Je emailmarketing strategie optimaliseren en je conversie verhogen

Heb je het gevoel dat je veel energie steekt in het halen van bezoekers naar jouw website, terwijl dit maar beperkt zijn vruchten lijkt af te werpen? Onze CRO specialisten gaan op zoek naar de exacte oorzaak van de problemen en vinden daar passende oplossingen voor. Zo kunnen we werken aan meer traffic én conversie. Emailmarketing richt zich op het laatste en is een kanaal waarmee je je omzet én de loyaliteit van je klanten kunt vergroten.

Emailmarketing is een krachtig marketingmiddel dat, wanneer het op de juiste manier wordt ingezet, tot zichtbare groei van je organisatie kan leiden. Omdat het niet de bedoeling is dat de ontvangers van je email deze direct tot een enkeltje prullenbak veroordelen, schakel je ons professionele team in voor het opzetten van een campagne. Een campagne die ervoor zorgt dat:

  • De juiste e-mails jouw klanten op de juiste momenten bereiken.
  • Je het effect van je emailmarketing terugziet in je bedrijfsprestaties.

Onze
opdrachtgevers

De belangrijkste voordelen van emailmarketing

Emailmarketing behoort tot de belangrijkste online marketingkanalen en kent verschillende voordelen: 

  • je kunt als ondernemer zelf je doelgroep bepalen
  • je boodschappen worden persoonlijk, waardoor je beter weet aan te spreken
  • je bepaalt zelf op welk moment je klanten de door jou gemaakte boodschap ontvangen
  • de resultaten van emailmarketing zijn meetbaar en verschaffen je inzicht in het succes ervan, alsook mogelijke verbeterpunten

Dat je met behulp van emailmarketing zelf je doelgroep kunt bepalen, is een belangrijk gegeven. Het is namelijk niet nodig om alle personen in je adressenbestand tegelijkertijd een mail te sturen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om personen te benaderen die je website hebben bezocht, maar geen aankoop hebben gedaan, personen die reeds klant zijn, personen die in het verleden iets bij je hebben aangeschaft enzovoorts. Door specifiek te werk te gaan kun je je boodschap helemaal aan je doelgroep aanpassen.

Succesvolle emailmarketing begint uiteraard met een strategie. Onze specialisten brengen in kaart waar je kansen liggen en stellen op basis daarvan een campagne op. Gebaseerd op jouw websitedata, maar ook de laatste trends. Nieuwe kansen laten we nooit onbenut. 

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Met emailmarketing meer rendement uit je websiteverkeer halen

Emailmarketing is een onderdeel van CRO, oftewel conversie-optimalisatie. Het uitgangspunt daarbij is dat je niet aan de slag gaat met het trekken van meer bezoekers, maar dat je gaat werken met de bezoekers die je al hebt. Door jouw marketing in online omgeving zo af te stemmen dat conversie voor die bezoekers makkelijker of aantrekkelijker wordt, zul je de gewenste effecten terugzien in je conversiepercentages.

Eigenlijk neem je je bezoekers met emailmarketing aan de hand mee om ze te laten zien dat jij precies hetgeen biedt waarnaar ze op dit specifieke moment op zoek zijn. Inesteren in emailmarketing is voor elke ondernemer dan ook een raadzame beslissing. Ben jij benieuwd naar hoe je je doelgroep middels e-mail goed kunt bereiken? Wij voorzien je graag van passende adviezen met betrekking tot de invulling van campagnes en voeren deze eveneens graag voor je uit.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!