Logo laten ontwerpen?

Het ontwerpen van een goed logo is een essentiële stap in het bereiken van succes als ondernemer. Een logo moet professionaliteit uitstralen en weergeven dat jij verstand van zaken en ervaring hebt. Wie prestige wenst, laat een professioneel logo ontwerpen. Het ontwerpen van logo’s is één van de diensten waar Webactueel door de jaren heen veel ervaring in heeft opgedaan. Daar kan jij als ondernemer handig gebruik van maken. Een logo laten ontwerpen dat past bij jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid zal veel feedback vereisen. Daarom is het goed om te weten dat bij Webactueel iedere klant een vast aanspreekpunt krijgt.

ImageToStl.com shutterstock 1908939484 2

Onze
opdrachtgevers

Professioneel werk

Als het gaat om een logo laten ontwerpen, is het verleidelijk om in te gaan op een aanbod van een amateur. Er zijn immers veel aanbieders die zeggen voor jou een top logo te kunnen ontwerpen. Wanneer het echter om een professioneel logo voor een professionele onderneming gaat, dan moet het ontwerpen natuurlijk ook door een professional worden gedaan. Bij Webactueel doen we nooit zomaar iets uit de losse pols, maar is elke handeling doordacht. Samen bespreken we het volgende:

  • lettertype:Het lettertype is van groot belang. Een vet lettertype met een felle kleur wordt snel geassocieerd met een goedkoop merk. Terwijl een sierlijk en slank lettertype staat voor een chique merk
  • Match: Je logo moet natuurlijk wel representatief zijn voor het product of dienst dat je verkoopt. We gaan geen dus geen vrolijke symbolen gebruiken als je in uitvaartbranche actief bent. We gaan ook geen tekens verwerken die niks met je bedrijf te maken hebben.
  • Tijdloos: We gaan geen elementen gebruiken die tijdelijk trendy zijn. Het is niet de bedoeling dat jouw logo er over paar jaar ouderwets uitziet.
  • Compleet: Wij zorgen ervoor dat je logo voor alle doeleinden is te gebruiken. Wil je later je logo terug laten komen op drukwerk? Dan is het handig om een vector bestand te hebben. Ga je online reclame maken? Dan heb je een logo nodig dat is opgebouwd uit een bepaald aantal pixels. Ook de kleuren van je logo zijn verschillend voor drukwerk (CMYK) als voor op een scherm (RGB).
  • Onderscheidend: Wij zorgen ervoor dat jouw logo onderscheidend wordt. Dit klinkt als een open deur, maar waarschijnlijk ben je niet de eerste in de markt met je bedrijf. We gebruiken daarom niet dezelfde symbolen of lettertypes die je concurrenten hanteren maar laten jouw logo opvallen.

De kosten voor het ontwerpen van een logo

De kosten om een logo te laten ontwerpen hoeven niet hoog te zijn. Zelfs niet wanneer je ervoor kiest om dit door een professional te laten doen. Wij zorgen er bij Webactueel altijd voor dat elk logo uniek is. Het past precies bij de normen en waarden van het bedrijf en de persoonlijkheid die jij als ondernemer hebt. Een goed logo kan immers klanten over de streep trekken. Wel vinden wij het belangrijk dat topkwaliteit ook betaalbaar moet zijn. Daarom rekenen wij €350,- voor het ontwerpen van een logo. Een logo waar jij 100% de eigenaar van wordt en waarvan jij alle originele documenten ontvangt.

ImageToStl.com shutterstock 1785351113 1 1 1

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Het belang van een tijdloos logo

Een logo laten ontwerpen doe je om er een solide basis mee te leggen om successen mee te boeken. Dit moeten natuurlijk geen tijdelijke successen worden, maar voor vele jaren. Jouw onderneming moet groeien en vaste voet aan de grond krijgen in de bedrijfswereld. Daarom kijken wij bij Webactueel ook altijd voorbij trends als het gaat om ontwerp. De logo’s die wij maken zijn bedoeld om over langere periode succes mee te hebben. Het moet één van de eerste dingen zijn waar de klant aan denkt als hij aan jou denkt, misschien wel het allereerste. Tijd en aandacht besteden aan het optimaliseren van het logo is dan ook waar wij voor staan.

shutterstock 1919479475 2 1
shutterstock 1903260772

Bekijk onze logo’s

Webactueel zorgt alleen voor unieke logo’s. Om een beeld te krijgen van hoe dit eruitziet is het leuk om eens te kunnen zien wat wij zoal gedaan hebben tot nu toe. Hier vind je daarom een flink aantal eerdere projecten.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!