Logo laten ontwerpen?

Het ontwerpen van een goed logo is een essentiële stap in het bereiken van succes als ondernemer. Een logo moet professionaliteit uitstralen en weergeven dat jij verstand van zaken en ervaring hebt. Wie prestige wenst, laat een professioneel logo ontwerpen. Het ontwerpen van logo’s is één van de diensten waar Webactueel door de jaren heen veel ervaring in heeft opgedaan. Daar kan jij als ondernemer handig gebruik van maken.

9 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 2012 hebben we heel veel logo’s mogen ontwerpen voor verschillende opdrachtgevers. Met ruim 9 jaar ervaring kunnen we ook jou logo ontwerpen in topkwaliteit.

+ 476 projecten

In 9 jaar tijd hebben wij inmiddels aan meer dan 476 unieke projecten gewerkt. Een logo laten ontwerpen kan je daardoor gerust aan ons overlaten.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Dat de klanten die wij bediend hebben ook tevreden zijn met de logo’s die wij ontwerpen blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling: een 8,7 op basis van 113 beoordelingen!

Vast contactpersoon

Om er voor te zorgen dat jij ook 100% tevreden wordt van onze dienstverlening krijg jij ook een vast contactpersoon die alles regelt voor je. Dat is toch fijn?

Korte lijntjes

Een logo laten ontwerpen dat past bij jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid zal veel feedback vereisen. Daarom is het goed om te weten dat bij Webactueel iedere klant een vast aanspreekpunt krijgt.

Professioneel werk

Als het gaat om een logo laten ontwerpen, is het verleidelijk om in te gaan op een aanbod van een amateur. Er zijn immers veel aanbieders die zeggen voor jou een top logo te kunnen ontwerpen. Wanneer het echter om een professioneel logo voor een professionele onderneming gaat, dan moet het ontwerpen natuurlijk ook door een professional worden gedaan. Bij Webactueel doen we nooit zomaar iets uit de losse pols, maar is elke handeling doordacht. Samen bespreken we het volgende:

Lettertype

Het lettertype is van groot belang. Een vet lettertype met een felle kleur wordt snel geassocieerd met een goedkoop merk. Terwijl een sierlijk en slank lettertype staat voor een chique merk.

Match

Je logo moet natuurlijk wel representatief zijn voor het product of dienst dat je verkoopt. We gaan geen dus geen vrolijke symbolen gebruiken als je in uitvaartbranche actief bent. We gaan ook geen tekens verwerken die niks met je bedrijf te maken hebben.

Tijdloos

We gaan geen elementen gebruiken die tijdelijk trendy zijn. Het is niet de bedoeling dat jouw logo er over paar jaar ouderwets uitziet.

Compleet

Wij zorgen ervoor dat je logo voor alle doeleinden is te gebruiken. Wil je later je logo terug laten komen op drukwerk? Dan is het handig om een vector bestand te hebben. Ga je online reclame maken? Dan heb je een logo nodig dat is opgebouwd uit een bepaald aantal pixels. Ook de kleuren van je logo zijn verschillend voor drukwerk (CMYK) als voor op een scherm (RGB).

Onderscheidend

Wij zorgen ervoor dat jouw logo onderscheidend wordt. Dit klinkt als een open deur, maar waarschijnlijk ben je niet de eerste in de markt met je bedrijf. We gebruiken daarom niet dezelfde symbolen of lettertypes die je concurrenten hanteren maar laten jouw logo opvallen.
Ook belangrijk om te weten is dat een logo laten ontwerpen niet het enige is wat Webactueel voor jou kan betekenen. Wanneer een klant bij ons binnenstapt, dan staan wij klaar om alle wensen in vervulling te laten gaan. Al sinds onze oprichting richten wij ons op langlopende relaties met klanten. Wij merken dat daarover veel tevredenheid bestaat bij de opdrachtgevers.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Een logo laten maken begint altijd met een intakegesprek. In dit persoonlijke gesprek kan je alle wensen en eisen die je hebt kenbaar maken. Van onze zijde mag je in dit gesprek verwachten dat we je op basis van onze ervaring wijzen op eventuele valkuilen in je plan.

