Website laten maken Den Haag

Een website laten maken in Den Haag doe je als ondernemer bij Webactueel. Een full-service-internetbureau dat in dezelfde stad gevestigd is, is immers een perfecte partner om mee samen te werken. Of het nu gaat om website of webshop, in alle gevallen zal worden gezorgd voor een uniek resultaat. Dit doen wij door te werken met WordPress, maar geen gebruik te maken van standaard templates. Daardoor is het goed mogelijk om een uniek resultaat voor elk project neer te zetten. Door de jaren heen heeft dit ons een gemiddelde klantbeoordeling van 8,7 opgeleverd.

Zakelijke website laten maken Den Haag

Een website laten maken in Den Haag vanuit zakelijk oogpunt is een specialiteit van Webactueel. Daarbij gaan we uit van essentiële factoren zoals het gebruiksgemak en de overzichtelijkheid van de website. Het is belangrijk dat klanten snel vinden wat zij zoeken en dat dit gemakkelijk te verzorgen is. Om die reden werkt Webactueel dan ook altijd met een plan. Omdat wij net als jij in Den Haag gevestigd zijn, kun je gemakkelijk bij ons op bezoek komen zodat wij gezamenlijk een goed onderbouwd plan kunnen maken. Wij doen nooit iets zonder reden wanneer wij een website maken.

 

Kosten van een website laten maken in Den Haag (100% professioneel)

Ongeacht het soort website dat je wilt laten maken in Den Haag, is het voor Webactueel in ieder geval altijd van belang om het geheel vanaf het nulpunt op te bouwen. Om die reden is het dus ook zo dat de prijs per project varieert. Dit hangt bijvoorbeeld af van de functionaliteiten die je wenst. In ieder geval is te stellen dat vanaf een prijs van € 1.500,- al een goede website is neer te zetten.

Wil je een website laten ontwikkelen, maar weet je niet precies hoe en wat?
Maak je geen zorgen. We helpen je graag verder. Vraag een offerte aan of contacteer ons gerust om een geheel vrijblijvend adviesgesprek in te plannen van RUIM 1,5 uur!

We leggen jou graag uit hoe het allemaal werkt en wat er bij komt kijken.
We geven je graag advies op maat. 1,5 uur lang en 100% GRATIS. 

Bekende Haagse bedrijven waarvan wij de website hebben ontwikkeld

Webdesign Cadir Den Haag

Cadir café & restaurant

Wordpress specialist den haag

de Haagse Wetswinkel

webdesign bureau den haag

IRS Salarisburo

Webdesign

Linux Contracting & Detachering

Wordpress webdesign Den Haag

Excellent Academy

Webactueel Den Haag

Musiad Den Haag

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Nieuwe website laten maken.
Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Met het intakegesprek kunnen we het proces van een WordPress website laten maken aanvangen. In dit persoonlijke gesprek heb je de mogelijkheid om alle wensen en eisen die je hebt kenbaar te maken. Bovendien is dit voor Webactueel het moment om aan te geven waar de eventuele valkuilen die wij vanuit onze ervaring kennen kunnen liggen. We maken direct een plan van aanpak dat we voorleggen en stellen ook direct een contactpersoon aan waarmee je contact kunt houden. Hierna gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van de website.

Ontwikkeling

De wensen en eisen die je hebt neergelegd zijn allemaal in een plan opgenomen dat we gebruiken voor de ontwikkeling van de website. Zaken zoals UX, UI, usability, conversie en veiligheid zijn allemaal in dit plan opgenomen en worden uitgebreid uitgewerkt. Wanneer we dit gedaan hebben, dan ligt er een concept dat we tijdens de volgende afspraak kunnen bespreken.

Conceptbespreking

De afspraak die we plannen wordt ingeruimd voor de conceptbespreking. Het concept zoals we dat hebben gemaakt wordt aan je voorgelegd en we bespreken alle keuzes die we gemaakt hebben. In 95% van de gevallen blijkt de website direct klaar te zijn om uitgewerkt te worden. Wanneer dit niet het geval is, dan kan je natuurlijk altijd aangeven wat er anders moet. Wij passen de website dan voor je aan.

Finetunen

De aanpassingen die je hebt aangegeven worden door ons meegenomen tijdens de stap finetunen. Dit is ook het moment waarop wij nog een keer naar de website kijken. Zien we zelf nog punten van aandacht, dan zorgen we daar ook direct voor.

Oplevering

Het finetunen is de laatste stap voordat de oplevering kan plaatsvinden. De website is nu als het goed is geheel naar tevredenheid ontwikkeld. Dat betekent dus ook dat het nu mogelijk is om de website online te zetten. Als klant kan je wanneer je naar buiten loopt direct beginnen met het gebruiken van je website voor zakelijk doeleinden.

