Maatwerk website laten maken?

Een website op maat laten maken is de beste manier om alles uit de online kansen te halen. Daarmee verzeker je jezelf van nog meer verkeer naar jouw website. Wat weer leidt tot meer conversie. Vooral voor ondernemers is het belangrijk dat een website aan deze voorwaarden kan voldoen. Het is slim om een expert hierbij te betrekken. Daarom wil Webactueel je hier graag bij helpen. De ervaring en kennis van het gebruik van WordPress die wij bezitten is onze kracht. Daardoor zorgen wij dat de website altijd precies aansluit op de wensen en eisen. Elke website wordt dan ook vanaf het nulpunt geheel op maat gemaakt.

9 jaar ervaring

Webactueel is in 2012 opgericht en sindsdien wordt hard gewerkt om iedere dag weer topkwaliteit webdesign, grafisch design en internet marketing af te leveren.

+ 476 projecten

In 9 jaar tijd hebben wij inmiddels aan meer dan 476 projecten gewerkt. Een WordPress website laten maken kan je daardoor wel aan ons overlaten.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Dat de klanten die wij bediend hebben ook tevreden zijn met de websites die wij maken blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling: een 8,7 op basis van 113 beoordelingen!

Vast contactpersoon

Elke klant krijgt, ongeacht de afgenomen dienst, altijd een vast aanspreekpunt bij Webactueel. Zo blijven de lijntjes kort en kan snel gehandeld worden.

Op maat te werk

Het maken van een maatwerk website is precisiewerk. Werken met WordPress gaat het best aan de hand van een plan van aanpak dat we samen opstellen. Door dit met jou als ondernemer te doen, zorgen we voor de best mogelijke website. Alle verschillende aspecten worden optimaal ontwikkeld zodat de website optimaal vindbaar is. Ook de navigatie krijgt veel aandacht. Zo zorg je voor de optimale customer journey met:

User Experience (UX design)

De gebruikerservaring wordt ook wel de User Experience genoemd. Dit is essentieel wanneer je een website op maat laat ontwikkelen. Om die reden is User Experience (UX) ook zo belangrijk. Bezoekers moeten door de website positieve gevoelens krijgen. Hoe beter de gevoelens zijn, hoe eerder de bezoeker dan ook een klant zal worden. Dat is voor jou als ondernemer natuurlijk de belangrijkste factor.

User interfase (UI design)

Zoals de ervaring belangrijk is, zo is ook het design van groot belang. Daarom moet een WordPress website voldoen aan de hoogste eisen van User Interface. Denk aan lettergrootte, het gebruik van afbeeldingen en de manier waarop met kleur omgegaan wordt.

Usability

Gebruiksvriendelijk is waar usability voor staat. Dat is natuurlijk altijd al belangrijk geweest en dat is voor een WordPress website die je laat maken minstens zo belangrijk. Daarom is gericht werken en weinig handelingen hoeven uitvoeren op een website ideaal voor klanten.

Conversie

De voorgaande punten werken allemaal mee aan het ultieme doel. Dat is de hoogste mate van conversie bereiken. Dat is de manier waarop bezoekers klanten worden. Daarom wil je een WordPress website laten maken die tot in de hoogste mate is geoptimaliseerd hiervoor.

Veiligheid

Alle zaken om van bezoekers klanten te maken zijn van belang. Je wilt die klanten echter ook wel met respect kunnen behandelen. Ook online. Daarom is een bepaalde mate van veiligheid ook essentieel om te verzorgen.

Voor ons is het belangrijk om een maatwerk website als basis te zien. Het moet het begin zijn van een langdurige klantrelatie. Daarom zien we bij Webactueel ook altijd allerlei mogelijkheden die we je graag voorleggen. Bijvoorbeeld als het gaat om verbeteringen. Dit is onze werkwijze sinds de oprichting in 2012 en heeft voor vele tevreden opdrachtgevers gezorgd.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Een WordPress website laten maken moet beginnen aan de hand van een basis. Die basis leggen we in een persoonlijk gesprek waarin alle wensen en eisen op tafel worden gelegd door jou als ondernemer. Wij brengen dan onze kennis en ervaring in om aan te geven wat eventuele obstakels kunnen zijn in jouw plannen. Aan de hand van het gesprek is een advies te formuleren. Bovendien is dit een goed moment om de contactpersoon erbij te betrekken. Zo kunnen we aan de slag met het ontwerpen.

