Maatwerk website laten maken?

Een website op maat laten maken is de beste manier om alles uit de online kansen te halen. Daarmee verzeker je jezelf van nog meer verkeer naar jouw website. Wat weer leidt tot meer conversie. Vooral voor ondernemers is het belangrijk dat een website aan deze voorwaarden kan voldoen. Het is slim om een expert hierbij te betrekken. Daarom wil Webactueel je hier graag bij helpen. De ervaring en kennis van het gebruik van WordPress die wij bezitten is onze kracht. Daardoor zorgen wij dat de website altijd precies aansluit op de wensen en eisen. Elke website wordt dan ook vanaf het nulpunt geheel op maat gemaakt.

Onze
opdrachtgevers

Op maat te werk

Het maken van een maatwerk website is precisiewerk. Werken met WordPress gaat het best aan de hand van een plan van aanpak dat we samen opstellen. Door dit met jou als ondernemer te doen, zorgen we voor de best mogelijke website. Alle verschillende aspecten worden optimaal ontwikkeld zodat de website optimaal vindbaar is. Ook de navigatie krijgt veel aandacht. Voor ons is het belangrijk om een maatwerk website als basis te zien. Het moet het begin zijn van een langdurige klantrelatie. Daarom zien we bij Webactueel ook altijd allerlei mogelijkheden die we je graag voorleggen. Bijvoorbeeld als het gaat om verbeteringen. Dit is onze werkwijze sinds de oprichting in 2012 en heeft voor vele tevreden opdrachtgevers gezorgd.

Kosten maatwerk website

Een website laten maken op maat, daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden. Het is belangrijk om te weten wat je ervan mag verwachten om hier een goed beeld van te krijgen. Zo maken we bij Webactueel altijd een website die uniek is. We gebruiken geen standaard templates. Dat brengt natuurlijk ook wel enige kosten met zich mee. Alles moet immers vanaf het nulpunt ontwikkeld worden. Dat zorgt wel dat je website ook echt uniek is. De prijs voor een goede website is €1.500,-. Dan heb je in ieder geval alles wat je nodig hebt om goed zaken te doen. Wil je een website laten maken die aan meer functionaliteiten voldoet, dan kan je voor een kleine meerprijs net iets meer aan de site laten doen.

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Een WordPress website laten maken moet beginnen aan de hand van een basis. Die basis leggen we in een persoonlijk gesprek waarin alle wensen en eisen op tafel worden gelegd door jou als ondernemer. Wij brengen dan onze kennis en ervaring in om aan te geven wat eventuele obstakels kunnen zijn in jouw plannen. Aan de hand van het gesprek is een advies te formuleren. Bovendien is dit een goed moment om de contactpersoon erbij te betrekken. Zo kunnen we aan de slag met het ontwerpen.

Ontwikkeling

De plannen die in het gesprek zijn ontwikkeld vormen de kaders waarbinnen de website wordt ontworpen. De eerdergenoemde kernpunten UX, UI, usability, conversie en veiligheid zijn de uitgangspunten hierbij. Aan de hand daarvan kan een concept worden ontwikkeld.

Conceptbespreking

Het concept wordt uiteindelijk voorgelegd in een volgend gesprek. Dit noemen we de conceptbespreking. De website zoals die er nu uitziet kan worden besproken. In 95% van de gevallen is dit ook direct de definitieve versie. Zijn er toch enkele aandachtspunten? Dan passen we de website aan.

Finetunen

Niet alleen de aanpassingen worden doorgevoerd na de conceptbespreking. Zelf kijken we bij Webactueel ook nogmaals of er verbeterpunten zijn. Dit noemen we finetuning. Dat doen we op basis van eigen ideeën en jouw feedback.

Oplevering

Het finetunen moet uiteindelijk leiden tot een zakelijke website die volledig gereed en naar tevredenheid is. Die kan dan worden opgeleverd. Wanneer dit daadwerkelijk zo blijkt te zijn, dan kan de website ook direct online zodat je er zaken mee kunt gaan doen.

Nazorg

Natuurlijk is het na oplevering nog niet klaar. Dan begint het werk pas echt. Dit is het moment om de langdurige klantrelatie die wij zo waarderen te ontwikkelen. Zo houden we contact over de werking van de website en eventuele verbeterpunten. Ook voor hulpvragen zijn we te bereiken.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

Vindbaarheid verhogen door SEO

Een website op maat is ook een website die door klanten gevonden kan worden. Google en Bing vormen de basis van ongeveer 95% van al het verkeer op internet. Wanneer mensen iets zoeken, begint de zoektocht daar. Het is dus ook belangrijk dat je zorgt dat jouw website het daar goed doet. Zo maak je van deze zoeken de mensen ook jouw klanten. Dat is dan ook de reden waarom Webactueel altijd zorgt dat elke website beschikt over de modernste SEO-technieken. Zoekmachine optimalisatie is namelijk de manier waarop je zorgt voor deze vindbaarheid. Zo komt je hoog in de zoekmachines zoals Google. Wanneer wij de website voor je ontwikkelen, dan is het zoekwoordenonderzoek ter waarde van €450,- gratis.

Een professionele website

Ben je er ook van overtuigd dat de experts van Webactueel voor jou een professionele website kunnen ontwikkelen? Wil je een website die aansluit op de wensten van je gebruikers? Een website die ook nog eens goed scoort in de zoekmachines zoals Google? Laat die website dan door ons ontwikkelen. Neem direct contact met ons op om een kosteloze afspraak te maken. Zo kunnen we jouw wensen bespreken en weten we direct wat we aan elkaar hebben. Vraag direct een offerte aan of bel nu om een afspraak in te plannen!

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!