Facebook uitbesteden?

De marketingtool Facebook uitbesteden aan Webactueel, hoe werkt dat eigenlijk? Social media is een krachtig wapen als het op marketing aankomt, wanneer je weet hoe je dit medium in moet zetten. Het is slim om Facebookmarketing niet in eigen hand te nemen, maar dit te laten doen door een Facebookexpert. Webactueel heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in het voeren van een Facebookstrategie. Die ervaring zetten we graag in om jou en jouw onderneming te ondersteunen, waarmee wij zorgen voor meer online succes!

9 jaar ervaring

Webactueel is in 2012 opgericht en sindsdien werken we heel hard om iedere dag topkwaliteit webdesign, grafisch design en online marketing af te leveren.

+ 476 projecten

In 9 jaar tijd hebben wij inmiddels aan meer dan 476 projecten gewerkt. Je Facebook paginabeheer kan je daardoor wel aan ons overlaten.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Dat de klanten ook tevreden zijn met de Facebook campagnes die wij maken blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling: een 8,7 op basis van 113 beoordeling! Niet slecht toch?

Vast contactpersoon

Facebook paginabeheer is een continue proces waarbij de contact tussen opdrachtgever en uitvoerder heel belangrijk is. Daarom krijg je bij ons een vast contactpersoon.

Snel schakelen

Social media beheren betekent niets anders dan snel kunnen schakelen. Wanneer je iets gedaan wilt krijgen is een vast aanspreekpunt daarom prettig werkbaar. Bij Webactueel krijgt u de ondersteuning van een, aan u toegewezen, Facebookexpert.

Altijd actueel

Facebook uitbesteden aan Webactueel geeft je de mogelijkheid om altijd actueel te zijn zonder dat je zelf tijd  kwijt moet besteden aan je social media marketing.
Door een goede organische of betaalde strategie zorgen wij ervoor dat je meer fans en likes krijgt op je Facebook Bedrijfspagina, wat ontegenzeggelijk zal leiden tot meer naamsbekendheid. Uiteindelijk zal dit je ook klanten, omzet en winst opleveren. Alleen al om die reden is een zakelijke Facebookstrategie zeer belangrijk. Daarom maken we in overleg met jou een plan dat vervolgens door een Facebookexpert van Webactueel in de praktijk wordt gebracht.

Online aanwezig

Wij zorgen ervoor dat je online aanwezig bent op het social media platform Facebook. Door constante interessante content te delen, promoten we jouw bedrijf waardoor je naamsbekendheid genereert. Want zeg nu zelf… het is een onbenutte kans als je ruim 10,8 miljoen gebruikers van Facebook negeert in Nederland.

Leadgeneratie

Als ondernemer wil je natuurlijk niet zomaar aanwezig zijn op Facebook. Je wilt natuurlijk meet leads genereren. Wij zorgen ervoor dat je het maximale haalt uit Facebook. Zo zorgen wij ervoor dat je meer opdrachten/ omzet genereert.

Meetbaar

Eén van de mooiste dingen op Facebook is dat alles meetbaar en doelgericht is. Wij houden maandelijks jouw Facebookpagina bij en communiceren de acties en de behaalde resultaten met jou.

Conversie

Webactueel zorgt ervoor dat de Facebookgebruikers op den duur converteren naar bezoekers op je website. En van bezoeker tot klant. Zo kan je met de juiste strategie heel veel omzet uit Facebook halen. Je kunt zelfs fans maken van je klanten door Facebook goed in te zetten.

Natuurlijk is het bij Webactueel niet zo dat Facebook uitbesteden het enige is wat je kunt doen. Webactueel is  van veel markten thuis en, het moet gezegd worden, Facebook is niet het enige marketingmiddel wat tot resultaten leidt. Ook het optimaliseren van je website of webshop is belangrijk voor online vind- en zichtbaarheid. Webactueel is ook graag jouw vaste partner, als we een unieke website vanaf het nulpunt moeten opbouwen en SEO moeten toepassen. Wij doen er alles aan om een langdurige relatie met jou als klant op te bouwen. Veel klanten zijn al jaren zeer tevreden met deze opgebouwde band.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Tijdens onze eerste gesprek gaan we kennismaken. Hierin wordt direct een vast contactpersoon toegewezen aan je voor al je Facebook werkzaamheden. Al jou eisen, wensen en doelstellingen worden besproken en in kaart gebracht.

