellingen te krijgen. Hierover leren we graag meer tijdens een kennismakingsgesprek. Jouw doelen, maar ook wensen stellen we centraal. Ook bekijken we de huidige conversies, die het startpunt voor onze gezamenlijke groeistrategie vormen. Pas dan gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een Google Ads campagne. Of het aanpassen van een reeds bestaande. Google Ads uitbesteden aan Webactueel betekent in zee gaan met een professionele partij die al jouw kansen direct benut wanneer deze zich voordoen. Zo kun je de conversies realiseren die je voor ogen hebt. Er bestaan verschillende soorten Google Ads:

  • Google tekstadvertenties
  • Display
  • Shopping
  • Video advertentie

Elk type heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. Wij bespreken ze uitgebreid met je.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Google Ads uitbesteden betekent het maximale rendement behalen

Kies jij ervoor je Google Ads uit te besteden aan Webactueel? Op basis van jouw wensen, doelen (branding, leadgeneratie, conversie) en budgettaire mogelijkheden ontwikkelen we een unieke strategie. Alle resultaten maken we duidelijk inzichtelijk. Zelf hoef je geen tijd meer te besteden aan het uitvoeren en monitoren van de strategie. Heel wat bedrijven hebben in de afgelopen jaren gekozen voor het uitbesteden van hun Google Ads aan ons. Telkens wisten we het beste rendement te behalen, ongeacht het type bedrijf of de omvang ervan. Overigens weten we je ook op SEO gebied sterke resultaten te leveren. Heb je tegelijkertijd behoefte aan ondersteuning bij het behalen van een toppositie binnen de organische resultaten? Dan staan we ook op dat gebied graag voor je klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het uitbesteden van Google Ads aan onze professionals, neem dan contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!