Webactueel bekroond tot beste online marketingbureau van Europa

Webactueel, ons Nederlandse online marketingbureau, heeft begin oktober een significante erkenning ontvangen door uitgeroepen te worden tot het beste online marketingbureau van Europa. Deze prestigieuze eer werd ons toegekend tijdens de vierde International Achievement and Career Awards in Istanboel, Turkije, waar wij de Best Digital Advertising Agency Award in ontvangst namen. Deze prijs wordt gezien als een van de meest vooraanstaande onderscheidingen in de Europese marketingindustrie.

De ceremonie op 4 oktober was een hoogtepunt, met een live-uitzending door de belangrijkste Turkse televisiekanalen en de aanwezigheid van honderden mensen, waaronder prominente figuren uit de media. Deze aandacht benadrukte het prestige van de prijs en de betekenis ervan voor ons bedrijf. Als oprichter van Webactueel, vond ik de sfeer en organisatie van het evenement bijzonder indrukwekkend.

Sinds de oprichting van Webactueel in 2012 in Rijswijk, hebben we ons gericht op het ontwikkelen van maatwerkwebsites. Onze selectie voor deze award is het resultaat van een grondige evaluatie door een gespecialiseerd R&D-team, dat bedrijven binnen onze branche analyseert op basis van hun succes. Het was een aangename verrassing en een enorme eer om erkend te worden als de beste in Europa, vooral omdat we al eerder verschillende prijzen hebben gewonnen.

Deze erkenning is een bevestiging van onze inzet voor klanttevredenheid en ons leiderschap in de sector. Hoewel de prijs persoonlijk aan mij werd uitgereikt, zie ik het absoluut als een teamprestatie. De lof van de jury voor onze klantgerichtheid, expertise en behaalde resultaten is een eerbetoon aan het harde werk en de toewijding van ons hele team.

Het feit dat we ons onderscheidden tussen talrijke andere Europese marketingbureaus maakt deze overwinning des te specialer. Deze onderscheiding bevestigt onze positie als een vooraanstaand bureau in Europa op het gebied van digitale reclame en marketing, iets waar we als team bijzonder trots op zijn.