Huisstijl laten ontwerpen?

Een huisstijl laten ontwerpen is zeer belangrijk voor elke ondernemer. Je huisstijl is te vergelijken met je handtekening onder elk document. Het is uniek en het geeft aan dat het jouw werk is. Dat verklaart ook waarom het zo belangrijk is dat de huisstijl er professioneel uitziet. Om te zorgen voor een stijl van goede kwaliteit is het verstandig om een ervaren partner het ontwerp te laten doen. Bij Webactueel hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het ontwerpen van een huisstijl. Wij weten precies wat bij jou en jouw onderneming past en vooral ook wat juist niet past.

6 jaar ervaring

Webactueel is in 2012 opgericht en sindsdien wordt hard gewerkt om iedere dag weer topkwaliteit webdesign, grafisch design en internetmarketing af te leveren.

+ 237 projecten

In 6 jaar tijd hebben wij inmiddels aan meer dan 237 projecten gewerkt. Een huisstijl laten ontwerpen kan je daardoor wel aan ons overlaten.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Dat de klanten die wij bediend hebben ook tevreden zijn met de huisstijlen die wij ontwerpen blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling: een 8,7 op basis van 113 beoordeling!

Vast contactpersoon

Elke klant krijgt, ongeacht de afgenomen dienst, altijd een vast aanspreekpunt bij Webactueel. Zo blijven de lijntjes kort en kan snel gehandeld worden.

Vaste samenwerking

Om te zorgen dat alles goed bij je past kan je bij Webactueel een huisstijl laten ontwerpen en krijg je een vast contactpersoon als aanspreekpunt. Jouw contactpersoon is altijd op de hoogte.

Zorgen voor vertrouwen

Een huisstijl laten ontwerpen moet eigenlijk slechts in het teken staan van één ding. Het is de bedoeling dat klanten vertrouwen krijgen in wie jij bent en waar jouw onderneming voor staat. Om daarvoor te zorgen maken wij samen met jou een zorgvuldig plan waar we ons aan houden. Op die manier kunnen we alle factoren die het succes bepalen goed vastleggen en zorgen we bij Webactueel dat niets aan het toeval overgelaten wordt. We doen niets zonder dat daar een reden voor is. Denk aan zaken als:

Identiteit

Elke organisatie heeft een bepaalde identiteit, ook wel de corporate identity genoemd. Een huisstijl, of ‘corporate identity’, is de manier waarop een bedrijf zich visueel presenteert. Dat kan op verschillende manieren, zoals door gebruik te maken van een logo, vaste kleuren, stijlelementen en standaard lettertypes te bepalen die op meerdere huisstijldragers worden toegepast, waardoor een merk of bedrijf een herkenbaar ‘gezicht’ krijgt.

Belang

Het belang van een goede huisstijlontwikkeling

  1. Een huisstijl stelt je in staat een goed en professioneel bedrijfsimago/ prestige op te bouwen bij alle doelgroepen.
  2. Je onderscheidt je met een huisstijl van je concurrenten.
  3. Een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid.
  4. Een professionele huisstijl wekt vertrouwen bij de klant. Vertrouwen in je merk, diensten en producten die je aanbiedt.

Tijdloos

We gaan geen elementen gebruiken in je huisstijl die tijdelijk trend zijn. Het is niet de bedoeling dat jou huisstijl over paar jaar ouderwets eruit ziet en dat je hierdoor opnieuw moet beginnen met het opbouwen van de bekendheid van je nieuwe huisstijl.

Compleet

Wij zorgen ervoor dat je huisstijl voor alle doeleinden is te gebruiken. Wil je later je huisstijl terug laten komen op drukwerk? Dan is het handig om een vector bestand te hebben. Ga je online reclame maken? Dan heb je een huisstijl nodig dat is opgebouwd uit een bepaald aantal pixels. Ook de kleuren van je logo zijn verschillend voor drukwerk (CMYK) als voor op een scherm (RGB).

Onderscheidend

Wij zorgen ervoor dat jou huisstijl onderscheidend wordt. Dit klinkt als een open deur maar waarschijnlijk ben je niet de eerste in de markt met je bedrijf.

Een bedrijfsstijl laten ontwerpen is pas het begin van een hopelijk langlopende samenwerking. Bij Webactueel denken we graag met onze klanten mee. Niet alleen over de huisstijl, maar ook over andere zaken op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en marketing. Sinds 2012 hebben wij op die manier vele langlopende klantrelaties opgebouwd waar zowel wij zelf als onze opdrachtgevers zeer tevreden over zijn.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Een huisstijl laten maken begint altijd met een intakegesprek. In dit persoonlijke gesprek kan je alle wensen en eisen die je hebt kenbaar maken. Van onze zijde mag je in dit gesprek verwachten dat we je op basis van onze ervaring wijzen op eventuele valkuilen in je plan.

