Je SEO uitbesteden om meer traffic en conversie te genereren

Waarom je SEO uitbesteden wanneer je al een mooie website of -shop hebt om als ondernemer trots op te zijn? Wanneer deze nog niet is geoptimaliseerd voor SEO, zul je echter nooit de best mogelijke resultaten behalen. Zonde, want jouw bedrijf mag gezien worden! Door je SEO uit te besteden aan Webactueel, zorg je ervoor dat niemand daar meer omheen kan. Je SEO aan ons uit handen geven betekent namelijk een betere positie in de Google zoekresultaten. Dat levert meer clicks en dus traffic en conversie op. Er kunnen verschillende redenen bestaan om met je Search Engine Optimization aan de slag te gaan. Om betere posities en meer conversie te behalen, maar ook om de strijd met je concurrenten aan te gaan. Tegenwoordig kun je bij tal van bronnen informatie inwinnen over het optimaliseren van je SEO. Echter is het formuleren en toepassen van de juiste strategie een grote uitdaging voor veel ondernemers. Wellicht beschik je niet over de juiste kennis, of heb je eenvoudigweg onvoldoende tijd om je hiermee bezig te houden. Houd jij het liever bij je core business? De SEO regelen wij voor je!

Onze
opdrachtgevers

On-page SEO én off-page SEO

Wanneer je op zoek gaat naar informatie over het uitbesteden van SEO, wordt niet zelden de nadruk gelegd op het optimaliseren van de zoekwoorden. En alhoewel dat zeker belangrijk is, is dat niet het enige waar het om draait. Een strategie die zich uitsluitend richt op de on-page SEO optimalisatie van je website, kan per definitie niet succesvol zijn. Ook de off-page SEO is van belang voor je website. Deze waarborg je middels backlinks. Bij het uitbesteden van je SEO aan Webactueel kun je er dus ook op rekenen dat linkbuilding een belangrijk deel uitmaakt van de optimalisatiestrategie. Links op andere websites die naar jouw pagina linken, geven deze een hogere autoriteit. Dit is voor het zoekalgoritme van Google een belangrijke eigenschap en een reden om jouw website hoger in de zoekresultaten te tonen. Meer backlinks vanuit kwalitatief waardevolle websites hebben dus direct een invloed op jouw ranking. Linkbuilding klinkt wellicht eenvoudig, maar dat blijkt in de praktijk niet het geval. Het gaat namelijk niet om het eenvoudig weg kunstmatig verhogen van je backlinks (dit wordt zelfs afgestraft door Google), maar om selectieve linkbuilding op autoritaire websites. Bovendien kunnen sommige backlinks zelfs schadelijk zijn voor jouw website.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

De SEO uitbesteden: geheel of specifieke onderdelen

Wil je échte resultaten met je onderneming behalen, dan kun je er dus niet omheen je SEO uit te besteden aan een professionele partij. Jouw zichtbaarheid in de zoekmachineresultaten is nu eenmaal het beginpunt van iedere klantreis. Zelf gebruik je waarschijnlijk ook als eerst Google voor al je vragen en zoekopdrachten. Bij Webactueel ben je aan het juiste adres wanneer je je gehele SEO wilt uitbesteden. Maar ook wanneer je hulp nodig hebt bij specifieke onderdelen, zoals zoekwoordenonderzoek, SEO teksten of technische optimalisatie. Wij verzorgen een strategie op maat. We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Waar sta je nu, wat zijn jouw doelstellingen en hoe zit jouw onderneming in elkaar? Jouw ideeën en onze expertise vormen samen een winning team.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!