“Een sterke online of multichannel strategie kan ingewikkeld zijn, maar wij maken het inzichtelijk met een goed verhaal en een duidelijke onderbouwing.”

Van online strategie tot Facebook-campagne en van SEO tot Adwords campagne. Webactueel zorgt er als full-service-internetbureau  voordat je het maximale uit je marketingbudget haalt.

Het belang van online marketing

Niet alleen een goed ontworpen website is belangrijk om online resultaat te behalen, maar ook een heldere marketingstrategie. Webactueel bestaat uit een vast team van enthousiaste marketing professionals die op basis van deze strategie iedere dag aan online campagnes bouwen. We zorgen voor meer traffic en betere vindbaarheid in de zoekmachines door content marketing, link building en SEO.
Zo halen we het maximale uit jouw online marketingbudget.

We schrijven prikkelende SEO proof teksten voor websites en blogs en door het optimaliseren van bestaande content zorgen we voor een hogere ranking in de resultaten van de zoekmachines. We realiseren Facebook-acties en zorgen voor Adwords en Facebook-campagnes gericht op conversie. We zorgen dat data op de juiste manier wordt verzameld en inzichtelijk wordt gemaakt. Wij gebruiken hiervoor diverse tools om onze inspanningen te meten en online campagnes te optimaliseren.

Van het schrijven van goed vindbare teksten tot het optimaliseren van de technische kant van SEO van jouw website.

Wij realiseren Facebook advertentie campagnes op maat voor iedere target groep waarbij we focussen op engagement, traffic en conversie.site.