Webactueel is landelijk offline zichtbaar

Bij Webactueel zijn we trots op onze expertise in het vergroten van online zichtbaarheid en vindbaarheid voor bedrijven. Onze diensten variëren van zoekmachineoptimalisatie en Google Advertising tot het ontwikkelen van nieuwe websites. Maar, zoals eigenaar Yasin Yildirim benadrukt, onze focus op online aanwezigheid betekent niet dat we de kracht van offline media negeren. In feite hebben we onlangs een belangrijke stap gezet om onze eigen naamsbekendheid te vergroten door middel van digitale buitenreclame.

We hebben gekozen voor een samenwerking met Bereik, waarbij we adverteren op hun digitale billboards in verschillende Nederlandse gemeenten. Wat begon als een week van reclame, is uitgegroeid tot een langdurige samenwerking. Deze stap is een belangrijk onderdeel van onze strategie om ons merk zowel online als offline te versterken.

“Onze strategie is gebaseerd op de wet van zeven contactmomenten,” legt Yasin uit. “Dit principe houdt in dat mensen gemiddeld zeven interacties met een merk nodig hebben voordat ze besluiten een product of dienst aan te schaffen. Daarom proberen we via diverse kanalen zichtbaar te zijn voor onze potentiële klanten.” Deze aanpak betekent dat we niet alleen vertrouwen op digitale campagnes, maar ook de kracht van traditionele media zoals buitenreclame benutten.

Een interessant aspect van onze samenwerking met Bereik is hun initiatief om liefdevolle boodschappen te verzamelen en deze op 13 en 14 februari op hun digitale billboards weer te geven. Dit soort creatieve campagnes biedt een unieke kans om op een positieve en opvallende manier onder de aandacht te komen.

De resultaten van onze buitenreclame-inspanningen zijn veelbelovend. Yasin deelt dat elke keer wanneer iemand contact opneemt, we informeren hoe ze ons hebben gevonden. Dit helpt ons om de effectiviteit van onze acties te meten. “We hebben al meerdere waardevolle contacten en positieve feedback gekregen vanuit onze eerste campagne met Bereik,” zegt hij.

Deze ervaring heeft ons overtuigd van het belang van buitenreclame voor elke ondernemer die zijn merk wil versterken. Het combineert zichtbaarheid met tastbaarheid, een essentiële combinatie in de huidige concurrerende markt. Webactueel is trots op deze stap vooruit, en we zijn enthousiast over de toekomstige mogelijkheden die deze strategie ons zal brengen.