SEO specialist nodig voor zoekmachine/ SEO optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een specialistische methode van marketing. Door de optimalisatie op de juiste manier toe te passen, wordt een website of webshop beter vindbaar in de zoekresultaten in de zoekbrowser. Er zijn verschillende factoren die hier een rol in spelen. Om die reden is het belangrijk om een SEO professional aan het werk te zetten. Door de jarenlange ervaring die de experts van Webactueel hebben opgedaan, is het voor ons goed mogelijk om elke website of webshop optimaal vindbaar te maken voor potentiële klanten. Het resultaat zal zijn dat je jouw omzet snel ziet groeien.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is eigenlijk nooit klaar en onderhevig aan wijzigingen in de algoritmes. Om voortdurend te kunnen schakelen is het gemakkelijk om direct met een, aan jouw bedrijf toegewezen, SEO professional als vast contactpersoon binnen de organisatie van Webactueel, te kunnen overleggen.

Onze
opdrachtgevers

Alles optimaliseren voor zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een marketingtechniek die veelomvattend is. Het gaat immers niet alleen maar om de juiste woorden, maar ook om de juiste context. Bovendien spelen ook andere factoren mee. Het webdesign, de linkstructuur en het gemak van het navigeren van de website speelt als geheel een rol als het gaat om de manier waarop zoekmachines websites indexeren. Wie hoog wil scoren in de zoekmachine moet qua website alles op orde hebben. Daarom maken we bij Webactueel altijd een uitgekiend plan om dit te verzorgen.

Omdat we veel waarde hechten aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers kijken we naast zoekmachine optimalisatie (SEO) ook naar andere mogelijkheden voor je bedrijf. Bij de kennismaking bespreken we, onder het genot van een bakje koffie, direct de korte en de lange termijn strategieën en geven we geheel vrijblijvend advies.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Het belang van SEO voor bedrijven

Het is goed om te weten wat het belang is van SEO voor bedrijven. Wanneer je de cijfers erop naslaat, dan zal je tot de ontdekking komen dat maar liefst 95% van de acties die worden uitgevoerd op internet, beginnen bij een zoekopdracht in Google of een andere zoekmachine. Daarbij worden de eerste websites of webshops, die bovenin de zoekresultaten worden vertoond, veruit het best online bezocht. Wie succes wil hebben als ondernemer met behulp van internet, heeft zoekmachine optimalisatie simpelweg nodig. Hoe beter Google jouw website of webshop bij een zoekopdracht vindt passen, hoe hoger de positie van jouw website zal zijn. Omdat hier zoveel bij komt kijken is het handig om dit aan een SEO expert uit te besteden. Daarom wil Webactueel jou als ondernemer graag adviseren en ontzorgen.

Onze
partners

Het aanbod van SEO bureau Webactueel

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is zeer belangrijk. Dat neemt niet weg dat ook andere marketingdiensten van belang kunnen zijn, om online succes te hebben. SEO bureau Webactueel biedt je daarom nog meer diensten, zoals Het ontwikkelen van een website of webshop bijvoorbeeld. Of het beheren van Facebookvoor klanten. Middels optimalisatie van jouw totale marketingstrategie, kan bereikt worden  dat de online strategie van jouw onderneming geperfectioneerd wordt… en blijft! Bovendien hoef je er zelf niets aan te doen. Mocht je aanwijzingen hebben, dan volgen we die natuurlijk op.

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek wordt direct een vast contactpersoon aan jouw bedrijf toegewezen voor alle SEO werkzaamheden. Jouw eisen, wensen en doelstellingen worden in het intakegesprek besproken en helder en duidelijk in kaart gebracht.
Daarnaast starten we een korte zoektocht naar de potentiële zoektermen waarop jouw website kan scoren. Vanzelfsprekend  bespreekt onze SEO specialist ook meteen de haalbaarheid van de doelstellingen met jou.

Strategie

Tijdens deze fase gaan we de strategie bepalen. We gaan een uitgebreide zoekwoordenonderzoek doen. Samen met jou bepalen we de zoektermen waar jij op wilt scoren. Daarnaast kijken we ook naar de concurrentie op een bepaald zoekterm. Hierna gaan we de SMART-doelstellingen definiëren.

De taken bestaan uit eenmalige en maandelijkse opdrachten die we uitvoeren.

On-page optimalisatie

WordPress biedt veel mogelijkheden om de website Google-vriendelijk te maken. We maken hiervan gebruik om de huidige website zo veel mogelijk zichtbaar te maken voor Google.

We zorgen ervoor dat de waarde van de huidige website verhoogd wordt en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd wordt.

Denk hierbij aan:

 • Optimalisatie van META-titels en beschrijvingen;
 • Interne linkstructuur;
 • Optimalisatie van navigatiestructuur;
 • 404-pagina’s detecteren en oplossen;
 • Optimaliseren van afbeeldingen;
 • Optimalisatie van alt-tags;
 • Website snelheid optimaliseren.

Off-page optimalisatie

Google hecht veel waarde aan de inkomende links naar de website. De inkomende links verhogen de waarde van de website. Tijdens de zoekmachine optimalisatie voeren we daarom linkbuilding uit op betrouwbare manier.

Denk hierbij aan:

 • Analyseren van backklinkprofielen van de concurrenten;
 • Zoeken naar relevante partners;
 • Communicatie starten met webmasters;
 • Content ontwikkelen voor de backlinks;
 • Plaatsen van backlinks.

Rapporteren

We hechten veel waarde aan communicatie. Vooral tijdens een SEO-traject. Daarom communiceren we minimaal 1 keer per maand over stand van zaken.

Zo bespreken we de:

 • Uitgevoerde werkzaamheden;
 • Geplaatste backlinks;
 • Geboekte resultaten;
 • Voortgang;
 • Et cetera.
 • Wanneer we deze werkzaamheden uitvoeren, dan kijken we naar de structuur van de website. Is die eenvoudig genoeg voor zoekmachines om doorheen te crawlen? Heeft de techniek hierin een ondersteunende taak? Voorbeelden hiervan zijn het kiezen van een beschrijvende URL om de zoekmachine duidelijk te maken welke inhoud te verwachten is. Een simpele reeks aan letters en cijfers werkt dus negatief op het resultaat.

 • Het is belangrijk om te begrijpen wat het doel van een zoekmachine (Google) is. Uiteindelijk komt het erop neer dat de meest relevante website voor de zoekopdracht tevoorschijn komt dankzij de zoekmachine. De website die getoond wordt moet direct antwoord bieden. Google is hier een topper in en om die reden gebruikt 95% van de internetgebruikers in Nederland die machine.

 • Hoe sterker de autoriteit van jouw website geldt, hoe hoger de waarde is die een zoekmachine zal toekennen. Er zijn verschillende manieren waarop de autoriteit verhoogd kan worden. Bijvoorbeeld door een goede linkstructuur vanaf andere kwalitatieve websites naar jouw website. Webactueel kan dit voor jou verzorgen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden, wat zijn de kosten?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) verloopt volgens een aantal vaste stappen. Daarbij hoort bijvoorbeeld een gedegen zoekwoordenonderzoek. Ook een aantal andere zaken worden goed nagelopen. Omdat het per project kan verschillen wat er nodig is, kan ook de prijs enigszins verschillen. Al vanaf € 450,- kan Webactueel  zorgen dat jouw website of webshop flink zal stijgen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Wanneer je dit afzet tegen de extra omzet en de winst die je zult genereren, is deze prijs zeer aantrekkelijk te noemen. Een kleine investering zal je snel veel positieve omzetresultaten opleveren als ondernemer. Zakelijk gezien is dat een goede deal.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!