Facebook uitbesteden?

Facebook uitbesteden aan Webactueel als krachtige marketingtool, hoe werkt dat eigenlijk? Social media is een krachtig wapen als het op marketing aankomt, maar dan moet je wel weten hoe je dit moet gebruiken. Daarom kan het heel slim zijn om dit niet in eigen hand te nemen, maar dit te laten doen door experts. Webactueel heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in het voeren van een Facebookstrategie. Die ervaring zetten we graag in om jou en jouw onderneming ermee te helpen. Zo zorg je voor meer succes online. Je kunt er zeker van zijn dat we het maximale eruit halen.

6 jaar ervaring

Webactueel is in 2012 opgericht en sindsdien wordt hard gewerkt om iedere dag weer topkwaliteit webdesign, grafisch design en internetmarketing af te leveren.

+ 237 projecten

In 6 jaar tijd hebben wij inmiddels aan meer dan 237 projecten gewerkt. Je Facebook paginabeheer kan je daardoor wel aan ons overlaten.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Dat de klanten die wij bediend hebben ook tevreden zijn met de Facebook campagnes die wij maken blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling: een 8,7 op basis van 113 beoordeling!

Vast contactpersoon

Elke klant krijgt, ongeacht de afgenomen dienst, altijd een vast aanspreekpunt bij Webactueel. Zo blijven de lijntjes kort en kan snel gehandeld worden.

Snel schakelen

Social media beheren betekent niets anders dan snel moeten kunnen schakelen. Wanneer je iets gedaan wilt krijgen is een vast aanspreekpunt daarom ideaal. Bij Webactueel zorgen we hiervoor.

Altijd actueel

Facebook uitbesteden aan Webactueel geeft je de mogelijkheid om altijd actueel te zijn zonder dat je er zelf veel tijd aan hoeft kwijt te zijn. Wij kunnen door een goede organische of betaalde strategie zorgen dat je meer fans en likes krijgt. Wat uiteindelijk ontegenzeggelijk zal leiden tot meer naamsbekendheid. Uiteindelijk zal dit je dus ook klanten, omzet en winst opleveren. Alleen al om die reden is een zakelijke Facebookstrategie zeer belangrijk. Daarom maken we samen in overleg een plan dat vervolgens door de experts van Webactueel in de praktijk wordt gebracht.

Online aanwezig

Wij zorgen ervoor dat je online aanwezig bent op Facebook. Door constante interessante content te delen promoten we jou bedrijf waardoor het een bekendheid vormt. Uiteraard is het onbenutte kans als je ruim 10,8 miljoen gebruikers van Facebook negeert op social media in Nederland.

Leadgeneratie

Als ondernemer wil je natuurlijk niet zomaar aanwezig zijn op Facebook. Je wilt natuurlijk meet leads genereren. Wij zorgen ervoor dat je het maximale haalt uit Facebook. Zo zorgen wij ervoor dat je meer opdrachten/ omzet genereert.

Meetbaar

Een van de mooiste dingen op Facebook is dat alles meetbaar en doelgericht is. Wij houden voor jou alles bij en communiceren het met jou. Ieder maand bespreken wij de behaalde resultaten vanuit Facebook.

Conversie

Wij zorgen ervoor dat de Facebookgebruikers op ten duur converteren naar bezoekers op je website. En van bezoeker tot klant. Zo kan je met de juiste strategie heel veel uit Facebook halen. Je kan zelfs fans maken van je klanten door Facebook goed in te zetten.

Natuurlijk is het bij Webactueel niet zo dat Facebook uitbesteden het enige is wat je kunt doen. We zijn namelijk van veel meer markten thuis en willen je graag hierbij helpen. Dat kan bijvoorbeeld om het optimaliseren van je website of webshop gaan. Ook wanneer dit betekent dat we een unieke website vanaf het nulpunt moeten opbouwen. Dit doen we om een langdurige relatie met jou als klant op te bouwen. Veel klanten zijn al jaren zeer tevreden met deze opgebouwde band.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Tijdens onze eerste gesprek gaan we kennismaken. Hierin wordt direct een vast contactpersoon toegewezen aan je voor al je Facebook werkzaamheden. Al jou eisen, wensen en doelstellingen worden besproken en in kaart gebracht.

