WordPress website laten maken?

Een WordPress website laten maken door een bedrijf dat het maximale uit de mogelijkheden haalt. Zo zorg je voor meer bezoekers en een hogere conversie. Wanneer de WordPress website voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt is dat immers precies wat je wilt. Webactueel helpt je hier dan ook graag bij verder. Door vele jaren met WordPress te werken heeft dit platform simpelweg geen geheimen meer voor ons. Op die manier kan dus maatwerk worden geleverd waarbij de optimale site wordt opgesteld. Door uitsluitend dit type websites te ontwikkelen mogen wij onszelf inmiddels echte specialisten noemen en daar plukt de klant de vruchten van. Het is dan ook niet voor niets dat de klanten ons beoordelen met 8,7!

7 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 2012 werken we heel hard verder om de topkwaliteit te bewaken over onze dienstverlening op het gebied van webdesign, grafisch design en marketing.

+ 237 projecten

Met inmiddels +237 projecten en 7 jaar ervaring achter ons rug kunnen we zeggen dat we voldoende ervaring hebben om ook jou opdracht goed te kunnen uitvoeren.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

We hebben een enquête gehouden onder 113 huidige opdrachtgevers van ons. Hieruit bleek dat we een gemiddelde beoordeling van 8,7 kregen. We zijn er trots op!

Vast contactpersoon

Wij houden van korte lijnen. Hierdoor krijg jij een vast contactpersoon voor al je werkzaamheden. Zo houden wij de kwaliteit hoog!

Een doordachte, zakelijke en professionele website laten maken

Een WordPress website laten maken doe je nooit zonder plan. Het ontwikkelen van de website doen wij altijd volgens een vooraf opgesteld plan. Op die manier kunnen alle factoren worden geoptimaliseerd zodat de website optimaal vindbaar is en goed te begrijpen en navigeren is. Er gebeurt bij Webactueel daarom nooit iets zonder reden. De volgende aspecten nemen wij mee:

User Experience (UX design)

Een WordPress website laten maken doe je altijd met oog voor de optimale gebruikerservaring. Dit is dan ook precies wat de User Experience (UX) is. De bezoekers moeten een bepaald gevoel bij de website krijgen en dat gevoel moet altijd positief zijn. Hoe beter de website aanvoelt, hoe beter dat voor jou als ondernemer is. Vooral optimaal overzicht en maximale navigatie spelen mee.

User interfase (UI design)

Niet alleen moet de WordPress website goed werken, ook moet deze er goed en strak uitzien. Lettertypes, grootte van letters en afbeeldingen, de kleuren van de buttons, alles kan hierin meespelen en wordt daarom dus ook goed overwogen.

Usability

Een goed Nederlands woord voor usability is gebruiksvriendelijkheid. Een WordPress website laten maken doe je omdat je deze gebruiksvriendelijkheid van het hoogst mogelijke niveau wilt hebben. Hoe gemakkelijker alle handelingen voor de gebruiker zijn, hoe beter.

Conversie

Een strakke uitstraling en veel gebruiksvriendelijkheid zijn handig, maar daarmee ben je er nog niet. Uiteindelijk wil je van bezoekers klanten maken. Je wilt dit zo veel als mogelijk doen. Daarom is het belangrijk dat je website optimaal is gemaakt voor deze conversie.

Veiligheid

Een WordPress website laten maken betekent ook dat er oog moet zijn voor een bepaalde mate van veiligheid. Wij zorgen dat jouw bezoekers en klanten veilig zijn, maar dat ook jouw website veilig is.

Voor ons gaat een WordPress website laten maken veel verder dan een op zichzelf staande opdracht. Wie klant wordt bij Webactueel mag een duurzame relatie verwachten waarbij voortdurend aandacht is voor mogelijke verbeterpunten voor de website van de klant. Al sinds onze oprichting in 2012 werken wij op deze wijze. Tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Een WordPress website laten maken begint altijd met een intakegesprek. In dit persoonlijke gesprek kan je alle wensen en eisen die je hebt kenbaar maken. Van onze zijde mag je in dit gesprek verwachten dat we je op basis van onze ervaring wijzen op eventuele valkuilen in je plan. Op basis van dit gesprek kan direct een advies worden uitgebracht. Ook is het mogelijk om de contactpersoon direct aan te stellen. Wij gaan ondertussen aan de slag met het schetsen van de website.

