Facebook uitbesteden?

De marketingtool Facebook uitbesteden aan Webactueel, hoe werkt dat eigenlijk? Social media is een krachtig wapen als het op marketing aankomt, wanneer je weet hoe je dit medium in moet zetten. Het is slim om Facebookmarketing niet in eigen hand te nemen, maar dit te laten doen door een Facebookexpert. Webactueel heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in het voeren van een Facebookstrategie. Die ervaring zetten we graag in om jou en jouw onderneming te ondersteunen, waarmee wij zorgen voor meer online succes!

Social media beheren betekent niets anders dan snel kunnen schakelen. Wanneer je iets gedaan wilt krijgen is een vast aanspreekpunt daarom prettig werkbaar. Bij Webactueel krijgt u de ondersteuning van een, aan u toegewezen, Facebookexpert.

Onze
opdrachtgevers

Altijd actueel

Facebook uitbesteden aan Webactueel geeft je de mogelijkheid om altijd actueel te zijn zonder dat je zelf tijd  kwijt moet besteden aan je social media marketing.

Door een goede organische of betaalde strategie zorgen wij ervoor dat je meer fans en likes krijgt op je Facebook Bedrijfspagina, wat ontegenzeggelijk zal leiden tot meer naamsbekendheid. Uiteindelijk zal dit je ook klanten, omzet en winst opleveren. Alleen al om die reden is een zakelijke Facebookstrategie zeer belangrijk. Daarom maken we in overleg met jou een plan dat vervolgens door een Facebookexpert van Webactueel in de praktijk wordt gebracht.

Natuurlijk is het bij Webactueel niet zo dat Facebook uitbesteden het enige is wat je kunt doen. Webactueel is  van veel markten thuis en, het moet gezegd worden, Facebook is niet het enige marketingmiddel wat tot resultaten leidt. Ook het optimaliseren van je website of webshop is belangrijk voor online vind- en zichtbaarheid. Webactueel is ook graag jouw vaste partner, als we een unieke website vanaf het nulpunt moeten opbouwen en SEO moeten toepassen. Wij doen er alles aan om een langdurige relatie met jou als klant op te bouwen. Veel klanten zijn al jaren zeer tevreden met deze opgebouwde band.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Met Facebook je bereik vergroten

Facebook uitbesteden doe je als ondernemer natuurlijk met een belangrijke reden. Je wilt immers dat een professional de tijd vrijmaakt die nodig is om een goede strategie op scoal media te kunnen voeren. Social media is namelijk de perfecte manier om je bereik te vergroten. Je fans en volgers kan je door slim te werken inzetten als ambassadeurs van jouw onderneming. Wanneer je relevante en interessante informatie deelt via Facebook, dan kan je ervan uitgaan dat dit als een olievlek over je doelgroep zal verspreiden. Alleen al om die reden is het interessant om Webactueel aan het werk te zetten. Wij besteden er altijd veel tijd aan om het optimale eruit te halen voor jou als klant.

Onze
partners

Andere werkzaamheden laten doen

Wanneer Facebook uitbesteden bevalt, dan is het misschien ook een goed idee om eens met ons te bespreken wat we nog meer voor je kunnen betekenen. Bij Webactueel kunnen we immers ook allerlei andere dingen voor je doen. Of het nu gaat om webdesign, grafisch design of marketing via verschillende methodes, wij kunnen het allemaal verzorgen. Als klant hoef jij dan alleen nog maar de vruchten ervan te plukken.

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Tijdens onze eerste gesprek gaan we kennismaken. Hierin wordt direct een vast contactpersoon toegewezen aan je voor al je Facebook werkzaamheden. Al jou eisen, wensen en doelstellingen worden besproken en in kaart gebracht.

We bespreken ook meteen de haalbaarheid van de doelstellingen.

Strategie

Tijdens deze fase gaan we de strategie bepalen. We bespreken samen met jou hoe we de werkzaamheden gaan oppakken. We bespreken alles tot de kleinste detail en stellen plannen op.

Eenmalige werkzaamheden

Nu we een plan hebben kunnen we de eenmalige werkzaamheden starten. Denk hierbij aan:

 • Openen van Facebook bedrijfspagina;
 • Ontwerpen maken voor de cover en de profielfoto;
 • Alle gegevens van jouw bedrijf goed zetten;
 • Facebookpagina koppelen met je website.

Periodieke werkzaamheden

Facebook constant bijhouden is een grote uitdaging. Wij zorgen ervoor dat we binnen de afgesproken kaders jou Facebookpagina op-to-date houden en zorgen ervoor dat je steeds meer likes, shares en leads genereert vanuit Facebook. Dit kan je alleen realiseren door echt aanwezig te zijn op Facebook.

Iedere week (of een andere afgesproken periode) zorgen wij ervoor dat er met regelmaat het volgende wordt uitgevoerd:

 • Ontwerpen maken voor Facebook;
 • Content bedenken;
 • Campagnes bedenken;
 • Facebook fans vergroten;
 • Lead genereren van Facebook.

Rapporteren

We hechten veel waarde aan communicatie. Vooral bij het beheren van Facebook accounts. Daarom communiceren we minimaal 1 keer per maand over stand van zaken.

Zo bespreken we de:

 • Uitgevoerde werkzaamheden;
 • Geplaatste berichten;
 • Geboekte resultaten;
 • Voortgang;
 • Et cetera.

Kosten Facebook uitbesteden

Wat kost Facebook uitbesteden eigenlijk? Dit is een begrijpelijke vraag. Toch kan het antwoord hierop lang niet altijd hetzelfde zijn. Dit hangt namelijk zeer sterk samen met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de tijdsspanne van het project, maar denk ook aan het doel dat je hebt wanneer je Facebook door Webactueel laat verzorgen. Het kan al vanaf € 350,- zo zijn dat wij Facebook in beheer nemen. Voor een kleine meerprijs kan je dan vervolgens ook nog allerlei extra’s laten verzorgen. Daardoor kan je er dus zakelijk nog veel meer uithalen. Dit kan dus een hele goede optie voor je zijn.

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op! Onze professionals staan je graag te woord!

three people in an office two men and a woman wi 2022 03 04 02 31 48 utc 1 1