Op zoek naar de beste SEO specialist van Nederland?

Op zoek naar een specialist in SEO in Nederland? Zoekmachineoptimalisatie is de perfecte methode om te zorgen dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt. Het mag immers bekend zijn dat scoren op de eerste pagina, of liever nog: in de top 3, van de zoekresultaten jouw bedrijf flink wat klanten kan opleveren. Hoe beter jouw website of webshop vindbaar is, hoe meer bezoekers je mag verwelkomen op je website. Webactueel heeft jaren aan ervaring in deze werkzaamheden en zet die ervaring graag in om jou zo goed mogelijk te helpen. Wanneer je aan zoekmachine optimalisatie werkt, dan is dat eigenlijk een voortschrijdend proces. Dat betekent dat we voortdurend de prestaties van jouw website en de wensen die je uit in de gaten blijven houden.

Wanneer Webactueel aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie (SEO), dan richten we ons ook graag op andere zaken waarmee we onze klanten beter van dienst zijn. Daarom bouwen wij al sinds onze oprichting in 2012 het liefst langlopende klantrelaties op zodat we precies weten wat onze klant wil en hoe we dit kunnen verzorgen. Dit is erg belangrijk voor ons.

shutterstock 1919479670

Onze
opdrachtgevers

shutterstock 1919479661

SEO specialist | Zorgen voor optimale vindbaarheid op Google

Wil je beter gevonden worden op Google? Dan is het optimaliseren van je website heel belangrijk. Dit gaat verder dan alleen maar de juiste woorden gebruiken. Zoekmachines worden steeds slimmer gemaakt. Ook de juiste context waarin de woorden staan is dus van belang. Vergeet ook andere belangrijke factoren niet. Je hebt het dan over het webdesign, de linkstructuur op je site en buiten je site en de manier van navigeren. Al deze zaken spelen mee als zoekmachines websites indexeren. Wil je hoog in de resultaten komen, dan helpt Webactueel je door het volgende plan van aanpak toe te passen:

  • Wanneer we deze werkzaamheden uitvoeren, dan kijken we naar de structuur van de website. Is die eenvoudig genoeg voor zoekmachines om doorheen te crawlen? Heeft de techniek hierin een ondersteunende taak? Voorbeelden hiervan zijn het kiezen van een beschrijvende URL om de zoekmachine duidelijk te maken welke inhoud te verwachten is. Een simpele reeks aan letters en cijfers werkt dus negatief op het resultaat. De technische ontwikkeling is de basis van alle zaken die met zoekmachineoptimalisatie te maken hebben. De techniek moet dus perfect zijn om ook de vervolgstappen van nut te laten zijn.
  • Het is belangrijk om te begrijpen wat het doel van een zoekmachine (Google) is. Uiteindelijk komt het erop neer dat de meest relevante website voor de zoekopdracht tevoorschijn komt dankzij de zoekmachine. De website die getoond wordt moet direct antwoord bieden. Google is hier een topper in en om die reden gebruikt 95% van de internetgebruikers in Nederland die machine. Dit geeft ook direct het belang van sterke content op de website aan. Content die overeenstemt met wat Google aan de zoeker wil bieden. Hetgeen ook waarom de zoeker heeft gevraagd. SEO-schrijven van content is essentieel.
  • Hoe sterker de autoriteit van jouw website geldt, hoe hoger de waarde is die een zoekmachine zal toekennen. Er zijn verschillende manieren waarop de autoriteit verhoogd kan worden. Bijvoorbeeld door een goede linkstructuur vanaf andere kwalitatieve websites naar jouw website. Webactueel kan dit voor jou verzorgen. Het is belangrijk dat de zoekmachine het signaal krijgt dat jouw website waardevol is. Dit worden ook wel backlinks genoemd. Besef wel dat de waarde van elke backlink kan verschillen. Wij helpen je aan links met hoge waarde. Neem je contact op met Webactueel als specialist in SEO in Den Haag, dan krijg je veel meer dan technische ondersteuning alleen. Sinds de oprichting in 2012 werken wij aan duurzame klantrelaties zodat wij op elk moment precies kunnen verzorgen wat een klant nodig heeft. Dit is zeer belangrijk voor ons.

 

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website door Google gezien wordt als een waardevolle website. Als Google jouw website als waardevol beschouwd, wordt jouw website beter vindbaar. Dat doen wij door op de juiste manier woorden te gebruiken. Het zoekwoordenonderzoek is daarbij een belangrijk aspect van ons werk. Op welk woord of op welke woorden wil jij dat jouw site gevonden wordt. Het zal je verbazen hoeveel zoekopdrachten bestaan uit meerdere woorden. Soms zelfs uit hele zinnen. Deze vragen zijn van belang om ons aan het werk te kunnen zetten. Ook is het van belang de juiste woorden combinatie te gebruiken. Verder is het belangrijk om op de juiste manier afbeeldingen te gebruiken. Het kiezen van de juiste bestandsnaam van een afbeelding kan al een groot verschil maken. Ook het gebruik van backlinks vraagt om een zorgvuldige aanpak. Zo zijn er nog vele andere belangrijke factoren die bijdragen aan het succes van jouw website. En terwijl wij gefocust jouw website doorlopend optimaliseren, raken wij nooit het hoofddoel kwijt: Een top drie spot claimen bij de zoekopdrachten van verschillende zoekmachines. Dat onderscheidt ons als SEO specialist van andere SEO bureaus.

ImageToStl.com shutterstock 1567724350

Onze
partners

shutterstock 1920148814.jpg 1

Waarom gebruik maken van een SEO specialist?

Het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines is geen eenmalige opdracht. Nadat jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google, moet de website doorlopend bijgehouden worden. Veel ondernemers willen dit zelf niet doen of hebben er simpelweg de tijd niet voor. Ook beschikken weinig bedrijven intern over de skills om dit te kunnen verwezenlijken. Ons team van SEO Experts beschikt wel over deze skills. Daarnaast hebben onze SEO specialisten een luisterend oor. In samenspraak met de ondernemer ontwikkelen wij een SEO strategie. Daarbij zijn de wensen en idealen van de ondernemer leidend. Door gebruik te maken van een SEO specialist van Webactueel kan de ondernemer zich volledig focussen op zijn of haar passie en zorgen wij ervoor dat jouw website beter vindbaar is voor potentiële klanten.

Een goede SEO specialist kan zeker zorgen voor meer omzet. Ons doel is om jouw website te optimaliseren. Dat wil zeggen dat wij niet alleen jouw website beter vindbaar willen maken in zoekmachines, maar dat er ook daadwerkelijk goed gebruik wordt gemaakt van de website. Denk daarbij aan de volgende punten:

  • Hoe duidelijk is de website en met wie heeft de bezoeker te maken?
  • Welk product is er verkrijgbaar of welke dienst wordt er aangeboden? Is er genoeg informatie over te lezen?
  • Hoe loopt het bestelproces via jouw website en hoelang duurt de levering?
  • Hoe groot is de website? Een trage of vastlopende website beperkt het gebruiksgemak van de bezoeker.

Aan al deze zaken werken wij om ervoor te zorgen dat jouw website meer is dan alleen een visitekaartje. Wij maken van jouw website jouw beste werknemer!

<