Met internationale linkbuilding je status als autoriteit verstevigen

Internationale linkbuilding is voor Nederlandse ondernemers een interessante overweging. Bij linkbuilding gaat het om het verkrijgen van backlinks op andere websites. Dit zijn dus externe websites die naar de jouwe verwijzen. Om deze manier wordt SEO waarde overgebracht; belangrijk voor je zichtbaarheid én je autoriteit op het wereldwijde web. Internationale linkbuilding is doorgaans niet iets wat je in de eerste fase van de uitrol van je online marketingstrategie doet. Scoort jouw website echter goed in de zoekmachines van eigen bodem? Dan kun je gaan nadenken over uitbreiding naar het buitenland. Ook met behulp van internationale linkbuilding kun je je website namelijk hoger laten scoren. Zeker sinds de pandemie, waarin iedereen nog meer online is gaan leven. Om die reden is het belangrijker dan ooit dat je website goed vindbaar is. Een hogere vindbaarheid leidt tot een hogere positie in de zoekresultaten. Internationale linkbuilding draagt bij aan het verkrijgen van een status als autoriteit op het wereldwijde web.

Onze
opdrachtgevers

Waarom is internationale linkbuilding zo belangrijk?

Denk eens even terug aan de laatste keer dat je online op zoek was naar een product. Hardloopschoenen bijvoorbeeld. De kans is groot dat je deze term meteen in zoekmachine Google hebt ingevuld, eventueel aangevuld met zoekwoorden als ‘heren’, ‘dames’ of een bepaald merk. En dan? Doorloop je alle zoekresultaten op de eerste pagina om vervolgens de tweede pagina te doorzoeken? We achten de kans klein. Het gros van de zoekmachinegebruikers neemt de moeite niet om te bekijken welke resultaten er op de tweede pagina staan vermeld. Datzelfde geldt dus ook voor jouw potentiële klanten. Het zijn de websites die bovenaan de eerste pagina met zoekresultaten staan die de conversie weten binnen te slepen. Hoe ze dat doen? Met een goed doordachte en uitgewerkte SEO-strategie, waaronder ook linkbuilding en internationale linkbuilding valt. Backlinks op relevante en kwalitatief hoogwaardige websites worden door Google geïnterpreteerd als een stem voor jouw website. Daarmee bouw je autoriteit op. De ervaring leert dat je internationale linkbuilding het beste uit handen kunt geven aan een partij die hierin gespecialiseerd is.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Beter vindbaar worden in de internationale zoekmachines

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van internationale linkbuilding voor jouw bedrijf? Dan ben je bij onze specialisten in goede handen. Wij doorgronden het huidige linkprofiel van je website nauwkeurig en brengen verbeterpunten in kaart. Daarbij kijken we ook naar wat je concurrenten doen. Waarin zijn zij succesvol en waar laten ze juist kansen liggen? Door daarop in te spelen, kun je je positie aanzienlijk verstevigen. Is het ons eenmaal duidelijk waarom jouw concurrenten beter vindbaar zijn in de internationale zoekmachines, dan kunnen we een plan van aanpak opstellen die gegrond is op een duidelijke strategie. Niet dat we je daarna in het diepe gooien, want onze experts begeleiden je graag tijdens het hele traject. We zorgen voor backlinks van hoge kwaliteit en weten zo jouw linkprofiel al op korte termijn te verbeteren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van internationale linkbuilding voor jouw bedrijf.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!