Succesvolle BBR bijeenkomst bij WebActueel

Op dinsdag 28 maart 2023 had WebActueel de eer om gastheer te zijn van een zeer succesvolle bijeenkomst van de BBR (Bedrijvenbelangenvereniging Rijswijk). Dit evenement was een prachtige gelegenheid voor ons om samen te komen met lokale ondernemers en leden van de BBR, en een showcase te bieden van wat WebActueel te bieden heeft.

Als gastheren van de bijeenkomst zorgden mijn vrouw en ik, Yasim Yildirim, voor een warm welkom aan alle deelnemers. We waren verheugd om zoveel enthousiaste lokale ondernemers in ons kantoor te ontvangen. Het was een gelegenheid om niet alleen onze diensten en expertise te delen, maar ook om de sterke gemeenschapsgeest binnen de BBR te ervaren.

De bijeenkomst bevatte diverse onderdelen die essentieel zijn voor de BBR-bijeenkomsten. Het bestuur deelde belangrijke wapenfeiten, die een licht wierpen op de recente ontwikkelingen en prestaties binnen de vereniging. Dit werd gevolgd door de zeepkistenpitch, een dynamisch segment waarbij leden hun bedrijf en diensten kort konden presenteren. Deze pitches zijn altijd een bron van inspiratie en bieden een geweldige kans voor netwerken en het delen van ideeën.

Als hoogtepunt van de avond gaf ik een presentatie over WebActueel. Het was een fantastische kans om onze passie voor digitale marketing en webdesign te delen en te laten zien hoe we bedrijven kunnen helpen groeien in het digitale tijdperk. We bespraken ook de nieuwste trends in de industrie en hoe we deze implementeren in onze strategieën voor onze klanten.

Na de formele delen van de bijeenkomst werden de deelnemers getrakteerd op een assortiment van heerlijke Turkse gerechten, waaronder Baklava. Dit culinaire deel van de avond bood een ontspannen sfeer waarin deelnemers konden netwerken, ervaringen konden delen en gewoon konden genieten van de gezelligheid.

Het evenement was niet alleen een kans voor ons om onze diensten te presenteren, maar ook om onze rol als actief lid van de lokale bedrijfsgemeenschap te versterken. We zijn dankbaar voor de positieve reacties en de kans om onze passie voor digitale innovatie te delen met de BBR-gemeenschap.