WordPress webshop laten maken

Een WordPress webshop laten maken is echt werk voor doorgewinterde professionals die precies weten waaraan een professionele, zakelijke webshop moet voldoen. Zeker als het een webshop betreft, is het uitermate belangrijk dat alle onderdelen van de webshop geoptimaliseerd zijn. Juist daarom is het goed om met ons – Webactueel- in zee te gaan. Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring met het realiseren van webshops. WordPress kent voor ons geen geheimen meer en als geen ander zetten wij voor jou de gedroomde online winkel neer.  Bovendien weet je zeker dat je een unieke webshop tot je beschikking krijgt, want standaard komt in ons woordenboek niet voor.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Jarenlange ervaring

Ons referentiekader als het gaat om een WordPress webshop laten maken? Meer dan 9 jaar ervaring en het feit dat we elke dag onze dienstverlening willen verbeteren. Dat zijn ook de meer dan 476 projecten die we hebben mogen realiseren en dat is zeker ook het gemiddelde rapportcijfer van 8,7 dat klanten ons gaven, voor de door uitgevoerde projecten. Een rapportcijfer waar we bijzonder trots op zijn.

Altijd korte lijnen

Een WordPress webshop laten maken door Webactueel betekent dat je te maken krijg met één vaste contactpersoon, waardoor de lijnen kort zijn en altijd snel actie ondernomen kan worden om omzetdoelen te behalen.

Over actie gesproken, we denken na over al onze marketingactiviteiten en doen nooit iets zonder doordachte reden. Daarbij houden we steeds voor ogen dat een WordPress webshop laten maken als doel heeft zoveel mogelijk nieuwe klanten te krijgen of bestaande klanten te houden. Uiteraard spelen daarbij belangrijke zaken als User Experience, User Interface, Usability, Conversie, veiligheid en UX design een belangrijke rol.

Opbouwen klantrelatie

Een WordPress webshop laten maken betekent dat je een webshop laat ontwikkelen die overzichtelijk is en bovendien altijd gebruiksvriendelijk werkt, om bezoekers meteen een bepaald positief gevoel bij je webshop te geven. Gebruikersgemak en overzichtelijkheid spelen daarbij een belangrijke rol. Overigens proberen we elke klant langer aan ons te binden en hechten we buitengewoon veel waarde aan het opbouwen van een lange klantrelatie. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat je WordPress webshop steeds doorontwikkeld wordt en steeds beter in de behoeftes van de bezoekers kan voorzien. Onze vaste klanten noemen Webactueel niet voor niets vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend.

Cijfers enzo

75

Ruim 75% van de personen die een afspraak inplannen met ons worden overtuigd van onze dienstverlening en worden langdurig opdrachtgever bij ons.

21

We hebben maximaal 21 dagen nodig (van start tot eindresultaat) om jou webshop project online te hebben. Meestal zijn we sneller klaar. Dat is best snel voor een maatwerk webshop .

476

We hebben al meer dan 476 projecten met succes en naar tevredenheid afgerond. De opdrachtgever geven ons gemiddeld een cijfer van 8,7. Voldoende ervaring in de pocket!

Het belangrijke intakegesprek

Een WordPress webshop laten bouwen gebeurt volgens een vast stramien en start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leg jij al je wensen en ideeën op tafel en geven wij op basis van onze ervaring en kennis aan hoe wij jouw ideale webshop zien. Aan de hand van al die ideeën maken we een plan van aanpak en gaan we voor je aan de slag. Is het eerste concept klaar, dan gaan we dat samen met jou bekijken en passen we eventueel nog bepaalde zaken aan. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van opleveren. Bij de standaard service die we bieden hoort ook een stukje nazorg.

Altijd maatwerk

Het feit dat driekwart van de klanten die een intakegesprek aangaan vaste klant van ons wordt, zoals we er ook trots op zijn dat we snel kunnen handelen en je al een WordPress webshop aan kunnen bieden binnen een termijn van 21 dagen. Over de exacte kosten kunnen we niets zeggen, omdat we immers altijd maatwerk leveren. Wel kunnen we zeggen dat we al vanaf een bedrag van 1500 euro een webshop aan kunnen bieden die desgewenst uit te breiden is. Daarvoor betaal je dan uiteraard een kleine meerprijs

SEO vraagt tijd en kennis

Laat jij je WordPress webshop maken door ons, dan krijg je daar een gratis zoekwoordenonderzoek bij. Dit onderzoek vertegenwoordigt een waarde van 450 euro en moet je beter vindbaar maken binnen de zoekmachines. Je kunt er echter ook voor kiezen zoekmachine optimalisatie aan ons uit te besteden. SEO vergt tijd en kennis, en wij kunnen ons voorstellen dat jij je tijd wel beter kunt besteden. Ook het beheer van je sociale media kanalen kun je aan ons over laten. Wij ontzorgen je graag op online gebied. Op die manier weet je zeker dat je online aan de weg timmert en kun jij je bezighouden met die zaken waar jij goed in bent: in ondernemen dus.

Bekijk onze projecten

Zowel websites als webshops worden door ons altijd volledig naar wens van de klant gemaakt. Daarbij wordt geen voorbewerkte template gebruikt. Wil je zien wat wij kunnen? Bekijk dan eerdere projecten van Webactueel.

WordPress webshop laten maken - akerdakwerken.nl_

WordPress webshop laten maken - particibaan.nl_

WordPress webshop laten maken - sodrive.nl_

Maak vandaag nog een afspraak

Om een beter beeld te krijgen van wat WordPress webshop laten maken precies inhoudt kun je onze website checken. Daar zie je een aantal projecten die we met succes afgerond hebben. En als je dan toch op onze website bent, maak dan ook meteen gewoon een afspraak voor het intakegesprek. Jij wilt toch ook graag een professionele en doeltreffende WordPress webshop? Tijdens het intakegesprek kan aan de hand van jouw wensen en ideeën ook meer gezegd worden over de exacte prijs. Wie verstandig is, maakt vandaag nog een afspraak.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!

Ik help je graag persoonlijk verder!
Call Now Button