Dit kunnen we ontwerpen voor je huisstijl:

  • visitekaartjes
  • briefpapier
  • enveloppen
  • presentatiemappen
  • flyers
  • brochures

Wil je iets anders ontwerpen? Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Ontwerpen

Aan de hand van de plannen zoals die zijn opgesteld kan met de ontwikkeling van de huisstijl worden begonnen. Aan de hand van de eisen en de wensen ontwerpen wij een concept.

Conceptbespreking

We sturen de ontwerpen naar je toe en plannen een afspraak in om de concepten te bespreken met je. Vind je de concepten al goed? Dan kunnen we finetunen. Spreekt het concept je niet aan? Dan gaan we andere ontwerpen maken.

Finetunen

Of er nu wel of geen aanpassingen zijn, het concept kan altijd nog wel wat finetunen gebruiken. Dit doen we op basis van feedback van jou en een laatste blik van onszelf.

Oplevering

Na het finetunen ontwerpen we je huisstijl in verschillende formaten, zodat je het voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Denk hierbij aan JPG, PNG en PDF formaten. Natuurlijk ontvang je ook het vector bestand van je huisstijl, omdat je 100% de eigenaar bent van je huisstijl.

Nazorg

We hebben altijd een kopie van alle werkzaamheden bij de hand. Heb je het nodig voor een ontwerp of iets anders? Dan kan je ons vragen om je huisstijl. We sturen het zo snel mogelijk naar je toe.

Indien je wenst kunnen wij ervoor zorgen dat bijvoorbeeld je briefpapier en visitekaartjes bedrukt wordt en verzonden wordt naar je. Zo heb je alles onder één dak.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

7

Het gehele proces om een huisstijl te laten ontwerpen duurt maximaal 7 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een gemiddelde cijfer van 8,7.

Een huisstijl laten ontwerpen: de kosten

Een huisstijl laten ontwerpen laat je niet voor niets door een professional doen. Dit zal natuurlijk niet zonder kosten zijn, maar daarvoor krijg je dan wel ook professioneel werk terug van de allerhoogste kwaliteit. Dit is een belangrijk onderscheid omdat met name op het vlak van ontwerp ook veel amateurs actief zijn. Het is echter belangrijk om de volledige aandacht te krijgen en te zorgen dat aan alles gedacht is. Dat betekent dat je voor een prijs vanaf € 499,-  een volledig ontwikkelde huisstijl krijgt waarmee je vele jaren vooruit moet kunnen als ondernemer. Zo kan je zorgen dat je er zakelijk alleen maar beter van wordt en je herkenbaarheid flink groter wordt.

Een tijdloze huisstijl ontwikkelen

Het kan natuurlijk best zo zijn dat je na vele jaren ter modernisering een nieuwe huisstijl laten ontwerpen wilt. In de meeste gevallen kom je echter bij Webactueel omdat je net begint en een goede huisstijl als basis nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat je niet in een bekende valkuil trapt die vaak voorkomt bij huisstijlen. Het is namelijk de bedoeling dat een stijl ontworpen wordt waarmee je vele jaren vooruit kunt. Vooral op het gebied van ontwerp is het vaak zo dat veel mensen gevoelig zijn voor trends. Die komen en die gaan, en wanneer die gaan zit jij met een gedateerde stijl. Dat zullen wij voorkomen door altijd met tijdloze ontwerpen te komen die we je voorleggen.

Wat we daarnaast bieden

Naast een huisstijl laten ontwerpen kan je ook bij ons terecht voor allerlei andere diensten. Met het oog op de langlopende klantrelatie doen wij die dan ook graag voor je. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van een logo of aan het ontwikkelen van je website of webshop. Ook zaken zoals het beheren van je zakelijke social media is door ons te laten verzorgen. Zelf heb je hier verder geen omkijken naar. Zie je ons graag iets voor je doen, geef het door en wij verzorgen het.

Bekijk onze projecten

Of het nu gaat om een huisstijl laten ontwerpen, een logo of een website, door de jaren hen hebben wij al honderden klanten geholpen. Wil je een beeld vormen van wat wij bieden? Kijk dan eens naar al onze eerdere projecten.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele huisstijl laten ontwerpen door specialisten? Wij ontwerpen huisstijl die tijdloos is. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt.