Verschenen op Rodi.nl

Webactueel, een vooraanstaand Rijswijks online marketingbureau, heeft onlangs de prestigieuze titel van ‘Beste Online Marketingbureau van Europa’ ontvangen. Deze erkenning kwam tijdens de vierde International Achievement and Career Awards in Istanbul, Turkije, waar we de Best Digital Advertising Agency Award in ontvangst mochten nemen. Dit is een van de meest begeerde onderscheidingen in de Europese marketingwereld, en het markeert een significante mijlpaal in onze geschiedenis.

Onze oprichter en eigenaar, Yasin Yildirim, ontving de prijs tijdens een bijzondere ceremonie in Istanbul. De toekenning van deze award onderstreept de uitmuntende prestaties en het harde werk van ons team. “We waren positief verrast toen we hoorden over deze eer”, zegt Yasin. “Webactueel heeft in het verleden al meerdere prijzen gewonnen, maar erkend worden als het beste bureau van Europa is een buitengewoon grote eer.”

Deze award werd toegekend na een grondige evaluatie door een gespecialiseerd Research & Development-team, dat bedrijven selecteerde op basis van hun succesvolle prestaties in de sector. Webactueel onderscheidde zich door onze klantgerichtheid, expertise en de indrukwekkende resultaten die we voor onze klanten hebben bereikt. Concurrerende marketingbureaus uit heel Europa streden mee voor deze prijs, wat onze overwinning des te betekenisvoller maakt.

Onze reis naar deze prestigieuze erkenning werd gekenmerkt door een onophoudelijke toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Bij Webactueel streven we ernaar om voorop te lopen in de steeds veranderende wereld van digitale marketing, waarbij we ons richten op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Deze prijs bevestigt onze positie als leider in de online marketingindustrie in Europa. Het motiveert ons om onze dienstverlening verder te verbeteren en te blijven innoveren in onze aanpak. We zijn ongelooflijk trots op deze prestatie en zijn vastbesloten om deze lijn van uitmuntendheid voort te zetten. Voor Webactueel is dit niet alleen een moment om te vieren, maar ook een kans om onze inzet voor onze klanten en de industrie te vernieuwen.