Ontwikkeling

Aan de hand van de plannen zoals die zijn opgesteld kan met de ontwikkeling van de website worden begonnen. De punten UX, UI, usability, conversie en veiligheid worden uitgebreid langsgelopen. Wanneer het concept gereed is plannen we een afspraak om het je te tonen.

Conceptbespreking

Op de dag van de afspraak laten we je het concept zien. Alles wat we hebben ontwikkeld laten we zien en daarbij geven we uitleg over de gemaakt keuzes. In 95% van de gevallen is de website dan direct naar tevredenheid. Mocht dat niet zo zijn, dan passen we de website aan..

Finetunen

Of er nu wel of geen aanpassingen zijn, het concept kan altijd nog wel wat fine-tuning gebruiken. Dit doen we op basis van feedback van jou en een laatste blik van onszelf.

Oplevering

Na het finetunen moet de website als het goed is 100% naar tevredenheid zijn en kan deze worden opgeleverd. Wanneer dit het geval is, dan kunnen we de site direct ook online zetten. Zo kan je er direct klanten mee binnenhalen.

Nazorg

Wanneer de website is opgeleverd en online is gezet begint de relatie pas echt. Op dat moment gaan we immers kijken hoe goed deze werkt. Zien we verbeterpunten dan bespreken we die met je. Bovendien kan je ons op elk gewenst moment om hulp vragen.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Kosten WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken, op welke kosten moet je dan rekenen? Het is dan in ieder geval belangrijk om te weten dat Webactueel alle websites uniek maakt. Daardoor kunnen de kosten dus wel enigszins verschillen. De ontwikkeling gebeurt niet vanuit kant en klare templates, maar altijd vanaf het absolute nulpunt. Op die manier krijg je een unieke en gebruiksvriendelijke website waar je jaren mee vooruit kan. Dit zal al vanaf €1.500,- kunnen worden gedaan. De prijs in verhouding tot de kwaliteit is dus zeer gunstig. De websites zijn van absoluut topniveau en kunnen je veel winst opleveren. Voor een kleine meerprijs is bovendien nog meer functionaliteit aan te brengen zodat er nog meer uit de website te halen is.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Tegenwoordig weet iedereen dat ruim 95% van de mensen Google gebruikt om te vinden naar wat ze zoeken op internet. Daarom ontwikkelen wij jou website zodanig, zodat het goed geïndexeerd wordt door Google. Je wordt door de specialisten duidelijk geïnformeerd over de kansen die je kunt benutten over zoekmachine optimalisatie (SEO). Heb jij je website laten maken door ons? Dan krijg je geheel kosteloos een zoekwoordenonderzoek voor jou website ter waarde van € 450,- exclusief btw). Zo weet jij precies wat de kansen zijn voor jou onderneming op het internet.

Alles onder één dak

Een WordPress website laten maken is niet het enige wat Webactueel te bieden heeft. Wij kunnen ook tal van andere diensten bieden. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie, ontwerpen van een huisstijl, een logo ontwerpen en Facebook uitbesteden. Al deze zaken breng je bij ons onder voor optimaal resultaat. Jij hoeft alleen nog maar feedback te geven en wij regelen de rest.

Bekijk onze projecten

Alle websites die wij ontwikkelen zijn maatwerk. Dat doen we op basis van een brainstormsessie met jou, de klant. Wil je zien hoe dat eruitziet? Kijk dan eens naar projecten die we eerder hebben gedaan.

WordPress website laten maken - particibaan.nl

WordPress website laten maken - sodrive.nl

WordPress website laten maken - akerdakwerken

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!