Website laten maken Amsterdam

Een website laten maken in Amsterdam met als doel hier zakelijk voordeel uit te halen betekent dat je een goede webdesigner nodig zal hebben. Met ervaring in het maken van zakelijke websites sinds 2012 is Webactueel een geschikte partner om mee samen te werken. Dit komt ook tot uiting in de beoordeling die klanten waar wij al langer mee werken ons geven. De gemiddelde klantbeoordeling na honderden projecten is een 8,7. De WordPress websites die wij geleverd hebben, scoren dus altijd zeer goed bij de klanten. Hier kan ook jij als ondernemer in Amsterdam je voordeel mee doen.

Optimale website geleverd

Een website laten maken in Amsterdam op basis van WordPress is het specialisme van Webactueel. Wij werken al sinds de oprichting op deze wijze waardoor we alle geheimen van WordPress kennen. Op die manier is het voor ons ook mogelijk om voor elk project een uniek concept neer te zetten. Daarom werken wij altijd volgens een vast plan dat wij samen met jou als klant opstellen. Wij experimenteren niet met jouw website, maar zorgen ervoor dat je het optimale eruit kunt halen. Dit uit zich op een aantal manieren, zoals bijvoorbeeld het gebruiksgemak voor bezoekers. Dit is erg belangrijk.

Wat kost een website laten maken in Amsterdam?

Een WordPress website laten maken in Amsterdam kan je bij Webactueel eigenlijk zo duur maken als je zelf wenst. Het hangt sterk af van wat je eigenlijk precies met de website wilt doen. Aan de hand daarvan kan besloten worden welke functionaliteiten je nodig hebt en welke kosten hieraan verbonden zijn. Wel is het belangrijk om te weten dat voor een prijs van € 1.500,- al direct een goede en unieke website te leveren is. Vanuit ondernemersoogpunt is dus door een relatief kleine investering al veel waarde terug te krijgen. De website is dan al van hoge kwaliteit.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Bij Webactueel is de eerste stap van een WordPress website laten maken altijd het intakegesprek. Dit gesprek dient ervoor om inzicht te krijgen in de wensen en eisen die jij als ondernemer hebt. Ook is het een goed moment om onze ervaring in te zetten om je op eventuele valkuilen te wijzen. Wanneer al deze zaken zijn besproken kunnen we direct een advies uitbrengen. Ook kunnen we direct een contactpersoon aanstellen waar je je vragen en opmerkingen bij kunt neerleggen. Wij gaan ondertussen een begin maken met de ontwikkeling van de website.

Ontwikkeling

De wensen en eisen, alsmede de valkuilen en technische mogelijkheden, worden gebruikt om de website te ontwikkelen. Alle punten van UX tot en met veiligheid en alles wat hiertussen zit, worden uitgebreid langsgelopen. Uiteindelijk komt hier een concept uit dat we aan jou tonen bij de volgende afspraak.

Conceptbespreking

De afspraak die we maken noemen we ook wel de conceptbespreking. Je krijgt te zien wat we hebben ontwikkeld en leggen je daarbij uit welke keuzes we hebben gemaakt en waarom we dit hebben gedaan. In 95% van de gevallen blijkt de website direct naar tevredenheid te zijn. Wanneer dit niet zo blijkt te zijn, dan doen we natuurlijk de door jou gewenste aanpassingen.

Finetunen

Het doen van de aanpassingen die je wenst kan worden aangepakt tijdens het proces van finetunen. Dit is ook het moment waarop wij zelf nog een laatste blik op het concept werpen. Blijken we ook nog een verbeterpunt tegen te komen, dan nemen we dat direct mee.

Oplevering

Wanneer alle laatste punten door ons zijn aangepakt, dan is de website als het goed is 100% naar tevredenheid. De oplevering kan nu dus plaatsvinden. Dit is ook een goed moment om de website direct online te zetten. Voor jou als ondernemer is dit dus het moment om de website te gaan gebruiken voor je zakelijke doelen.

Nazorg

Wanneer de website is opgeleverd en online staat, is het proces nog niet afgerond. Sterker nog, nu begint de zakelijke relatie pas echt. Wij gaan vanaf dat moment bekijken hoe goed de website presteert en of we hier iets in kunnen verbeteren. Tegelijkertijd kan jij via je vaste contactpersoon aangeven of je zelf nog verbeterpunten ziet die we direct aanpakken.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

476

Inmiddels hebben we meer dan 476 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Voor wie ontwikkelt Webactueel website?