Ontwerpen

Aan de hand van de plannen zoals die zijn opgesteld kan met de ontwikkeling van het logo worden begonnen. Aan de hand van de eisen en de wensen ontwerpen wij 3 verschillende ontwerpen als concept.

Conceptbespreking

We sturen alle drie de ontwerpen naar je toe en plannen een afspraak in om de concepten te bespreken met je. Vind je één van de concepten al goed? Dan kunnen we finetunen. Spreekt geen één van de ontwerpen je aan? Dan gaan we andere ontwerpen maken.

Finetunen

Of er nu wel of geen aanpassingen zijn, het concept kan altijd nog wel wat finetunen gebruiken. Dit doen we op basis van feedback van jou en een laatste blik van onszelf.

Oplevering

Na het finetunen ontwerpen we je logo in verschillende formaten, zodat je het voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Denk hierbij aan JPG, PNG en PDF formaten. Maar ook je logo in zwart en wit. Natuurlijk ontvang je ook het vector bestand van je logo, omdat je 100% de eigenaar bent van je logo.

Nazorg

We hebben altijd een kopie van alle werkzaamheden bij de hand. Heb je het nodig voor een ontwerp of iets anders? Dan kan je ons vragen om je logo. We sturen het zo snel mogelijk naar je toe.

Cijfers enzo

75

Ruim 75% van de personen die een afspraak inplannen met ons worden overtuigd van onze dienstverlening en worden langdurig opdrachtgever bij ons.

5

We hebben maximaal 5 dagen nodig (van start tot eindresultaat) om jou logo te ontwerpen. Meestal zijn we sneller klaar.

235

We hebben al meer dan 235 projecten met succes en naar tevredenheid afgerond. De opdrachtgever geven ons gemiddeld een cijfer van 8,7. Voldoende ervaring in de pocket!

De kosten voor het ontwerpen van een logo

De kosten om een logo te laten ontwerpen hoeven niet hoog te zijn. Zelfs niet wanneer je ervoor kiest om dit door een professional te laten doen. Wij zorgen er bij Webactueel altijd voor dat elk logo uniek is. Het past precies bij de normen en waarden van het bedrijf en de persoonlijkheid die jij als ondernemer hebt. Een goed logo kan immers klanten over de streep trekken. Wel vinden wij het belangrijk dat topkwaliteit ook betaalbaar moet zijn. Daarom rekenen wij €350,- voor het ontwerpen van een logo. Een logo waar jij 100% de eigenaar van wordt en waarvan jij alle originele documenten ontvangt.

Het belang van een tijdloos logo

Een logo laten ontwerpen doe je om er een solide basis mee te leggen om successen mee te boeken. Dit moeten natuurlijk geen tijdelijke successen worden, maar voor vele jaren. Jouw onderneming moet groeien en vaste voet aan de grond krijgen in de bedrijfswereld. Daarom kijken wij bij Webactueel ook altijd voorbij trends als het gaat om ontwerp. De logo’s die wij maken zijn bedoeld om over langere periode succes mee te hebben. Het moet één van de eerste dingen zijn waar de klant aan denkt als hij aan jou denkt, misschien wel het allereerste. Tijd en aandacht besteden aan het optimaliseren van het logo is dan ook waar wij voor staan.

Wat we nog meer doen

Niet alleen een logo laten ontwerpen door Webactueel is mogelijk. Er zijn nog allerlei andere mogelijkheden. Als het over ontwerpen gaat kunnen wij bijvoorbeeld ook de huisstijl voor je verzorgen. Daarnaast kunnen wij jouw website of webshop ontwikkelen. Ook kunnen we diensten zoals hosting en e-mail voor je verzorgen, of Facebook voor je beheren. Dit doen wij allemaal zodat jij geen zorgen meer hebt.

Bekijk onze logo’s

Webactueel zorgt alleen voor unieke logo’s. Om een beeld te krijgen van hoe dit eruitziet is het leuk om eens te kunnen zien wat wij zoal gedaan hebben tot nu toe. Hier vind je daarom een flink aantal eerdere projecten.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele logo laten ontwerpen door specialisten? Wij ontwerpen logo’s die tijdloos zijn. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt.

Ik help je graag persoonlijk verder!
Call Now Button