We bespreken ook meteen de haalbaarheid van de doelstellingen.

Strategie

Tijdens deze fase gaan we de strategie bepalen. We bespreken samen met jou hoe we de werkzaamheden gaan oppakken. We bespreken alles tot de kleinste detail en stellen plannen op.

Eenmalige werkzaamheden

Nu we een plan hebben kunnen we de eenmalige werkzaamheden starten. Denk hierbij aan:

 • Openen van Facebook bedrijfspagina;
 • Ontwerpen maken voor de cover en de profielfoto;
 • Alle gegevens van jouw bedrijf goed zetten;
 • Facebookpagina koppelen met je website.

Periodieke werkzaamheden

Facebook constant bijhouden is een grote uitdaging. Wij zorgen ervoor dat we binnen de afgesproken kaders jou Facebookpagina op-to-date houden en zorgen ervoor dat je steeds meer likes, shares en leads genereert vanuit Facebook. Dit kan je alleen realiseren door echt aanwezig te zijn op Facebook.

Iedere week (of een andere afgesproken periode) zorgen wij ervoor dat er met regelmaat het volgende wordt uitgevoerd:

 • Ontwerpen maken voor Facebook;
 • Content bedenken;
 • Campagnes bedenken;
 • Facebook fans vergroten;
 • Lead genereren van Facebook.

Rapporteren

We hechten veel waarde aan communicatie. Vooral bij het beheren van Facebook accounts. Daarom communiceren we minimaal 1 keer per maand over stand van zaken.

Zo bespreken we de:

 • Uitgevoerde werkzaamheden;
 • Geplaatste berichten;
 • Geboekte resultaten;
 • Voortgang;
 • Et cetera.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

7

Het gehele proces om jou Facebookpagina aan te maken en gereed maken voor gebruik kost ons maximaal 7 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een gemiddelde cijfer van 8,7.

Kosten Facebook uitbesteden

Wat kost Facebook uitbesteden eigenlijk? Dit is een begrijpelijke vraag. Toch kan het antwoord hierop lang niet altijd hetzelfde zijn. Dit hangt namelijk zeer sterk samen met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de tijdsspanne van het project, maar denk ook aan het doel dat je hebt wanneer je Facebook door Webactueel laat verzorgen. Het kan al vanaf € 350,- zo zijn dat wij Facebook in beheer nemen. Voor een kleine meerprijs kan je dan vervolgens ook nog allerlei extra’s laten verzorgen. Daardoor kan je er dus zakelijk nog veel meer uithalen. Dit kan dus een hele goede optie voor je zijn.

Met Facebook je bereik vergroten

Facebook uitbesteden doe je als ondernemer natuurlijk met een belangrijke reden. Je wilt immers dat een professional de tijd vrijmaakt die nodig is om een goede strategie op scoal media te kunnen voeren. Social media is namelijk de perfecte manier om je bereik te vergroten. Je fans en volgers kan je door slim te werken inzetten als ambassadeurs van jouw onderneming. Wanneer je relevante en interessante informatie deelt via Facebook, dan kan je ervan uitgaan dat dit als een olievlek over je doelgroep zal verspreiden. Alleen al om die reden is het interessant om Webactueel aan het werk te zetten. Wij besteden er altijd veel tijd aan om het optimale eruit te halen voor jou als klant.

Andere werkzaamheden laten doen

Wanneer Facebook uitbesteden bevalt, dan is het misschien ook een goed idee om eens met ons te bespreken wat we nog meer voor je kunnen betekenen. Bij Webactueel kunnen we immers ook allerlei andere dingen voor je doen. Of het nu gaat om webdesign, grafisch design of marketing via verschillende methodes, wij kunnen het allemaal verzorgen. Als klant hoef jij dan alleen nog maar de vruchten ervan te plukken.

Bekijk onze projecten

Door de ervaring die wij sinds de oprichting in 2012 hebben opgedaan kunnen wij elke klant optimaal bedienen. Wil je zien hoe we dat doen? Kijk dan eens rond in ons portfolio vol met unieke projecten die Webactueel verzorgd heeft.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook je Facebook uitbesteden? En zo je bereik vergroten? Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt en wat het gaat kosten.