Feedmarketing als aanvulling op jouw eigen verkoopkanalen

Anno nu is het van het grootste belang dat de online zichtbaarheid van jouw onderneming maximaal is en feedmarketing speelt daarin een belangrijke rol. Feedmarketing betekent namelijk dat jouw producten onder de aandacht worden gebracht bij potentiële klanten. En dat is precies wat je wilt, want als eigenaar van een webshop ben je dag in, dag uit bezig met het uitbreiden van je verkoopkanalen. Feedmarketing zorgt ervoor dat de productdatabase van jouw webshop automatisch naar andere websites wordt doorgezet. Dit zijn platformen of vergelijkingssites als Bol.com, Beslist en Marktplaats. Het resultaat van je aanwezigheid binnen deze verkoopkanalen betekent een hogere omzet. Besteed je de feedmarketing aan ons uit, dan zorgen we ervoor dat je producten strategisch worden geplaatst. Dit doen we met behulp van live feeds. Zo gebruik je dus bekende, commerciële websites in je voordeel. En maak je van je grootste concurrenten juist collega’s. Wil jij ook op deze manier meer winst maken met je webshop? De professionals van Webactueel hebben ruime ervaring met feedmarketing en staan je hierin graag bij.

Onze
opdrachtgevers

Van inventarisatie tot op maat gemaakte strategie

Zeker wanneer je een grote en/of alsmaar groeiende webwinkel hebt, is het moeilijk om productgerichte campagnes handmatig te beheren. Als ondernemer wordt je aandacht al door zoveel andere zaken opgeslokt. Dit stukje online marketing behoort bovendien niet tot je core business. Deze praktische belemmeringen ga je uit de weg door met product datafeed realtime te gaan adverteren. Wijzigingen worden daarbij automatisch aangepast. Wat je potentiële klant op een platform of vergelijkingswebsite te zien krijgt, betreft dus altijd de meest actuele informatie. Laat je jouw feedmarketing aan ons over? Dan starten we altijd eerst met een inventarisatie van de huidige situatie. Op basis van onze conclusies bepalen we de strategie of -wanneer je je al met feedmarketing bezighoudt- passen we deze aan. Met behulp van een specifiek programma leggen we vervolgens een verbinding tussen jouw webshop en het betreffende verkoopkanaal. Wat we ook kunnen doen, is het koppelen van een feed aan verschillende platforms tegelijk. Dan spreek je echt van minimale inzet, maximale resultaten. Alhoewel, minimale inzet…… van onze experts kun je verwachten dat ze altijd voor het hoogst haalbare gaan. Jij kunt je ondertussen bezighouden met andere dingen.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Feedmarketing is bepalend voor het succes van je online verkoop

Dat betekent overigens niet dat wij de complete regie over je feedmarketing zullen krijgen. Uiteindelijk is het altijd onze klant die de touwtjes in handen houdt. Het gaat immers om jouw onderneming. De hoofdreden waarom veel klanten ons tot nu toe hebben ingeschakeld, is dat ze geen ervaring hebben met feedmarketing en geen tijd om zich hierin te verdiepen. Een professionele partij als Webactueel weet dat de kwaliteit van feedmarketing bepalend is voor het succes van je online verkopen. Wil jij weten wat ons team voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag gaan we met je in gesprek over de mogelijkheden van feedmarketing voor jouw onderneming.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!