Bedrijfsbezoek Webactueel door ondernemersvereniging VOC

Op maandag 27 maart hadden we bij Webactueel het genoegen om leden van de VOC te verwelkomen in ons kantoor aan de Laan van Zuid Hoorn 70 in Rijswijk. Deze dag bood ons de unieke kans om onze passie voor online communicatie te delen en een inkijkje te geven in de dynamische wereld van digitale marketing.

Het evenement begon met een warm welkomstwoord door Tilly Zwartepoorte, waarna ik, Yasin Yildirim, eigenaar van Webactueel, de gelegenheid kreeg om onze gasten mee te nemen in de fascinerende wereld van SEO, SEA, CRO en nog veel meer. Ik had het voorrecht een presentatie te geven die bedoeld was om het mysterie van online marketing, dat voor velen nog steeds bestaat, te ontrafelen.

Het vasthouden van de aandacht van ondernemers tijdens een presentatie is altijd een uitdaging, maar het feit dat alle aanwezigen ruim een half uur geboeid luisterden, was een groot compliment en bevestiging van de relevantie van ons werk. Door middel van praktische voorbeelden, boeiende anekdotes en heldere uitleg demonstreerde ik hoe bijna elke ondernemer aanzienlijke voordelen kan behalen met een solide online marketingstrategie. Natuurlijk benadrukte ik dat Webactueel graag ondersteuning biedt bij het realiseren van deze voordelen.

Een van de hoogtepunten van het bezoek was het buffet met heerlijke Turkse lekkernijen, waarvan iedereen volop genoot. Het culinaire deel van het evenement bood een ontspannen setting voor netwerken en het delen van ervaringen.

De bijeenkomst werd afgesloten met een rondleiding door ons kantoor. De transparantie van Webactueel, een van onze kernwaarden, werd gesymboliseerd door de glazen wanden die onze verschillende werkruimtes scheiden. Deze open en lichte omgeving weerspiegelt onze benadering van zaken doen – open, eerlijk en transparant.

We zijn dankbaar voor de positieve feedback en waarderen de waardering van onze gasten. Het was een inspirerende bijeenkomst, en we bedanken het bestuur en de leden van de VOC voor hun interesse en het delen van hun tijd met ons. Bij Webactueel kijken we uit naar meer van dergelijke gelegenheden om onze kennis en passie voor digitale marketing te delen.