Pakkende SEO teksten laten schrijven voor jouw doelgroep

Streef jij naar een hoge positie in de resultaten van Google? Dan is het belangrijk om goede SEO teksten te schrijven. Of beter gezegd: te laten schrijven. Want de copywriters van Webactueel draaien daar hun hand niet voor om. Content, waaronder SEO teksten ook vallen, is een essentieel onderdeel van SEO. Heb je daar zelf dus geen of weinig ervaring mee? Of heb je simpelweg niet voldoende tijd om je hiermee bezig te houden? Webactueel neemt je deze taak graag uit handen.

Onze ervaren copywriters schrijven je teksten volgens de strakke richtlijnen van Google, zonder daarbij hun creativiteit te verliezen. Het resultaat?

  • Unieke teksten die jouw doelgroep weten te bereiken en te boeien
  • Een hogere ranking binnen de zoekresultaten, zodat je bedrijf beter vindbaar wordt
  • Meer conversie. SEO teksten trekken bezoekers die echt interesse hebben in wat jij aanbiedt
  • Jezelf positioneren als expert. Een hoge ranking in de zoekmachineresultaten? Dat interpreteert men als leidende positie op de markt

Onze copywriters hebben reeds SEO teksten voor een groot aantal uiteenlopende klanten geschreven. We streven er bij Webactueel altijd naar om de perfecte match tussen opdrachtgever en copywriter te vinden.

Onze
opdrachtgevers

De juiste traffic genereren

Met het schrijven van SEO teksten beginnen we natuurlijk niet lukraak. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bepalen we ten eerste:

  • Wie je doelgroep is en wat hun taalniveau is
  • Wat jij aanbiedt en wat bezoekers zoeken op jouw website
  • Welke zoektermen er gehanteerd moeten worden
  • Welke actie jij van bezoekers wenst

Natuurlijk willen we ook van je weten wat jouw visie is. Welke schrijfstijl je voorkeur heeft. Waar je bedrijf voor staat. Het doel is namelijk niet dat jouw SEO teksten meer traffic genereren, maar dat ze de juiste traffic genereren. Daarmee bedoelen we relevante websitebezoekers. Websitebezoekers die zich met een bepaald doel op jouw pagina bevinden. Dit levert meer kwalitatieve conversies op. Fijn voor je omzet en de klantbinding. Maar ook voor een betere ranking in Google. Sterke SEO teksten vormen zo de start van een positieve cirkel. Zo groei je uit tot een expert in je branche. Voor het uitgroeien tot expert is het eveneens van belang dat je regelmatig blogs schrijft waarin je rekening houdt met de SEO. Deel je regelmatig kennis, dan wekt dit bij je doelgroep extra vertrouwen op. En je raadt het al: ook on-page bloggen kun je aan ons overlaten.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

SEO teksten schrijven we speciaal voor jouw klant

Het schrijven van SEO teksten leidt tot waardevolle content voor de bezoekers van je website. De nadruk ligt hierbij op ‘waardevol’, want Google is -terecht- onverbiddelijk: een website maak je voor je gebruikers, niet voor zoekmachines. Of: Misleid je gebruikers niet. Ook daar houden we uiteraard rekening mee. Wanneer we SEO teksten schrijven, gebruiken we daarbij de benodigde zoekwoorden en -termen. Maar altijd op een natuurlijke manier. Google is in staat om teksten te begrijpen en keurt het af wanneer pagina’s gewoon maar worden gevuld met zoekwoorden. Voor over-optimalisatie hoef je dus niet te vrezen. Wel reken je bij ons op een uniek resultaat dat jouw (potentiële) klant weet aan te spreken. Onze copywriters schrijven de artikelen dan wel vanachter hun bureau, zich verplaatsen in jouw klant kunnen ze prima. Laat je ons je SEO teksten schrijven, dan worden je bezoekers net zo aangesproken als op de face-to-face manier.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!