Nazorg

Wanneer de website online is gezet, is er eindelijk de mogelijkheid om te bekijken of de ideeën in de praktijk ook goed uitpakken. Wij gaan vanaf nu dus ook deze monitoring voor onze rekening nemen. Dit is onderdeel van de nazorg die we leveren. Ook is het mogelijk om vragen of aanwijzingen aan de contactpersoon door te geven. Ook dit voeren we dan voor je door.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

476

Inmiddels hebben we meer dan 476 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Webdesign in Den Haag

Plannen een website te laten maken in Den Haag? Dan doe je bij voorkeur zaken met ons, met Webactueel dus, hét fullservice internetbureau in Den Haag. Bij ons krijg jij je gedroomde website of webshop van WordPress waarmee jij de concurrentie zeker aan kunt gaan. Een website laten maken in Den Haag betekent dat je de beschikking krijgt over een unieke website, want van standaard houden we niet. Jouw bedrijf is ook niet standaard en dus verdien je een unieke website en zijn we wars van de veelgebruikte standaard templates. Dat we dit uitstekend kunnen, blijkt wel uit het gemiddelde rapportcijfer dat we van onze trouwe klanten hebben gekregen.

Meer omzet met internetbureau Den Haag (full service)

Met een professionele zakelijke website genereer je meer omzet en de gebruiksvriendelijke website valt op door de gebruiksvriendelijkheid. Als geen ander beseffen we dat een website laten maken in Den Haag een website op moet leveren die biedt wat de klant zoekt. Want dat is waar het in de online wereld vooral om draait.

Kosten website laten maken

Nee, we kunnen je niet op voorhand vertellen wat je website of webshop gaat kosten. We bieden immers geen standaard website, en dus ook geen standaard prijzen. Wel kunnen we zeggen dat een website laten maken in Den Haag al mogelijk is vanaf 1500 euro. Uiteraard kun je de website verder uitbreiden met allerlei functionaliteiten. De prijs komt dan iets hoger uit, maar ook die investering ga je zeker terugverdienen. Gevraagd naar onze kerncompetenties dan noemen onze klanten ons niet zelden vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend. En daar zijn we stiekem toch best wel trots op.

Intakegesprek is de basis voor de realisatie van de website

De realisatie van je website of webshop start standaard met een intakegesprek. Tijdens dat gesprek kun jij precies aangeven wat jouw wensen en eisen zijn en laten wij op basis van onze kennis en ervaring weten hoe wij het zouden doen en wat wel en niet mogelijk is. Op die manier ontstaat uiteindelijk een mooie basis waarmee wij aan de slag gaan. Het concept gaan we samen finetunen en wat rest is nog de oplevering van je functionele website of webshop; een website die volledig voldoet aan al jouw wensen en eisen en waarmee je de concurrentie aan kunt gaan. Overigens onderscheiden we ons ook door een stukje nazorg dat we bieden. Want ook dat hoort er in onze ogen bij. Ook erg handig is dat je door een website te laten maken in Den Haag te maken krijgt met een contactpersoon. Zo blijven de lijnen kort en kan altijd snel gehandeld worden.

Trots op indrukwekkende cijfers als internetbureau Den Haag zijnde

Ondertussen zijn onze cijfers best indrukwekkend. Zo beoordelen onze klanten die kozen voor een website laten maken in Den Haag ons met een gemiddeld rapportcijfer van 8,7. Een reëel cijfer op basis van 476 projecten die we ondertussen al mochten realiseren. Het getal 21 staat voor het maximaal aantal dagen waarbinnen we je website of webshop realiseren, zoals 75 staat voor het percentage klanten dat na een intakegesprek een vaste klant werd waarmee we nog steeds een relatie onderhouden.

Ondersteuning op alle online gebieden – Full service!

Uiteraard zijn we niet alleen het adres voor website laten maken in Den Haag, maar kunnen we je ondersteunen bij alles wat met de online wereld en met websites en webshops te maken heeft. Sterker nog; we kunnen je desgewenst compleet ontzorgen, je vindbaarheid vergroten en de sociale media voor je beheren. Op die manier kun jij je bezighouden met die dingen waar jij goed in bent. Wij hechten in elk geval aan een langdurige relatie met onze klanten. Het liefst gaan we een langdurige samenwerking aan en zijn en blijven we je online ondersteuner.

Offerte is slechts een indicatie van de daadwerkelijke prijs

Op onze website vind je voorbeelden van een aantal projecten die we hebben mogen realiseren zodat je een beeld voorgeschoteld krijgt van wat je krijgt als je besluit een website te laten maken in Den Haag. Je kunt online ook een offerte aanvragen, al is de prijs slechts een indicatie omdat we immers altijd maatwerk leveren. Wel kunnen we stellen dat onze prijs- kwaliteitverhouding bijzonder verrassend is. Je krijgt dus echt heel veel voor relatief weinig geld.

Fraaie en functionele WordPress website laten maken

ie verstandig is en een website wil laten maken in Den Haag, die checkt onze website en maakt vandaag nog een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. Aan de hand van jouw wensen en eisen en onze vaardigheden en ervaring bieden we een offerte op maat en gaan we graag en snel voor je aan de slag. Wellicht dat ook jij dan binnen de termijn van 21 dagen beschikt over een fraaie en functionele WordPress website waarmee je ongetwijfeld ook online de nodige successen gaat boeken.

