WordPress webshop laten maken?

Een WordPress webshop laten maken is natuurlijk werk voor een professional. Nog meer dan bij een gewone website laten maken is het bij een webshop van belang dat alle onderdelen geoptimaliseerd zijn. Daarom is het ook een goed idee om met een ervaren partner als Webactueel samen te werken. Door vele jaren ervaring met het maken van websites en webshops met WordPress heeft het platform geen enkel geheim en kunnen wij de perfecte onlinewinkel voor jou neerzetten. Waarbij je ook nog eens zeker kan zijn dat het geheel uniek zal zijn.

7 jaar ervaring

Om topkwaliteit te leveren zijn we al 7 jaar elke dag weer bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Zo kunnen we ook jou webshop zorgeloos ontwikkelen en jou hierin begeleiden.

+ 237 projecten

Al meer dan 237 maatwerk projecten afgerond. Een WordPress webshop laten maken kan je daardoor gerust aan ons overlaten. Wij helpen je graag verder!

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Om te kunnen beoordelen hoe tevreden de relaties van ons waren hebben we een enquête gehouden onder 113 opdrachtgevers. Zij gaven ons een cijfer 8,7!

Vast contactpersoon

Een vast contactpersoon die alles regelt voor je. Dat is wat de huidige opdrachtgevers van ons zeer waarderen. Ook jij krijgt dus een vast contactpersoon voor al je vragen.

Overal aan gedacht

Een WordPress webshop laten maken betekent dat je niets aan het toeval mag overlaten. Wanneer je wilt verkopen, dan moet alles in het teken staan van bezoekers trekken en hier klanten van maken. Daarom maken we samen met jou een plan dat we gaan volgen. In dit plan leggen we alles vast wat een factor is in het behalen van succes. Zo doen we bij Webactueel dus geen enkele handeling zonder dat hier een reden voor is. Deze zaken zullen we met je bespreken:

User Experience (UX design)

Een WordPress webshop laten maken doe je altijd met oog voor de optimale gebruikerservaring. Dit is dan ook precies wat de User Experience (UX) is. De bezoekers moeten een bepaald gevoel bij de webshop krijgen en dat gevoel moet altijd positief zijn. Hoe beter de webshop aanvoelt, hoe beter dat voor jou als ondernemer is. Vooral optimaal overzicht en maximale navigatie spelen mee.

User interfase (UI design)

Niet alleen moet de WordPress webshop goed werken, ook moet deze er goed en strak uitzien. Lettertypes, grootte van letters en afbeeldingen, de kleuren van de buttons, alles kan hierin meespelen en wordt daarom dus ook goed overwogen.

Usability

Een goed Nederlands woord voor usability is gebruiksvriendelijkheid. Een WordPress webshop laten maken doe je omdat je deze gebruiksvriendelijkheid van het hoogst mogelijke niveau wilt hebben. Hoe gemakkelijker alle handelingen voor de gebruiker zijn, hoe beter.

Conversie

Een strakke uitstraling en veel gebruiksvriendelijkheid zijn handig, maar daarmee ben je er nog niet. Uiteindelijk wil je van bezoekers klanten maken. Je wilt dit zo veel als mogelijk doen. Daarom is het belangrijk dat je webshop optimaal is gemaakt voor deze conversie.

Veiligheid

Een WordPress webshop laten maken betekent ook dat er oog moet zijn voor een bepaalde mate van veiligheid. Wij zorgen dat jouw bezoekers en klanten veilig zijn, maar dat ook jouw webshop veilig is.

Bij Webactueel gaat een WordPress webshop laten maken niet alleen maar om het ontwikkelen van de webshop. We willen er ook voor de klant zijn om de shop verder te ontwikkelen en nog beter te maken. Daarom staan wij voor langlopende klantrelaties. Dit is de manier waarop wij al sinds 2012 werken en waarmee wij voor veel tevredenheid bij onze opdrachtgevers zorgen.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Een WordPress webshop laten maken begint altijd met een intakegesprek. In dit persoonlijke gesprek kan je alle wensen en eisen die je hebt kenbaar maken. Van onze zijde mag je in dit gesprek verwachten dat we je op basis van onze ervaring wijzen op eventuele valkuilen in je plan. Op basis van dit gesprek kan direct een advies worden uitgebracht. Ook is het mogelijk om de contactpersoon direct aan te stellen. Wij gaan ondertussen aan de slag met het schetsen van de wesbhop.

