Stagair

Full-time

Locatie:

Door de groei van de organisatie en het aantal projecten is Webactueel op zoek naar een Grafisch Designer met een diepgaande passie voor design.

Vacature

Webactueel werkt met snelheid en efficiëntie om de hoogste kwaliteit van het werk te leveren. We zijn op zoek naar iemand met een passie voor ux/ui of design die wilt werken aan spannende projecten met een geweldige stagevergoeding

 

Samen met onze huidige designer, zal jij de meest creatieve projecten bedenken en vormgeven. Als je op zoek bent naar een plek om je carrière vooruit te helpen, je vaardigheden te verbeteren en connecties op te bouwen, dan is Webactueel de juiste keuze voor jou.

Functie eisen

Als stagiair werk je mee in het hele proces. Je brainstormt met het team, creëert concepten voor diverse opdrachtgevers, vertaalt jouw ideeën naar pakkende beelden die aansluiten bij onze huisstijlrichtlijnen, bespreekt tijdens de weekly wat je de week ervoor hebt gemaakt en je zet samen de acties en producten live. Zit je even vast of wil je even sparren met je collega designer? Geen probleem! Als stagiair zit je lekker tussen het team en is er altijd iemand die je even kan helpen.

Opgericht
0
Kantoor
0 +
Werknemers
0 +
Gemiddelde leeftijd
0

Over Webactueel

Webactueel biedt een grote variatie aan diensten voor het realiseren van websites, apps en marketingdoeleinden. Met Online Web Strategieën, E-commerce Solutions en Content zorgen wij dat de services en/of producten van onze klanten een sterke online positie krijgen.

Onze projecten zijn toekomstbestendig en altijd duidelijk herkenbaar aan het unieke ontwerp met de nieuwste functies en technieken. Ons team van enthousiaste, inspirerende professionals, allen met passie voor innovatie en kwaliteit, werkt vanuit ons kantoor in Rijswijk.

Open solicitatie

Staat er niks tussen wat bij jou past? Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Shopping Basket
Vragen? Stel ze gerust!