Marketing

Marketing bestaat al vele jaren. Toch is het in de afgelopen jaren sterk veranderd. De strategie is veel meer gericht op wat je online allemaal kunt bereiken als ondernemer. Natuurlijk is dit wel iets wat je optimaal kunt benutten wanneer je een expert aan het werk zet. Bij Webactueel maken we daarom altijd een plan op maat voor elke klant. Op die manier zorgen we ervoor dat jij er het maximale uithaalt. Daarvoor gebruiken we bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (SEO) en kan je Facebook uitbesteden aan ons.

Onze
opdrachtgevers

Perfecte strategie voeren

Marketing draait vooral om de juiste strategie. Ervaring in dit werk is daarom dus ook heel belangrijk. Omdat wij al sinds de oprichting in 2012 bezig zijn met dit werk weten wij precies waar je op moet letten en wat je hiermee kunt bereiken. Wij doen daarom dus nooit iets zonder dat daar een hele goede reden voor is. Bovendien leggen we die redenen altijd aan jou als klant uit. We vinden het belangrijk om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan en staan daarom dus ook altijd voor je klaar wanneer je iets nodig hebt op het gebied van marketing. Onze klanten zijn hier zeer tevreden voer, getuige de 8,7 beoordeling die wij gemiddeld krijgen.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Het belang van marketing voor websites

Een goede website of webshop is niets waard wanneer deze niet bezocht wordt. Daarom is marketing online ook zo verschrikkelijk belangrijk. Het internet is immers zeer groot. Om daartussen op te vallen moet je wel net iets extra’s doen. Dat doe je bijvoorbeeld door Webactueel zoekmachine optimalisatie (SEO) te laten uitvoeren. Of door te kiezen voor Facebook uitbesteden. Juist door jezelf onder de aandacht te brengen kan je succes hebben als ondernemer tegenwoordig. Je kunt veel meer klanten omdat jij simpelweg de eerst bent die ze vinden in de zoekmachine of de eerste die ze tegenkomen als ze op social media kijken.

Onze
partners

  • Wanneer we deze werkzaamheden uitvoeren, dan kijken we naar de structuur van de website. Is die eenvoudig genoeg voor zoekmachines om doorheen te crawlen? Heeft de techniek hierin een ondersteunende taak? Voorbeelden hiervan zijn het kiezen van een beschrijvende URL om de zoekmachine duidelijk te maken welke inhoud te verwachten is. Een simpele reeks aan letters en cijfers werkt dus negatief op het resultaat.

  • Het is belangrijk om te begrijpen wat het doel van een zoekmachine (Google) is. Uiteindelijk komt het erop neer dat de meest relevante website voor de zoekopdracht tevoorschijn komt dankzij de zoekmachine. De website die getoond wordt moet direct antwoord bieden. Google is hier een topper in en om die reden gebruikt 95% van de internetgebruikers in Nederland die machine.

  • Hoe sterker de autoriteit van jouw website geldt, hoe hoger de waarde is die een zoekmachine zal toekennen. Er zijn verschillende manieren waarop de autoriteit verhoogd kan worden. Bijvoorbeeld door een goede linkstructuur vanaf andere kwalitatieve websites naar jouw website. Webactueel kan dit voor jou verzorgen.

Wat zijn de kosten voor marketing?

Wil je de marketing door ons laten doen, dan zijn daar natuurlijk wel kosten aan verbonden. Misschien denk je dat het zonde van je budget is om dit aan Facebook uitbesteden uit te geven, maar niets is minder waar. Juist door social media op een professionele manier aan te pakken kan je snel veel bekendheid krijgen. Hetzelfde geldt voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Hoe beter je dit verzorgd, hoe sneller je gevonden wordt en hoe meer bezoekers en klanten je binnenhaalt. Uiteindelijk is dit natuurlijk precies waar het om gaat. Daarom is een prijs vanaf € 350,-  natuurlijk helemaal geen grote investering als je het zo bekijkt.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!