Voor allerlei soorten bedrijven kan een website laten maken in Amsterdam aantrekkelijk zijn. Juist ook omdat Webactueel zich bezighoudt met zoveel mogelijk diversiteit op dit gebied. Of je je nu richt op de stad alleen, of juist op geheel Nederland maakt bijvoorbeeld niet uit. Zoals het ook niet uitmaakt in welke branche je actief bent met jouw onderneming. Het is altijd belangrijk om een goede en werkende website te hebben waarmee je goede zaken kunt doen. Door gebruik te maken van de kennis die wij hebben is het goed mogelijk om dit nog beter voor elkaar te krijgen.

Voor wat voor ondernemers?

Het belangrijkste voordeel van werken met Webactueel als het gaat om een website laten maken in Amsterdam is dat er veel diverse mogelijkheden liggen. Zowel voor bedrijven die diensten aanbieden als voor bedrijven die zich bezighouden met productie liggen er mogelijkheden. Dit is bijvoorbeeld ook goed te zien in ons portfolio. Daarin staan bijvoorbeeld een rijschool en een dakspecialist direct naast elkaar met elk hun eigen door ons ontwikkelde website. Dit geeft de diversiteit van de mogelijkheden die wij bieden aan. Daardoor is er dus voor elk type ondernemer van alles mogelijk met het design van de website.

Speelt de omvang van het bedrijf een rol?

Uit de diverse mogelijkheden voor allerlei soorten bedrijven blijkt ook dat wij niet naar de omvang van een onderneming kijken. Een kleine zelfstandige krijgt dezelfde mogelijkheden geboden als een groot bedrijf met vele medewerkers. Juist ook omdat de mogelijkheden goed in verschillende budgetten te passen zijn is het mogelijk om een website te ontwerpen die altijd het optimale eruit haalt. De kleine ondernemers kunnen dus net zo veel voordeel van een goede, professionele website hebben als de grote bedrijven waar wij mee werken. Dit is een belangrijk voordeel om van te genieten als ondernemer. Wij bieden veel mogelijkheden.

Nieuwe branches leren kennen

Een website laten maken bij Webactueel kan dus door ieder soort ondernemer worden gedaan. Wanneer je in het portfolio kijkt en er allerlei soorten ondernemingen ziet staan, maar niets vergelijkbaars met het soort werk dat jouw bedrijf doet, dan is dit een extra reden om contact te zorgen. Juist het werken voor nieuwe branches is een grote uitdaging. Bovendien kunnen we dan ook echt iets bieden waarmee je je onderscheid van de concurrentie als het gaat om een goede website. Dit is voor beide partijen dus zeer aantrekkelijk te noemen. Wij helpen je hier dan ook graag bij om het maximale eruit te halen.

Verder kijken dan de website

Het is ook aantrekkelijk om verder te kijken dan een website laten maken in Amsterdam alleen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om met allerlei andere zaken op het gebied van design aan de slag te gaan. Dit is belangrijk omdat je daarmee de herkenbaarheid van je bedrijf kunt vergroten. Door overal één lijn in te trekken weten potentiële klanten direct dat ze met jouw onderneming te maken hebben en waar jij voor staat als ondernemer. Wij werken dan ook graag op een langdurige manier samen om er zo het maximale uit te halen voor jouw onderneming.

Ja, bij ons ben je aan het enige goede adres voor een website laten maken Amsterdam. Als geen ander zullen wij als gespecialiseerd webdesigner je een website bouwen waarmee je meer omzet genereert en dus meer geld verdient.  Juist vanwege onze ervaring en kennis zijn we hét adres om een WordPress website te laten maken in Amsterdam. Niet voor niets kregen we voor de ruim tweehonderd projecten die we inmiddels gemaakt hebben een gemiddeld rapportcijfer van onze klanten van 8,7. Het zegt veel over de geleverde kwaliteit, waarvoor we overigens een scherp tarief rekenen. Ja, je mag onze prijs- kwaliteitverhouding beslist indrukwekkend noemen.

Nooit standaard templates maar altijd een unieke website

Een website laten maken in Amsterdam? Dan doe je zaken met ons, met Webactueel dus.  WordPress heeft voor ons al lang geen geheimen meer en bijzonder is ook dat we nooit een identieke website of webshop bouwen. Wij werken niet met standaard templates maar geven jou de unieke website die je verdient. Jouw bedrijf is immers ook uniek. Bij ons krijg je een website waarmee je de concurrentie aan kunt gaan en die gemakkelijk in gebruik is, een vereiste om online successen te boeken.

Breid je website uit met extra functionaliteiten

Een website laten maken in Amsterdam is niet duur, al hanteren we geen standaard prijzen simpelweg omdat wij geen standaard websites maken. Wel bieden we al een website vanaf 1500 euro, een website die eventueel en desgewenst uitgebreid kan worden met extra functionaliteiten. Daar betaal je dan iets meer voor, maar ook die investering verdien je zonder twijfel terug. Ondertussen hebben we onze naam als het adres om een website te laten maken in Amsterdam al lang gevestigd. Klanten noemen ons vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend.

