Zowel online als offline communicatie.

Internet is een belangrijker middel bij het profileren van je bedrijf. Toch blijven gedrukte media belangrijk als ondersteuning van de communicatie. Het beste resultaat wordt bereikt met een visueel aantrekkelijk communicatiemiddel. De wijze waarop communicatiemiddelen vorm gegeven zijn, vertelt de boodschap aan de lezer of bezoeker. Daarbij telt niet alleen het uiterlijk. De boodschap die overgebracht moet worden, is minstens zo belangrijk.

Huisstijl ontwerp

Een goede huisstijl is het visitekaartje van een organisatie. Een eigen karakter is belangrijk, het gaat erom dat het bedrijf opvalt in de massa. Vorm, typografie en kleur vormen de basis en zorgen voor herkenbaarheid. Met een huisstijl geef je aan wie het bedrijf is en waar de organisatie voor staat. Het is belangrijk dat alle uitingen dezelfde uitstraling hebben en dat de huisstijl consequent wordt doorgevoerd.

webactueel-grafisch-design 1

Posters, Flyers & Banners

Posters zijn een van de oudste maar nog steeds meest effectieve manieren om een boodschap over te brengen. Om de aandacht van het grote publiek te krijgen zijn posters, flyers en banners de juiste middelen. Moet er een product onder de aandacht worden gebracht of wordt er een evenement georganiseerd; wat er ook onder de aandacht gebracht moet worden, Webactueel ontwerpt aansprekende posters, flyers of banners voor bedrijven.

Folders/ Brochures

Naast de moderne online media blijven de folders en brochures nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren. Een prachtige manier om een bedrijf of product te presenteren is door middel van een brochure. Voor een overzicht van producten of diensten, aankondiging van een evenement, het promoten van een nieuw product of het geven van achtergrondinformatie, met een folder of brochure kan veel informatie overgebracht worden. Belangrijk hierbij is wel dat de tekst en de layout de lezer aanspreken.

 

Bekijk ook: WEBDESIGN MARKETING

Grafisch Design – Grafisch Design – Grafisch Design – Grafisch Design – Grafisch Design – Grafisch Design – Grafisch Design – Grafisch Design – Grafisch Design – Grafisch Design