YouTube adverteren: hoe werkt het en wat levert het op?

YouTube adverteren wordt vaak nog over het hoofd gezien. Dat terwijl het een prima middel is om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Wat velen namelijk niet weten, is dat YouTube na Google namelijk de grootste zoekmachine is. En daarmee heb je dus een geschikt platform in handen om jouw bedrijf zichtbaar te maken. Binnen YouTube kun je gebruikmaken van YouTube adverteren om je doelgroep nog beter te bereiken. En zoals je weet, zal een beter bereik ook leiden tot een hogere conversie. YouTube als social mediakanaal kun je zo dus inzetten als onderdeel van jouw online marketingstrategie. Adverteren op YouTube doe je via het Google Ads platform. Richt je je advertenties specifiek op het publiek dat bepaalde zoekwaaroden gebruikt, dan kun je ze doelgericht benaderen. De afgelopen jaren is het aantal bedrijven dat heeft gekozen voor adverteren via YouTube verdubbeld. Wordt het tijd om ook jouw onderneming op dit kanaal zichtbaar te maken? Bij Webactueel ben je aan het juiste adres.

Onze
opdrachtgevers

Voordelen en mogelijkheden van adverteren via YouTube

Adverteren via YouTube gaat gepaard met een flink aantal voordelen, waaronder:

  • Zelf kunnen bepalen wat je dagelijks maximaal wilt uitgeven
  • Alleen de specifieke doelgroep bereiken die voor jou belangrijk is
  • Al je resultaten kunnen meten, zodat je je strategie continu kunt monitoren en waar nodig aanpassen

Adverteren op YouTube kan op drie verschillende manieren: in stream video advertenties, in search video advertenties en in display video advertenties. Samen bekijken we met welke strategie we jouw onderneming het beste van dienst kunnen zijn. Dit betekent dat we niet alleen ruim de tijd nemen voor de opzet van de campagne, maar de resultaten ook doorlopend analyseren en verbeteren waar nodig. De specialisten van Webactueel helpen je graag met het opzetten en beheren van je advertenties op YouTube. Met behulp van onze ervaring zal het je lukken om met YouTube adverteren de beste prestaties neer te zetten.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

De kracht achter YouTube

Achter YouTube adverteren gaat een belangrijke kracht schuil. Een kracht die je zonder enige twijfel in ook jouw voordeel wilt laten werken. YouTube advertenties laten namelijk helder zien hoe een product eruitziet, of hoe deze werkt. Wanneer je daar elders een tekst over leest en één of wellicht meerdere foto’s kunt bekijken, gaat dit niet zo leven. Kun jij met je advertentie inspireren en de boodschap overbrengen dat jij mensen met je product of dienst vooruit helpt, dan ben je daarin veel andere ondernemers een flinke stap voor. Alhoewel mensen het sociale mediakanaal niet bezoeken om een aankoop te doen of op een andere manier te converteren, kunnen ze middels de advertentie toch geïnspireerd raken. Daarmee groeit hun overtuiging om iets te kopen dat ze in een video hebben gezien. Webactueel zorgt voor een sterke marketingstrategie en weet hoe jij optimaal kunt presteren met YouTube adverteren. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin vertellen we je graag hoe we meer bezoekers, leads en klanten kunnen bewerkstellingen met behulp van YouTube adverteren.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!