WordPress website laten maken

Heel verstandig van je dat je ervoor kiest om een WordPress website laten maken. Dan weet je namelijk zeker dat je met je website maximaal resultaat haalt uit de online mogelijkheden, met meer bezoekers en een beduidend hogere conversie. De experts van Webactueel helpen je graag bij de realisatie van de voor jou op maat gemaakte WordPress website. Als geen ander zijn we specialist op het gebied van WordPress, waardoor we maatwerk leveren en echt alles uit de mogelijkheden weten te halen. Het gemiddelde klantbeoordelingscijfer voor de afgeronde projecten (een 8,7) spreekt wat dat betreft boekdelen.

9 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 2012 werken we heel hard verder om de topkwaliteit te bewaken over onze dienstverlening op het gebied van webdesign, grafisch design en marketing.

+ 476 projecten

Met inmiddels +476 projecten en 9 jaar ervaring achter ons rug kunnen we zeggen dat we voldoende ervaring hebben om ook jou opdracht goed te kunnen uitvoeren.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

We hebben een enquête gehouden onder 113 huidige opdrachtgevers van ons. Hieruit bleek dat we een gemiddelde beoordeling van 8,7 kregen. We zijn er trots op!

Vast contactpersoon

Wij houden van korte lijnen. Hierdoor krijg jij een vast contactpersoon voor al je werkzaamheden. Zo houden wij de kwaliteit hoog!

Altijd een unieke website

Een WordPress website laten maken is de beste keuze die je kunt maken, wanneer je een doordachte, zakelijke en uiterst professionele website wenst. Let wel, daarbij werken we nooit volgens een standaard protocol maar gaan we altijd te werk naar aanleiding van jouw specifieke wensen en ideeën. De website wordt volledig geoptimaliseerd passend bij jouw bedrijf en jouw doelgroep en niets dat aan de website gerealiseerd wordt, zal zonder reden zijn.

Onze strategie is bewezen succesvol en Webactueel neemt alleen met het beste genoegen. Uitgangspunten die we nadrukkelijk in acht nemen zijn User Experience, User Interface, Usability, Conversie, Veiligheid en UX Design.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Wil je een optimale gebruikerservaring integreren in jouw nieuwe website? Dan kun je het beste een WordPress website laten maken. Omdat Webactueel de ervaring heeft dat de online bezoekers van een website of webshop direct een bepaald (positief) gevoel moeten krijgen, zorgen wij voor een overzichtelijke website die gebruiksvriendelijk is, want dat is waaraan een moderne en professionele website of webshop altijd moet voldoen.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Breng je gehele online strategie bij ons onder

Een WordPress website laten maken is slechts onderdeel van een online strategie, die je in z’n geheel of gedeeltelijk bij Webactueel onder kunt brengen.  Wij staan er bekend om lange klantrelaties op te bouwen en nemen je graag al je online werkzaamheden uit handen, zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan zaken waarin jij uitblinkt. Dat we vakbekwaam, betrouwbaar en betrokken zijn durven we ondertussen best van ons zelf te zeggen.

Het belangrijke intakegesprek

Wil je een WordPress website of webshop laten maken, dan is het intakegesprek belangrijk, want tijdens dat gesprek worden wensen, eisen en ideeën uitgewisseld en wordt een eerste stappenplan gemaakt. Wij gaan vervolgens aan de slag en maken een concept dat we vervolgens samen met jou bekijken en finetunen. Daarna is het nog een kwestie van opleveren en het bieden van nazorg, want ook dat vinden we erg belangrijk. Doorgaans kun je binnen een termijn van 21 dagen al over je nieuwe WordPress website of webshop beschikken, vaak zelfs nog sneller.

Kies voor extra functionaliteiten tegen een kleine meerprijs

Over de kosten is weinig te zeggen, simpelweg omdat geen enkele website identiek is en we altijd maatwerk leveren. We bieden al een professionele website aan vanaf een bedrag van slechts € 1500.  Indien gewenst, bouwt Webactueel tegen een kleine meerprijs je website of webshop verder uit met functionaliteiten. Een investering die je in negen van de tien gevallen snel terugverdient.

Een WordPress website laten maken is de eerste stap naar online succes, zoekmachine optimalisatie (SEO)is ook een belangrijk aspect. Klanten moeten je website immers wel online weten te vinden. Als je een WordPress website laat maken door onze professionals, dan krijg je standaard gratis een zoekwoordenonderzoek van ons met een waarde van € 450. Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen je op online gebied volledig te laten ontzorgen, waarbij wij je vindbaarheid optimaliseren en je sociale media beheren. Kortom, Webactueel neemt je online marketing graag voor haar rekening, waarmee je de volledige strategie uitbesteedt onder één dak. Het is toch fijn om te weten dat je online alles dik in orde hebt en houdt?

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

476

Inmiddels hebben we meer dan 476 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Bekijk onze projecten

Alle websites die wij ontwikkelen zijn maatwerk. Dat doen we op basis van een brainstormsessie met jou, de klant. Wil je zien hoe dat eruitziet? Kijk dan eens naar projecten die we eerder hebben gedaan.

WordPress website laten maken - particibaan.nl

WordPress website laten maken - sodrive.nl

WordPress website laten maken - akerdakwerken

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek

Op onze website kun je een aantal door ons geleverde projecten zien om een beter beeld te krijgen. Maak via onze website ook meteen een afspraak voor een intakegesprek. Zeker weten dat jij over drie weken ook over een functionele WordPress website beschikt!
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!

Ik help je graag persoonlijk verder!
Call Now Button