Hèt online marketing bureau dat je ECHT laat groeien

Webactueel is het online marketing bureau van Nederland. Met de bewezen methodes zorgen wij dat jij meer zichtbaar wordt op het web. Meer zichtbaarheid betekent meer bezoekers en dus meer klanten!

We combineren de bewezen online marketing methodes om jou bedrijf te laten groeien!
Hierbij maken we gebruik van de volgende kanalen:

 • SEO (zoekmachine optimalisatie)
 • Google Ads (was vroeger Google Adwords)
 • Facebook
 • Instagram
 • Influencer marketing

Aan alleen meer bezoekers heb je niet heel veel. Het zijn immer bezoekers en NOG GEEN kopers van je producten of diensten. Om ze zo ver te krijgen dat ze daadwerkelijk interesse tonen in je producten of diensten gebruiken we methode conversie optimalisatie! Dit betekent dat we de bezoekers door middel van bewezen methodes converteren tot klanten.

Met bewezen methode bedoelen we de methode die we al 8 jaar inzetten voor ons zelf en voor al onze opdrachtgevers wat gewoon HEEL GOED WERKT! Om precies te zijn: +350 opdrachtgevers!

Onze
opdrachtgevers

Paar resultaten die we hebben geboekt als online marketing bureau zijnde:

 1. Rijschool Sodrive begon helemaal vanaf nul. Ze hadden geen naam, geen logo, geen website. Letterlijk niets. Ze kwamen met een groot visie, namelijk één van de grotere rijscholen in Nederland worden. Dat dat niet één, twee, drie lukt was wel duidelijk. Door het bepalen van de juiste strategie en goede uitwerking hiervan zijn zij  uitgegroeid van één pitter naar een rischool met +25 rijinstructeurs!
  Dit mede door het ontwikkelen van converteren website, SEO, Google ads en Social media marketing. En we nog maar pas begonnen. Pas één jaar om precies te zijn!
 2. Excellent Academy is een bijlesinstituut in Den Haag. Een bedrijf wat al goed bezig was, maar tot zover niets aan online marketing had gedaan. Toen ze het gesprek voerden met ons hadden ze  70 leerlingen. Nadat we het gehele online marketing voor ze deden zijn ze heel snel gaan groeien. na +- 6 maanden hadden ze al meer dan 150 leerlingen. Inmiddels zijn we al 2 jaar verder. Excellent Acamdey heeft zijn tweede vestiging geopend en heeft momenteel +350 leerlingen!

Uiteindelijk draait het natuurlijk maar om één ding en dat is het bereiken van resultaat. Je bent gaan werken met een online marketing bureau om doelen te bereiken die je niet eigenhandig kunt behalen. Het is dus zaak om tastbaar resultaat te kunnen boeken. Je wilt met eigen ogen zien dat er meer verkeer op je website komt. Ook wil je zien dat de bezoekers doen wat je willen, de optimale conversie. Waarbij jij dan vooral kijkt naar bijvoorbeeld de verkopen. Het zijn de zaken die er voor jou toe doen en die we samen goed voor elkaar kunnen krijgen.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

De juiste strategie kiezen met de juiste online marketing bureau

Om online succes te hebben hangt veel af van de juiste marketing strategie. Er zijn vele wegen die je kunt bewandelen, maar dit betekent natuurlijk niet dat al deze wegen voor jouw onderneming ook zinvol zijn. Daar komt de expertise van een online marketing bureau dan ook om de hoek kijken. Aan de hand van een goede analyse van je situatie en het bepalen van jouw targets, is de juiste tactiek te bepalen. Met de acties die daarbij horen. Dit komt vaak neer op een mix van zoekmachine optimalisatie en het gebruik van sociale media. Aan de hand van verdere analyse is dan precies te bepalen welke leads je genereert en waar verbetering mogelijk is.

Zoals je zelf als ondernemer specialistische kennis van jouw branche in huis hebt, zo heeft online marketing bureau Webactueel dat op het gebied van marketing. Die kennis komt niet alleen uit opleidingen, maar vooral ook uit de praktijk. Klanten helpen die beter willen scoren in zoekmachines is de basis van alle werkzaamheden. Dat betekent dat we weten wat de data betekenen. Ook is op basis van de targets alles goed concreet te maken en zijn gerichte stappen in online kanalen te zetten. Dit alles leidt dan ook tot duidelijke resultaten die in cijfers zijn uit te drukken.

Onze
partners

Online marketing bureau met kennis van zoekmachines

Zoals jij kennis hebt van de zaken die in jouw branche spelen, heeft een goed online marketing bureau zoals Webactueel kennis van bijvoorbeeld zoekmachines. Het is belangrijk om te weten welke ontwikkelingen zich daarin afspelen. Zo wordt regelmatig onderzocht welke acties het meest succesvol te zijn in een hoge ranking. Maar net zo goed is het belangrijk dat er ook op je geklikt wordt. Juist omdat dit de manier is om alles voor jou eruit te halen. Dit maakt het voor jou ook gemakkelijker om je successen verder te vergroten. Bovendien wordt de kennis steeds verder uitgebreid, zodat je ook kan meegroeien met de ontwikkelingen op dit vlak.