We bespreken ook meteen de haalbaarheid van de doelstellingen.

Strategie

Tijdens deze fase gaan we de strategie bepalen. We bespreken samen met jou hoe we de werkzaamheden gaan oppakken. We bespreken alles tot de kleinste detail en stellen plannen op.

Eenmalige werkzaamheden

Nu we een plan hebben kunnen we de eenmalige werkzaamheden starten. Denk hierbij aan:

 • Openen van Facebook bedrijfspagina;
 • Ontwerpen maken voor de cover en de profielfoto;
 • Alle gegevens van jouw bedrijf goed zetten;
 • Facebookpagina koppelen met je website.

Periodieke werkzaamheden

Facebook constant bijhouden is een grote uitdaging. Wij zorgen ervoor dat we binnen de afgesproken kaders jou Facebookpagina op-to-date houden en zorgen ervoor dat je steeds meer likes, shares en leads genereert vanuit Facebook. Dit kan je alleen realiseren door echt aanwezig te zijn op Facebook.

Iedere week (of een andere afgesproken periode) zorgen wij ervoor dat er met regelmaat het volgende wordt uitgevoerd:

 • Ontwerpen maken voor Facebook;
 • Content bedenken;
 • Campagnes bedenken;
 • Facebook fans vergroten;
 • Lead genereren van Facebook.

Rapporteren

We hechten veel waarde aan communicatie. Vooral bij het beheren van Facebook accounts. Daarom communiceren we minimaal 1 keer per maand over stand van zaken.

Zo bespreken we de:

 • Uitgevoerde werkzaamheden;
 • Geplaatste berichten;
 • Geboekte resultaten;
 • Voortgang;
 • Et cetera.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

7

Het gehele proces om jou Facebookpagina aan te maken en gereed maken voor gebruik kost ons maximaal 7 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

476

Inmiddels hebben we meer dan 476 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een gemiddelde cijfer van 8,7.

Kosten Facebook uitbesteden

Wat kost Facebook uitbesteden eigenlijk? Dit is een begrijpelijke vraag. Toch kan het antwoord hierop lang niet altijd hetzelfde zijn. Dit hangt namelijk zeer sterk samen met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de tijdsspanne van het project, maar denk ook aan het doel dat je hebt wanneer je Facebook door Webactueel laat verzorgen. Het kan al vanaf € 350,- zo zijn dat wij Facebook in beheer nemen. Voor een kleine meerprijs kan je dan vervolgens ook nog allerlei extra’s laten verzorgen. Daardoor kan je er dus zakelijk nog veel meer uithalen. Dit kan dus een hele goede optie voor je zijn.

Met Facebook je bereik vergroten

Facebook uitbesteden doe je als ondernemer natuurlijk met een belangrijke reden. Je wilt immers dat een professional de tijd vrijmaakt die nodig is om een goede strategie op scoal media te kunnen voeren. Social media is namelijk de perfecte manier om je bereik te vergroten. Je fans en volgers kan je door slim te werken inzetten als ambassadeurs van jouw onderneming. Wanneer je relevante en interessante informatie deelt via Facebook, dan kan je ervan uitgaan dat dit als een olievlek over je doelgroep zal verspreiden. Alleen al om die reden is het interessant om Webactueel aan het werk te zetten. Wij besteden er altijd veel tijd aan om het optimale eruit te halen voor jou als klant.

Andere werkzaamheden laten doen

Wanneer Facebook uitbesteden bevalt, dan is het misschien ook een goed idee om eens met ons te bespreken wat we nog meer voor je kunnen betekenen. Bij Webactueel kunnen we immers ook allerlei andere dingen voor je doen. Of het nu gaat om webdesign, grafisch design of marketing via verschillende methodes, wij kunnen het allemaal verzorgen. Als klant hoef jij dan alleen nog maar de vruchten ervan te plukken.

Bekijk onze projecten

Door de ervaring die wij sinds de oprichting in 2012 hebben opgedaan kunnen wij elke klant optimaal bedienen. Wil je zien hoe we dat doen? Kijk dan eens rond in ons portfolio vol met unieke projecten die Webactueel verzorgd heeft.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook je Facebook uitbesteden? En zo je bereik vergroten? Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt en wat het gaat kosten.

Ik help je graag persoonlijk verder!
Call Now Button