Voor wie ontwikkelt Webactueel websites?

Een website laten maken in Den Haag is niet voorbehouden aan een specifieke doelgroep bij Webactueel. Het is juist zo dat wij door onze lange ervaring meer en meer bekend zijn geraakt met verschillende soorten branches. Op die manier is het voor ons dus ook goed mogelijk geworden om een website te creëren die precies past bij een specifieke branche. Dit is belangrijk omdat de site natuurlijk als visitekaartje van het bedrijf gezien kan worden. Directe duidelijkheid over wat verwacht mag worden zal meer klanten trekken. Maak hier daarom dus ook op een goede manier gebruik van.

Voor wat voor ondernemers?

Bij Webactueel is een website laten maken mogelijk voor allerlei soorten ondernemers. Of je nu actief bent in de dienstensector, of juist in een maakbranche werkt is voor ons bijvoorbeeld geen probleem. Wij kunnen in alle verschillende soorten branches actief zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld zowel voor een administratiekantoor als voor een ijzervlechtbedrijf een website ontwikkeld. Dat deze twee uitersten ver uit elkaar liggen is alleen maar nog uitdagender. Zeker ook omdat wij elke website vanaf het nulpunt opbouwen. Dit geeft echter ook de mogelijkheden om alles te maken wat te bedenken valt voor elk soort onderneming.

Speelt de omvang van het bedrijf een rol?

Ook niet onbelangrijk om te weten is dat het mogelijk is om voor elk bedrijf een website te laten maken. Of je als ZZP’er alleen werkt, of wanneer je aan het hoofd staat van een grote onderneming met tientallen werknemers: het maakt geen verschil. Zoals ook de omvang van de omzet niets hoeft uit te maken. Voor een geschikte prijs is al een goede website neer te zetten. Wanneer je dan extra functionaliteiten wilt, dan zijn deze voor een klein meer bedrag toe te voegen. Zo kunnen zelfs de kleinste bedrijven van dezelfde zaken genieten als de grote ondernemingen.

Nieuwe uitdagingen bieden

Wil je een website laten maken in Den Haag bij Webactueel, maar twijfel je of je een geschikte onderneming hiervoor hebt? Dan is het vooral aan te raden om even contact met ons op te nemen. Juist wanneer jouw branche niet in onze portfolio te vinden is, zien wij hier een uitdaging in. Wanneer we weer aan iets nieuws kunnen beginnen, dan is het extra uitdagend om de juiste boodschap uit te dragen met goed design. Hier pluk jij als ondernemer dan dus ook de vruchten van.

Het gehele pakket

Wat vooral ook interessant is naast een website laten maken in Den Haag, is het verzorgen van andere zaken voor het bedrijf. Door te zorgen voor een lijn in het geheel wordt de herkenbaarheid vergroot. Ook dit is zowel voor kleine bedrijven als voor grote ondernemingen gelijk, zowel in de maakindustrie als in de dienstensector. Kijk daarom wat wij te bieden hebben en maak hier gebruik van. De website kan dan een beginpunt van een pakket aan zaken die wij samen kunnen doen. Op die manier bouwen wij een langdurige klantrelatie op samen.

Langlopende relatie

Een website laten maken in Den Haag is wat Webactueel betreft altijd een goede basis om een langlopende klantrelatie op te bouwen. Wij helpen onze klanten graag verder om ook na het realiseren van de website verder te groeien. Dat kan op veel verschillende manieren. Zo kunnen wij diensten leveren zoals het beheren van Facebook. Ook is het goed mogelijk om te monitoren hoe goed de website het online doet en of er verbeteringen mogelijk zijn. Wij dragen die verbeteringen graag aan, maar wanneer je zelf aanwijzingen hebt, dan volgen we die graag op. Op deze manier hebben wij veel relaties opgebouwd.

Bekijk portfolio webdesign

De beste manier om te bekijken of een website laten maken in Den Haag door Webactueel een goed idee is voor jouw onderneming, is door ons portfolio te bekijken. Sinds 2012 hebben wij honderden projecten tot een goed einde gebracht. Elk project krijgt een uniek webdesign. Of het nu een website of een webshop betreft maakt daarbij geen verschil. In het portfolio komt dit goed tot uiting. Bedenk daarbij dat de website die we voor jou maken ook vanuit deze gedachte wordt opgebouwd, maar net zo uniek zal zijn.

Website laten maken Den Haag - particibaan.nl_

Website laten maken Den Haag -cadir.nl_

Website laten maken Den Haag -haagsewetswinkel.nl_

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Geheel vrijblijvend
  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Alle online marketing kennis onder 1 dak
  • Gemiddelde beoordeling van 8,7
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Call Now Button
Start WhatsApp chat
Ik help je graag persoonlijk verder!