Het begint natuurlijk allemaal met een goed online marketing plan. Alleen door te plannen kan je online successen boeken. Dat gaat om de contentstrategie, die om meer draait dan alleen het bieden van informatie. Het gaat ook om de keuze van de juiste online kanalen, om je doelgroep optimaal te bereiken. Het gaat om alle facetten van SEO, van woordkeus tot en met laadsnelheid en navigatiemogelijkheden. Het gaat daarnaast om het samenvoegen van al deze zaken tot een helder marketingplan. Dat is waar online marketing bureau Webactueel meerwaarde biedt.

 • Wanneer we deze werkzaamheden uitvoeren, dan kijken we naar de structuur van de website. Is die eenvoudig genoeg voor zoekmachines om doorheen te crawlen? Heeft de techniek hierin een ondersteunende taak? Voorbeelden hiervan zijn het kiezen van een beschrijvende URL om de zoekmachine duidelijk te maken welke inhoud te verwachten is. Een simpele reeks aan letters en cijfers werkt dus negatief op het resultaat.

 • Het is belangrijk om te begrijpen wat het doel van een zoekmachine (Google) is. Uiteindelijk komt het erop neer dat de meest relevante website voor de zoekopdracht tevoorschijn komt dankzij de zoekmachine. De website die getoond wordt moet direct antwoord bieden. Google is hier een topper in en om die reden gebruikt 95% van de internetgebruikers in Nederland die machine.

 • Hoe sterker de autoriteit van jouw website geldt, hoe hoger de waarde is die een zoekmachine zal toekennen. Er zijn verschillende manieren waarop de autoriteit verhoogd kan worden. Bijvoorbeeld door een goede linkstructuur vanaf andere kwalitatieve websites naar jouw website. Webactueel kan dit voor jou verzorgen.

Het online marketing bureau voor jouw successen

Wil je meer uit je mogelijkheden halen? Dan is de hulp van een online marketing bureau zoals Webactueel natuurlijk precies wat je zoekt. Het is de ideale optie om meer met je website of webshop te bereiken. Wat betekent dat dan, meer uit je mogelijkheden halen? Dat kan bijvoorbeeld een flinke hoeveelheid meer bezoekers betekenen. Of het gaat om meer leads en meer verkopen. Wanneer je succes meet, dan zijn dat ook de zaken waar het om draait. Online marketing is daarin door de jaren heen de belangrijkste factor geworden. Omdat dit hard werken is, doe je het samen met een specialist.

Online op kop staan dankzij Webactueel
Wat kan een goed online marketing bureau zoals Webactueel nu precies voor jou betekenen? Als specialist helpen we je bij het genereren van meer leads. Dat kan op vele manieren. Bijvoorbeeld door je website of webshop te optimaliseren voor een zoekmachine. Daarvoor worden de technieken van SEO toegepast. Of je kiest voor het adverteren in een zoekmachine met behulp van SEA. Daarnaast zijn ook zaken zoals conversieoptimalisatie en het beheersen van social media wegen die je online kunt bewandelen met ons. Waarbij alles erop gericht is om jou een online koppositie in jouw branche te bieden.

Online marketing uit handen geven

Wanneer je al deze punten bij elkaar neemt, dan klinkt het niet meer dan logisch dat je een online marketing bureau zoals Webactueel dat is voor jou laat werken. Het is de ideale route naar een betere score online. Aan de hand van de vakkennis die jij hebt, is te zorgen dat je online precies de mensen bereikt die voor jou van waarde zijn. Waarbij we voortdurend kunnen bijsturen aan de hand van de immer verder ontwikkelende gegevens. Zo kunnen campagnes worden aangepast, maar ook nieuwe campagnes worden opgestart. Het samenspel tussen vakkennis en online kennis dan wat het verschil maakt met de concurrentie.

Dat klinkt allemaal leuk, maar wat mag je precies verwachten? Eigenlijk is het heel simpel. Alle zaken die nodig zijn om online een paar flinke stappen vooruit te zetten. Dat kan bijvoorbeeld gaan om je contentstrategie, maar ook om een strategie van online aanwezigheid met je website of webshop. Waarbij de zoekmachine een belangrijke rol speelt. Een strategie voor de social media waarop jij jouw doelgroep vindt, hoort hier natuurlijk ook bij. De data die hiermee gegenereerd wordt, wordt gebruikt om analyses uit te voeren en jouw website of shop te verbeteren waar dat nodig blijkt.

DIRECT CONTACT

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op!
Onze professionals staan je graag te woord!