Met linkbuilding in Nederland een autoriteit binnen jouw niche worden

Linkbuilding is in Nederland net als in het buitenland van groot belang voor de SEO van je website. Kort gezegd is linkbuilding het op externe websites plaatsen van links die naar jouw website verwijzen. Zeker wanneer de externe website relevant en kwalitatief hoogwaardig is, wordt ook de link naar jouw pagina gezien als een bewijs dat jij waardevolle content hebt te bieden. En dat is precies waar je potentiële klanten naar op zoek zijn. Tegelijkertijd is het voor zoekmachines als Google een reden om jouw website hoger in de zoekresultaten te plaatsen. Hun doel is immers het bieden van zo relevant mogelijke content aan de gebruikers. Linkbuilding in Nederland leidt ertoe dat jouw webpagina als autoriteit zal worden gezien. Vroeger was vooral de kwantiteit van de links naar jouw pagina van belang. Tegenwoordig denkt Google daar anders over. Nu is het de kwaliteit die het zwaarst weegt. Maar hoe vergaar je nu die links van hoge kwaliteit? Daar is namelijk meer voor nodig dan zomaar het benaderen van mogelijke partners. Webactueel is expert in linkbuilding en Nederland en helpt je graag bij dit proces.

Onze
opdrachtgevers

Linkbuilding in Nederland volgens een helder stappenplan

Besluit je jouw linkbuilding in Nederland aan onze specialisten uit te besteden? Dan starten we het traject eerst met het analyseren van de zoekwoorden en URL’s van je website. Op die manier kunnen we je huidige linkprofiel in kaart brengen. Ook bekijken we de linkprofielen van je concurrenten. Want je strategie is er natuurlijk ook op gericht om die af te troeven. Op basis van deze gegevens vormen we een plan. Linkbuilding in Nederland kan op zichzelf staan, maar in veel gevallen is het onderdeel van een bredere SEO aanpak. Het is aan jou waar je ons voor inschakelt. In alle gevallen geldt dat we je graag begeleiden bij de implementatie van een slim uitgewerkte strategie. We pakken het proces stapsgewijs aan:

  1. Analyse van je website, zoekwoorden en concurrerende linkprofielen
  2. Bepalen van de linkbuilding strategie
  3. Het bepalen van interessante websites met hoge relevantie en autoriteit binnen je branche
  4. Het persoonlijk benaderen van de websites om te overleggen over het plaatsen van de links
  5. Het plaatsen van de content

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Backlinks die hun vruchten afwerpen

Een sterk linkprofiel is anno nu van groot belang. Soms nog wel meer dan goede content op je eigen website. Zelf je linkbuilding in Nederland regelen klinkt eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Vrijwel geen enkele website zal namelijk vrijwillig en kosteloos naar jouw pagina linken. Linkbuilding is dus een belangrijk onderdeel van je online marketingstrategie. Je kunt dit met een gerust hart uit handen geven aan Webactueel. Wij garanderen altijd maatwerk. We hebben een groot bereik aan websites waarop we mogelijk backlinks naar jouw pagina kunnen plaatsen. Ons aanbod is zo groot en divers, dat we ook voor jouw website niche relevante pagina’s zullen vinden. Inmiddels kunnen we bogen op meer dan 9 jaar ervaring op dit gebied. We passen enkel technieken toe die hun vruchten afwerpen en linken niet naar forums of startpagina’s. Wil je meer weten over het uitbesteden van linkbuilding in Nederland aan Webactueel, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!