Altijd up-to-date en veilig online dankzij onderhoud en hosting

Zelfs de grootste namen kunnen niet zonder krachtig webdesign. Staat je website eenmaal als een huis, dan ben je echter nog niet klaar. Net zoals ook je auto niet zonder APK kan en je af en toe de sportschool moet induiken om je conditie op peil te houden, heeft ook je website de juiste zorg nodig. Zorg in de vorm van professionele hosting en onderhoud. Want als je eenmaal een mooi resultaat hebt bereikt, wil je dat natuurlijk ook kunnen behouden.  Om ervoor te zorgen dat jouw website veilig, aantrekkelijk en toekomstproof is én blijft, kies je voor onderhoud en hosting bij een betrouwbare partij als wij.

Hosting oftewel webhosting zorgt ervoor dat je website op internet kan worden bezocht. Als het ware huur je een stukje ruimte op een server. Zonder hosting kunnen zelfs de krachtigste websites niet draaien. Het is raadzaam om hosting in combinatie met onderhoud af te sluiten. Zo weet je zeker dat het je aan niets ontbreekt en laat je enkele van de meest essentiële taken onder één en hetzelfde dak uitvoeren. 

Onze
opdrachtgevers

Website onderhoud zorgt ervoor dat je een stuk geruster slaapt

Waarom website onderhoud zo belangrijk is? WordPress is met zijn vele thema’s en plugins razend populair. Wereldwijd schrijven talrijke personen eraan mee. De keerzijde van de medaille is echter dat WordPress daardoor wel kwetsbaarder is voor beveiligingslekken. Die ga je met website onderhoud en dus ook updates efficiënt tegen. Zo leg je zelfs de meest door de wol geverfde hackers het vuur aan de schenen. En slaap jij tegelijkertijd een stuk rustiger, wetende dat jouw website volledig bruikbaar blijft en dat niemand anders daar toegang toe heeft.

Plaatst iemand ongewenste content op jouw website, dan heeft dat verstrekkende gevolgen: imagoschade, maar ook een flinke keldering in de zoekmachine ranking. Natuurlijk wil je als ambitieuze ondernemer ook van alle functionaliteiten gebruik kunnen blijven maken. Door het onderhouden en schoonhouden van je database, behoudt je website zijn optimale snelheid en dus ook gebruikerservaring voor (potentiële) klanten. 

 

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Ontzorgen is onze passie

Als ondernemer heb je het druk met allerlei zaken die tegelijkertijd je aandacht vragen. Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webdesign en -onderhoud is dan wel een van de laatste dingen waar je hoofd naar staat. Gelukkig heb je ons. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en zorgen er zo voor dat je website te allen tijde optimaal blijft presteren. Ons doel is tegelijkertijd onze grootste kracht: het ontzorgen van de ondernemers die wij met trots onze klanten mogen noemen.

Wij zijn een partij die zorg draagt voor alles wat er bij een website komt kijken, dus ook onderhoud en hosting. We streven naar een duurzame samenwerking en werken altijd op maat. De lijnen zijn altijd kort en de communicatie helder. Je kunt rekenen op duidelijke afspraken en kunt te allen tijde terecht met vragen en suggesties. Die laatste ontvangen ook wij met open armen; gebundelde krachten leveren volgens ons de beste resultaten op, ook in onderhoud en hosting.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!