Hèt online marketing bureau dat je
ECHT laat groeien!

Webactueel is het online marketing bureau van Nederland. Met de bewezen methodes zorgen wij dat jij meer zichtbaar wordt op het web. Meer zichtbaarheid betekent meer bezoekers en dus meer klanten!

We combineren de bewezen online marketing methodes om jou bedrijf te laten groeien!
Hierbij maken we gebruik van de volgende kanalen:

  • SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • Google Ads (was vroeger Google Adwords)
  • Facebook
  • Instagram
  • Influencer marketing

Aan alleen meer bezoekers heb je niet heel veel. Het zijn immer bezoekers en NOG GEEN kopers van je producten of diensten. Om ze zo ver te krijgen dat ze daadwerkelijk interesse tonen in je producten of diensten gebruiken we methode conversie optimalisatie! Dit betekent dat we de bezoekers door middel van bewezen methodes converteren tot klanten.

Met bewezen methode bedoelen we de methode die we al 8 jaar inzetten voor ons zelf en voor al onze opdrachtgevers wat gewoon HEEL GOED WERKT! Om precies te zijn: +350 opdrachtgevers!

Paar resultaten die we hebben geboekt als online marketing bureau zijnde:

  1. Rijschool Sodrive begon helemaal vanaf nul. Ze hadden geen naam, geen logo, geen website. Letterlijk niets. Ze kwamen met een groot visie, namelijk één van de grotere rijscholen in Nederland worden. Dat dat niet één, twee, drie lukt was wel duidelijk. Door het bepalen van de juiste strategie en goede uitwerking hiervan zijn zij  uitgegroeid van één pitter naar een rischool met +25 rijinstructeurs!
    Dit mede door het ontwikkelen van converteren website, SEO, Google ads en Social media marketing. En we nog maar pas begonnen. Pas één jaar om precies te zijn!
  2. Excellent Academy is een bijlesinstituut in Den Haag. Een bedrijf wat al goed bezig was, maar tot zover niets aan online marketing had gedaan. Toen ze het gesprek voerden met ons hadden ze  70 leerlingen. Nadat we het gehele online marketing voor ze deden zijn ze heel snel gaan groeien. na +- 6 maanden hadden ze al meer dan 150 leerlingen. Inmiddels zijn we al 2 jaar verder. Excellent Acamdey heeft zijn tweede vestiging geopend en heeft momenteel +350 leerlingen!
Call Now Button
Start WhatsApp chat
Ik help je graag persoonlijk verder!