Het belangrijke intakegesprek

Al onze projecten zijn begonnen met een intakegesprek. In dat gesprek maak jij al je wensen en eisen kenbaar en vertellen wij aan de hand van onze ervaring en kennis wat wel en wat niet kan. Zo ontstaat een eerste stappenplan en gaan we voor je aan de slag. Na een eerste concept zetten we samen de puntjes op de i en vervolgens is het nog slechts een kwestie van opleveren.  Ook een stukje nazorg behoort standaard tot de service die we aanbieden als je ons een website laat bouwen. Als je besluit een website te laten bouwen in Amsterdam, dan krijg je te maken met een vast contactpersoon. Daardoor zijn de lijntjes kort en kan altijd snel gehandeld worden.

Geweldige cijfers maken ons bijzonder trots

Ondertussen zijn wij als het adres om een website te laten maken in Amsterdam buitengewoon trots op een aantal cijfers. Zo is gebleken dat driekwart van de klanten die een intakegesprek is aangegaan, ondertussen een vaste klant is geworden. Verder is het getal 21 belangrijk, omdat we binnen 21 dagen jouw nieuwe website en webshop voor je klaar hebben. Let wel, dit is slechts een gemiddelde want vaak kunnen we de website nog eerder opleveren. Zeker ook op het getal 476 zijn we trots, want zoveel projecten hebben we al tot een goed einde mogen brengen. En voor al die projecten kregen we van de klanten een gemiddeld cijfer van 8,7. Je zult begrijpen dat we daar al helemaal trots op zijn.

Voor al je online zaken

We zijn overigens niet alleen het adres voor een website laten maken in Amsterdam, maar je doet op alles rond websites, webshops en de online wereld een beroep op onze niet geringe kennis en ervaring. Wat dat betreft gaan we toch al graag een langdurige relatie met onze klanten aan. Desgewenst besteed je al je online activiteiten aan ons uit. Wel zo gemakkelijk, want zo heb jij de tijd om te doen waar jij goed in bent, zorgen wij er ondertussen voor dat je ook online furore maakt.

Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Op onze website tref je een aantal projecten die we hebben mogen realiseren. Neem eens een kijkje op onze website om een beter beeld te krijgen van wat we ook voor jou kunnen realiseren. Via onze website kun je ook een offerte opvragen. Al is dit slechts een indicatie van de prijs omdat we immers alleen maatwerk leveren. Duur is een website laten maken in Amsterdam bij ons zeer zeker niet, zeker niet als je de geboden kwaliteit in ogenschouw neemt. Uiteraard kunnen wij er ook voor zorgen dat je fraaie en functionele website goed gevonden wordt op Google, zoals je dus prima bij ons terecht kunt met al je online vraagstukken.

Maak snel een geheel vrijblijvende afspraak

Maak snel een afspraak om ook binnen 21 dagen over een mooie en functionele website of webshop te beschikken. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend, al durven wij wel te zeggen dat wij ook jou zullen overtuigen om juist met ons in zee te gaan.

Meer dan de website alleen

Een website laten maken in Amsterdam is een goed begin, maar er is nog veel meer wat je als ondernemer online kunt doen om succes te hebben. Daar willen we je bij Webactueel dan ook graag bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van je zakelijke Facebookaccount. Daarmee kunnen wij ook veel voor je verzorgen. Daarnaast zijn we natuurlijk ook altijd bezig met je website. Op die manier zorgen we dat je altijd up-to-date bent en de concurrentie aankunt. Een langdurige klantrelatie is dan ook erg belangrijk voor ons als full-service-internetbureau. We bieden je dit graag aan.

Een offerte aanvragen

Wil je een nog beter inzicht krijgen in wat een website laten maken in Amsterdam je ongeveer zal gaan kosten? Dan is het slim om direct een offerte aan te vragen. Daarin kunnen we dan opnemen wat er allemaal gedaan moet worden en wat dit zal moeten kosten. Wil je eerst een beeld krijgen van de mogelijkheden die Webactueel biedt? Dan kan het slim zijn om eens te kijken in ons portfolio. Daar kan je een flink aantal van onze eerdere unieke projecten bekijken. Dit geeft je een goed beeld van de mogelijkheden.

Website laten maken Amsterdam halalfriedchicken.nl_

Website laten maken Amsterdam nutriness.nl_

Website laten maken Amsterdam hollandbusinesspoint.nl_

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Geheel vrijblijvend
  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Alle online marketing kennis onder 1 dak
  • Gemiddelde beoordeling van 8,7
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Call Now Button
Start WhatsApp chat
Ik help je graag persoonlijk verder!