WordPress webshop laten maken

Een WordPress webshop laten maken is echt werk voor doorgewinterde professionals die precies weten waaraan een professionele, zakelijke webshop moet voldoen. Zeker als het een webshop betreft, is het uitermate belangrijk dat alle onderdelen van de webshop geoptimaliseerd zijn. Juist daarom is het goed om met ons – Webactueel- in zee te gaan. Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring met het realiseren van webshops. WordPress kent voor ons geen geheimen meer en als geen ander zetten wij voor jou de gedroomde online winkel neer.  Bovendien weet je zeker dat je een unieke webshop tot je beschikking krijgt, want standaard komt in ons woordenboek niet voor.

Ons referentiekader als het gaat om een WordPress webshop laten maken? Meer dan 9 jaar ervaring en het feit dat we elke dag onze dienstverlening willen verbeteren. Dat zijn ook de meer dan 476 projecten die we hebben mogen realiseren en dat is zeker ook het gemiddelde rapportcijfer van 8,7 dat klanten ons gaven, voor de door uitgevoerde projecten. Een rapportcijfer waar we bijzonder trots op zijn.

Onze
opdrachtgevers

3W5A9892

Altijd korte lijnen

Een WordPress webshop laten maken door Webactueel betekent dat je te maken krijg met één vaste contactpersoon, waardoor de lijnen kort zijn en altijd snel actie ondernomen kan worden om omzetdoelen te behalen.

Over actie gesproken, we denken na over al onze marketingactiviteiten en doen nooit iets zonder doordachte reden. Daarbij houden we steeds voor ogen dat een WordPress webshop laten maken als doel heeft zoveel mogelijk nieuwe klanten te krijgen of bestaande klanten te houden. Uiteraard spelen daarbij belangrijke zaken als User Experience, User Interface, Usability, Conversie, veiligheid en UX design een belangrijke rol.

Opbouwen klantrelatie

Een WordPress webshop laten maken betekent dat je een webshop laat ontwikkelen die overzichtelijk is en bovendien altijd gebruiksvriendelijk werkt, om bezoekers meteen een bepaald positief gevoel bij je webshop te geven. Gebruikersgemak en overzichtelijkheid spelen daarbij een belangrijke rol. Overigens proberen we elke klant langer aan ons te binden en hechten we buitengewoon veel waarde aan het opbouwen van een lange klantrelatie. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat je WordPress webshop steeds doorontwikkeld wordt en steeds beter in de behoeftes van de bezoekers kan voorzien. Onze vaste klanten noemen Webactueel niet voor niets vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend.

3W5A9921

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Het belangrijke intakegesprek

Een WordPress webshop laten bouwen gebeurt volgens een vast stramien en start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leg jij al je wensen en ideeën op tafel en geven wij op basis van onze ervaring en kennis aan hoe wij jouw ideale webshop zien. Aan de hand van al die ideeën maken we een plan van aanpak en gaan we voor je aan de slag. Is het eerste concept klaar, dan gaan we dat samen met jou bekijken en passen we eventueel nog bepaalde zaken aan. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van opleveren. Bij de standaard service die we bieden hoort ook een stukje nazorg.

3W5A9853

SEO vraagt tijd en kennis

Laat jij je WordPress webshop maken door ons, dan krijg je daar een gratis zoekwoordenonderzoek bij. Dit onderzoek vertegenwoordigt een waarde van 450 euro en moet je beter vindbaar maken binnen de zoekmachines. Je kunt er echter ook voor kiezen zoekmachine optimalisatie aan ons uit te besteden. SEO vergt tijd en kennis, en wij kunnen ons voorstellen dat jij je tijd wel beter kunt besteden. Ook het beheer van je sociale media kanalen kun je aan ons over laten. Wij ontzorgen je graag op online gebied. Op die manier weet je zeker dat je online aan de weg timmert en kun jij je bezighouden met die zaken waar jij goed in bent: in ondernemen dus.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!