Ontwikkeling

De plannen die in het gesprek zijn ontwikkeld vormen de kaders waarbinnen de website wordt ontworpen. De eerdergenoemde kernpunten UX, UI, usability, conversie en veiligheid zijn de uitgangspunten hierbij. Aan de hand daarvan kan een concept worden ontwikkeld.

Conceptbespreking

Het concept wordt uiteindelijk voorgelegd in een volgend gesprek. Dit noemen we de conceptbespreking. De website zoals die er nu uitziet kan worden besproken. In 95% van de gevallen is dit ook direct de definitieve versie. Zijn er toch enkele aandachtspunten? Dan passen we de website aan.

Finetunen

Niet alleen de aanpassingen worden doorgevoerd na de conceptbespreking. Zelf kijken we bij Webactueel ook nogmaals of er verbeterpunten zijn. Dit noemen we finetuning. Dat doen we op basis van eigen ideeën en jouw feedback.

Oplevering

Het finetunen moet uiteindelijk leiden tot een zakelijke website die volledig gereed en naar tevredenheid is. Die kan dan worden opgeleverd. Wanneer dit daadwerkelijk zo blijkt te zijn, dan kan de website ook direct online zodat je er zaken mee kunt gaan doen.

Nazorg

Natuurlijk is het na oplevering nog niet klaar. Dan begint het werk pas echt. Dit is het moment om de langdurige klantrelatie die wij zo waarderen te ontwikkelen. Zo houden we contact over de werking van de website en eventuele verbeterpunten. Ook voor hulpvragen zijn we te bereiken.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Kosten maatwerk website

Een website laten maken op maat, daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden. Het is belangrijk om te weten wat je ervan mag verwachten om hier een goed beeld van te krijgen. Zo maken we bij Webactueel altijd een website die uniek is. We gebruiken geen standaard templates. Dat brengt natuurlijk ook wel enige kosten met zich mee. Alles moet immers vanaf het nulpunt ontwikkeld worden. Dat zorgt wel dat je website ook echt uniek is. De prijs voor een goede website is €1.500,-. Dan heb je in ieder geval alles wat je nodig hebt om goed zaken te doen. Wil je een website laten maken die aan meer functionaliteiten voldoet, dan kan je voor een kleine meerprijs net iets meer aan de site laten doen.

Vindbaarheid verhogen door SEO

Een website op maat is ook een website die door klanten gevonden kan worden. Google en Bing vormen de basis van ongeveer 95% van al het verkeer op internet. Wanneer mensen iets zoeken, begint de zoektocht daar. Het is dus ook belangrijk dat je zorgt dat jouw website het daar goed doet. Zo maak je van deze zoeken de mensen ook jouw klanten. Dat is dan ook de reden waarom Webactueel altijd zorgt dat elke website beschikt over de modernste SEO-technieken. Zoekmachine optimalisatie is namelijk de manier waarop je zorgt voor deze vindbaarheid. Zo komt je hoog in de zoekmachines zoals Google. Wanneer wij de website voor je ontwikkelen, dan is het zoekwoordenonderzoek ter waarde van €450,- gratis.

Het totaalpakket

Een maatwerk website maken is een belangrijke dienst van Webactueel. Het is echter niet het enige wat je door ons kunt laten doen. Wij bieden ook talloze andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van SEO-teksten. Ook het ontwikkelen van een herkenbare huisstijl is aan ons toevertrouwd. Daarnaast kunnen wij ook het Facebookbeheer voor je uit handen nemen. Zo heb je een totaalpakket dat zorgt voor optimale resultaten. Alles is mogelijk.

Bekijk onze projecten

Een maatwerk website in het echt zien? Dat kan! Dan kijk je gewoon even in ons portfolio. Daar vind je allerlei voorbeelden van projecten die wij eerder hebben aangepakt. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die er voor jou liggen.

Maatwerk-website-laten-maken-particibaan.nl_

Maatwerk-website-laten-maken-akerdakwerken

Maatwerk-website-laten-maken-sodrive.nl_

Ook een website laten maken?

Ben je er ook van overtuigd dat de experts van Webactueel voor jou een professionele website kunnen ontwikkelen? Wil je een website die aansluit op de wensten van je gebruikers? Een website die ook nog eens goed scoort in de zoekmachines zoals Google? Laat die website dan door ons ontwikkelen. Neem direct contact met ons op om een kosteloze afspraak te maken. Zo kunnen we jouw wensen bespreken en weten we direct wat we aan elkaar hebben. Vraag direct een offerte aan of bel nu om een afspraak in te plannen!

Ik help je graag persoonlijk verder!
Call Now Button