Website laten maken Utrecht

Een website laten maken in Utrecht kan je om vele redenen doen. Wanneer je het echter doet met een zakelijk motief, dan is het verstandig om met een expert op dit gebied te werken. Webactueel is dan graag jouw partner. Door ervaring te hebben opgebouwd in het ontwikkelen van zakelijke websites sinds 2012 zijn wij goed in staat om voor elk project een uniek ontwerp neer te zetten. Daarmee zorg jij als ondernemer ervoor dat je opvalt tussen de concurrentie en kan je goede zaken doen. Wij stellen deze ervaring dan ook graag aan je ter beschikking door snel een optimale website te ontwerpen.

De perfecte website

Een website laten maken in Utrecht is lang niet meer zo gemakkelijk als dit voorheen was. Het is immers zo dat er flink wat websites online zijn tegenwoordig. Juist dan komt de kennis van Webactueel van pas. Op die manier is immers alsnog goed mogelijk om te zorgen voor een unieke site die bovendien ook nog eens precies aansluit op de wensen en eisen die potentiële klanten kunnen hebben. Gebruiksgemak en overzichtelijkheid zijn bijvoorbeeld belangrijke uitgangspunten die wij altijd vooropstellen wanneer wij een website voor een klant ontwikkelen. Met die visie hebben wij al vele klanten sinds 2012 kunnen helpen aan een goed werkende website.

Wat kost het laten maken van een website?

Welke kosten zijn er eigenlijk verbonden aan een website laten maken in Utrecht? Dit hangt natuurlijk wel deels af van de wensen en eisen die jij als ondernemer hebt. Voor een prijs van € 1.500,- kan al een goede website die aan alle moderne eisen voldoet worden neergezet. Dat neemt niet weg dat je als ondernemer altijd baat kunt hebben bij extra opties. Wanneer je van deze extra functionaliteiten gebruik wilt maken, dan zal dit kleine extra kosten met zich meebrengen. Je kunt er dan wel alles uithalen als ondernemer. Dit is natuurlijk wel het voornaamste voordeel van deze mogelijkheid.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Bij Webactueel is een intakegesprek altijd de eerste stap om een WordPress website te laten maken. Dit persoonlijke gesprek stelt jou in de gelegenheid om aan te geven wat je wenst of verwacht van de website. Het stelt ons in de gelegenheid om onze kennis en ervaring met je te delen. Zo kan aan de hand hiervan worden voorkomen dat je in bekende valkuilen trapt. Vervolgens kan een advies direct worden uitgebracht. Ook is het een goed moment om een contactpersoon aan te stellen. De plannen die we hebben gemaakt worden direct gebruikt om de website te ontwikkelen.

Ontwikkeling

Het advies dat is uitgebracht wordt gebruikt om de website mee te ontwikkelen. De stappen die worden gezet zijn nodig om de UX, UI, usability, conversie en veiligheid die nodig is om je website goed te laten werken te verzorgen. Uiteindelijk komt hier een concept uit dat gebruikt kan worden. We plannen een afspraak om het je voor te leggen.

Conceptbespreking

De afspraak die we plannen wordt ook wel de conceptbespreking genoemd. Je krijgt het concept te zien en kan hierbij direct uitleg krijgen over alle keuzes die we gemaakt hebben tijdens het ontwikkelen. Bij 95% van de projecten die wij hebben gedaan is gebleken dat de website direct in orde was. Wanneer dit echter niet zo blijkt te zijn, dan doen we de aanpassingen die gewenst zijn.

Finetunen

Wanneer blijkt dat er een aantal aanpassingen zijn, dan gaan we hiermee aan de slag wanneer we het concept gaan finetunen. Ook is dit het moment waarop we zelf nog een laatste keer naar de website kijken. Zien we zelf een verbeterpunt, dan nemen we dat ook mee.

Oplevering

Na de afronding van het finetunen is de website als het goed is helemaal naar tevredenheid. Dit betekent dus ook dat de website kan worden opgeleverd. Dit is een goed moment om de site direct online te zetten. Dat betekent dat je er klanten mee kan gaan binnenhalen als ondernemer.

Nazorg

Na de oplevering zijn wij nog niet klaar. Nu gaan wij bekijken wat de website daadwerkelijk doet online. Zien we ontwikkelingen die we kunnen verbeteren, dan voeren we die direct voor jou als klant door. Ook blijft de verbinding met je vaste contactpersoon bestaan. Heb je dus zelf opmerkingen of aanpassingen, dan kan je die direct doorgeven zodat we hier iets mee kunnen doen.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Een tijdloze website

Wie succes wil hebben als ondernemer, moet bij de tijd zijn, maar niet alleen maar een trend volgen. Ook voor een website laten maken in Utrecht geldt dit uitgangspunt. Webactueel verzorgt altijd websites die langere tijd meegaan en niet gedateerd raken zodra de trend voorbij is. Je wilt immers als ondernemer een langdurige stempel op jouw branche drukken. Ook wij zijn voorstander van de lange adem. Om die reden willen we je dan ook graag bijstaan met meer dan het ontwerpen van de website alleen en gaan we graag een langdurige klantrelatie aan.

Vraag een offerte aan

Wil je Webactueel inschakelen om een website te laten maken in Utrecht? In dat geval is het slim om direct een offerte aan te vragen. Zo krijg je een goed beeld van de kosten waarmee het ontwikkelen van de unieke website voor jouw onderneming gepaard zullen gaan. Bovendien kan je direct kijken naar de eerdere projecten die we hebben verzorgd. Die vind je in ons portfolio. Zo kan je zien wat wij allemaal voor elkaar kunnen krijgen door WordPress voor jou te gebruiken.

Website laten maken Utrecht hmcbouw.nl-

Website laten maken Utrecht clkbedrijfskleding.nl_

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!