Ontwikkeling

Aan de hand van de plannen zoals die zijn opgesteld kan met de ontwikkeling van de webshop worden begonnen. De punten UX, UI, usability, conversie en veiligheid worden uitgebreid langsgelopen. Wanneer het concept gereed is plannen we een afspraak om het je te tonen.

Conceptbespreking

Op de dag van de afspraak laten we je het concept zien. Alles wat we hebben ontwikkeld laten we zien en daarbij geven we uitleg over de gemaakt keuzes. In 95% van de gevallen is de webshop dan direct naar tevredenheid. Mocht dat niet zo zijn, dan maken we aanpassingen.

Finetunen

Of er nu wel of geen aanpassingen zijn, het concept kan altijd nog wel wat finetunen gebruiken. Dit doen we op basis van feedback van jou en een laatste blik van onszelf.

Oplevering

Na het finetunen moet de webshop als het goed is 100% naar tevredenheid zijn en kan deze worden opgeleverd. Wanneer dit het geval is, dan kunnen we hem direct ook online zetten. Zo kan je er direct klanten mee binnenhalen.

Nazorg

Wanneer de webshop is opgeleverd en online is gezet begint de relatie pas echt. Op dat moment gaan we immers kijken hoe goed deze werkt. Zien we verbeterpunten dan bespreken we die met je. Bovendien kan je ons op elk gewenst moment om hulp vragen.

Cijfers enzo

75

Ruim 75% van de personen die een afspraak inplannen met ons worden overtuigd van onze dienstverlening en worden langdurig opdrachtgever bij ons.

21

We hebben maximaal 21 dagen nodig (van start tot eindresultaat) om jou webshop project online te hebben. Meestal zijn we sneller klaar. Dat is best snel voor een maatwerk webshop .

235

We hebben al meer dan 235 projecten met succes en naar tevredenheid afgerond. De opdrachtgever geven ons gemiddeld een cijfer van 8,7. Voldoende ervaring in de pocket!

De kosten voor WordPress webshop laten maken

Wanneer je een professionele WordPress webshop wilt laten maken, dan zal dat natuurlijk niet zonder kosten zijn. Het is in ieder geval altijd zo dat elke webshop die bij Webactueel gemaakt wordt ook echt uniek is. Daardoor is er geen standaardprijs te noemen die voor elke opdracht geldt. Er zal al vanaf €2.500,- gezorgd kunnen worden voor een webwinkel die de concurrentie aankan. Dat neemt niet weg dat voor een kleine extra bijdrage gemakkelijk gezorgd kan worden voor allerlei extra functionaliteiten. Op die manier kan voor een hele gunstige prijs topkwaliteit worden geleverd. Zeker wanneer er een groot zakelijk belang is, is dit natuurlijk essentieel.

Het belang van SEO voor een webshop

Niet alleen bedrijven en webshops worden gezocht met Google en andere zoekmachines. Juist ook producten worden op deze manier door de klant gevonden. Een WordPress webshop laten maken betekent dus ook dat er in grote mate oog moet zijn voor SEO. Door deze techniek van zoekmachine optimalisatie toe te passen kan het zomaar zo zijn dat je veel meer klanten kunt trekken omdat je simpelweg als eerste keus naar voren komt in de zoekresultaten. Het zoekwoordonderzoek van €450,- krijg je er gratis bij als we jouw webshop mogen ontwikkelen.

Andere zaken laten doen

Niet alleen een WordPress webshop laten maken is mogelijk bij Webactueel. Ook bieden wij verschillende andere werkzaamheden aan. We kunnen zoekmachine optimalisatie doen voor je webshop (hoger in Google).  Ook kunnen we een logo en huisstijl voor je ontwerpen. Daarnaast kunnen we zaken als hosting en e-mail voor je doen. Ook het beheren van Facebook is voor ons geen enkel probleem. Alles wordt gedaan met het oog optimaal resultaat voor de klant. Heb je feedback? Dan verwerken we die direct.

Bekijk onze projecten

Zowel websites als webshops worden door ons altijd volledig naar wens van de klant gemaakt. Daarbij wordt geen voorbewerkte template gebruikt. Wil je zien wat wij kunnen? Bekijk dan eerdere projecten van Webactueel.

WordPress webshop laten maken - akerdakwerken.nl_

WordPress webshop laten maken - particibaan.nl_

WordPress webshop laten maken - sodrive.nl_

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele webshop laten ontwikkelen door specialisten? Een webshop die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen webshops die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou webshop precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!