Website laten maken Amsterdam

Een website laten maken in Amsterdam met als doel hier zakelijk voordeel uit te halen betekent dat je een goede webdesigner nodig zal hebben. Met ervaring in het maken van zakelijke websites sinds 2012 is Webactueel een geschikte partner om mee samen te werken. Dit komt ook tot uiting in de beoordeling die klanten waar wij al langer mee werken ons geven. De gemiddelde klantbeoordeling na honderden projecten is een 8,7. De WordPress websites die wij geleverd hebben, scoren dus altijd zeer goed bij de klanten. Hier kan ook jij als ondernemer in Amsterdam je voordeel mee doen.

Optimale website geleverd

Een website laten maken in Amsterdam op basis van WordPress is het specialisme van Webactueel. Wij werken al sinds de oprichting op deze wijze waardoor we alle geheimen van WordPress kennen. Op die manier is het voor ons ook mogelijk om voor elk project een uniek concept neer te zetten. Daarom werken wij altijd volgens een vast plan dat wij samen met jou als klant opstellen. Wij experimenteren niet met jouw website, maar zorgen ervoor dat je het optimale eruit kunt halen. Dit uit zich op een aantal manieren, zoals bijvoorbeeld het gebruiksgemak voor bezoekers. Dit is erg belangrijk.

Wat kost een website laten maken in Amsterdam?

Een WordPress website laten maken in Amsterdam kan je bij Webactueel eigenlijk zo duur maken als je zelf wenst. Het hangt sterk af van wat je eigenlijk precies met de website wilt doen. Aan de hand daarvan kan besloten worden welke functionaliteiten je nodig hebt en welke kosten hieraan verbonden zijn. Wel is het belangrijk om te weten dat voor een prijs van € 1.500,- al direct een goede en unieke website te leveren is. Vanuit ondernemersoogpunt is dus door een relatief kleine investering al veel waarde terug te krijgen. De website is dan al van hoge kwaliteit.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Bij Webactueel is de eerste stap van een WordPress website laten maken altijd het intakegesprek. Dit gesprek dient ervoor om inzicht te krijgen in de wensen en eisen die jij als ondernemer hebt. Ook is het een goed moment om onze ervaring in te zetten om je op eventuele valkuilen te wijzen. Wanneer al deze zaken zijn besproken kunnen we direct een advies uitbrengen. Ook kunnen we direct een contactpersoon aanstellen waar je je vragen en opmerkingen bij kunt neerleggen. Wij gaan ondertussen een begin maken met de ontwikkeling van de website.

Ontwikkeling

De wensen en eisen, alsmede de valkuilen en technische mogelijkheden, worden gebruikt om de website te ontwikkelen. Alle punten van UX tot en met veiligheid en alles wat hiertussen zit, worden uitgebreid langsgelopen. Uiteindelijk komt hier een concept uit dat we aan jou tonen bij de volgende afspraak.

Conceptbespreking

De afspraak die we maken noemen we ook wel de conceptbespreking. Je krijgt te zien wat we hebben ontwikkeld en leggen je daarbij uit welke keuzes we hebben gemaakt en waarom we dit hebben gedaan. In 95% van de gevallen blijkt de website direct naar tevredenheid te zijn. Wanneer dit niet zo blijkt te zijn, dan doen we natuurlijk de door jou gewenste aanpassingen.

Finetunen

Het doen van de aanpassingen die je wenst kan worden aangepakt tijdens het proces van finetunen. Dit is ook het moment waarop wij zelf nog een laatste blik op het concept werpen. Blijken we ook nog een verbeterpunt tegen te komen, dan nemen we dat direct mee.

Oplevering

Wanneer alle laatste punten door ons zijn aangepakt, dan is de website als het goed is 100% naar tevredenheid. De oplevering kan nu dus plaatsvinden. Dit is ook een goed moment om de website direct online te zetten. Voor jou als ondernemer is dit dus het moment om de website te gaan gebruiken voor je zakelijke doelen.

Nazorg

Wanneer de website is opgeleverd en online staat, is het proces nog niet afgerond. Sterker nog, nu begint de zakelijke relatie pas echt. Wij gaan vanaf dat moment bekijken hoe goed de website presteert en of we hier iets in kunnen verbeteren. Tegelijkertijd kan jij via je vaste contactpersoon aangeven of je zelf nog verbeterpunten ziet die we direct aanpakken.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Meer dan de website alleen

Een website laten maken in Amsterdam is een goed begin, maar er is nog veel meer wat je als ondernemer online kunt doen om succes te hebben. Daar willen we je bij Webactueel dan ook graag bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van je zakelijke Facebookaccount. Daarmee kunnen wij ook veel voor je verzorgen. Daarnaast zijn we natuurlijk ook altijd bezig met je website. Op die manier zorgen we dat je altijd up-to-date bent en de concurrentie aankunt. Een langdurige klantrelatie is dan ook erg belangrijk voor ons als full-service-internetbureau. We bieden je dit graag aan.

Een offerte aanvragen

Wil je een nog beter inzicht krijgen in wat een website laten maken in Amsterdam je ongeveer zal gaan kosten? Dan is het slim om direct een offerte aan te vragen. Daarin kunnen we dan opnemen wat er allemaal gedaan moet worden en wat dit zal moeten kosten. Wil je eerst een beeld krijgen van de mogelijkheden die Webactueel biedt? Dan kan het slim zijn om eens te kijken in ons portfolio. Daar kan je een flink aantal van onze eerdere unieke projecten bekijken. Dit geeft je een goed beeld van de mogelijkheden.

Website laten maken Amsterdam halalfriedchicken.nl_

Website laten maken Amsterdam nutriness.nl_

Website laten maken Amsterdam hollandbusinesspoint.nl_

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!