Website laten maken Rotterdam

Uit zakelijk oogpunt een website laten maken in Rotterdam doe je natuurlijk met een goede partner. Bij voorkeur is dit een partner die veel ervaring heeft in het design van websites voor zakelijke doeleinden. Webactueel helpt je dan ook graag om de site te maken die jou helpt klanten over de streep te trekken. Dat doen we door elk project als uniek te beschouwen en iedere keer weer helemaal opnieuw te beginnen. Zo zorgen we dat jouw website anders wordt dan alle andere. Waarbij we ook nog eens zorgen dat de website perfect bij jou en jouw onderneming zal passen.

De perfecte uitstraling

Een website laten maken in Rotterdam met zakelijke doeleinden draait natuurlijk vooral om de ideale uitstraling. Een website moet weliswaar praktisch in gebruik zijn, maar het gaat er ook in grote mate om dat de klant overtuigd raakt van waar jij met jouw bedrijf voor staat en wat jij te bieden hebt. Daarom maakt Webactueel altijd een plan dat op maat gesneden is voor jouw project. Dit is dan ook de reden waarom elke website uniek is en er nooit wordt teruggegrepen op standaard templates. De gehele ontwikkeling wordt gedaan met slechts één doel voor ogen: jou de perfecte website bieden.

Website laten maken in Rotterdam voor elk budget

Een website laten maken in Rotterdam voor zakelijke doeleinden mag natuurlijk best iets kosten. Dat neemt niet weg dat elk project natuurlijk weer anders is. Daarom is het belangrijk om te weten dat het bij Webactueel mogelijk is om voor elk budget een goede website te ontwikkelen. Dat kan al worden verzorgd vanaf € 1.500,-. Wie echter nog meer uit de website wil halen, doet dit door voor enkele extra functionaliteiten te kiezen die voor een kleine meerprijs kunnen worden geboden. Op die manier kan de perfecte site voor elk type onderneming worden gerealiseerd.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Met het intakegesprek begint het proces van een WordPress website laten maken bij Webactueel. Wij kunnen je aangeven welke technische mogelijkheden er liggen. Jij kunt bovendien aangeven wat je wenst en verwacht van de website. Bovendien kunnen wij op basis van de ervaring die wij hebben eventuele valkuilen blootleggen. Uiteindelijk is er de mogelijkheid om een advies uit te brengen. Aan de hand daarvan kunnen we beginnen met de ontwikkeling van de website. Bovendien stellen we een contactpersoon voor je aan.

Ontwikkeling

Het advies dat we in het intakegesprek hebben uitgebracht gaan we in de fase van ontwikkeling tot iets concreets maken. We maken de website aan de hand van UX, UI, usability, conversie en veiligheid precies zoals je wenst. Is het concept af? Dan plannen we een afspraak om het te bespreken.

Conceptbespreking

De conceptbespreking is het moment waarop je het concept te zien krijgt. Je kunt zien wat we hebben ontwikkeld en kunt uitgelegd krijgen waarom we de keuzes hebben gemaakt zoals we die gemaakt hebben. In 95% van de gevallen blijkt de website direct goed te zijn en kan de volgende stap worden gezet. Is dit niet het geval, dan passen we de website aan.

Finetunen

Wanneer er aanpassingen zijn die jij graag doorgevoerd ziet, dan zullen we dat tijdens het finetunen verzorgen. Ook kijken we zelf of we nog punten zien die beter kunnen tijdens een laatste blik. Uiteindelijk komt er een geperfectioneerde website uit.

Oplevering

Na het finetunen ligt de website klaar zoals die volgens de plannen moet zijn. Dit betekent dus dat deze kan worden opgeleverd. Wanneer alles in orde is, dan is het ook een goed moment om de website online te zetten. Wanneer je als klant naar buiten loopt kan je de website direct gaan inzetten voor je zakelijke doelen.

Nazorg

Nu de website online staat is het goed mogelijk om te bekijken of deze doet wat je ervan verwacht had. Blijkt er een punt van aandacht te zijn dat ons tijdens de nazorg opvalt, dan pakken we dit aan. Ook kan je zelf met je contactpersoon in contact blijven over je waarnemingen. We kunnen dan aanpassingen doen wanneer je dit wenst.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Langdurige relatie opbouwen

Een website laten maken in Rotterdam is in de ogen van Webactueel geen op zichzelf staande klus. Rondom de website en na oplevering zijn er allerlei andere zaken die wij kunnen verzorgen. Zo denken wij mee met de klant en bouwen wij langdurige klantrelaties op. Op die manier zorgen we dat elke ondernemer waar wij mee werken nog meer uit de onlinemogelijkheden haalt. Dit doen wij al sinds de oprichting in 2012 op deze wijze en dat heeft ons door de jaren heen een gemiddelde klantbeoordeling van 8,7 opgeleverd. Een cijfer waar wij dan ook zeer trots op zijn.

Een offerte aanvragen

Om precies te weten te komen wat een website laten maken in Rotterdam zal gaan kosten is het slim om direct een offerte aan te vragen. Zo kan direct een idee worden gegeven van de kosten die hierbij komen kijken. Om een goed beeld te krijgen van wat voor deze prijs verwacht mag worden kan het slim zijn om even ons portfolio te bekijken. Hier zijn websites te zien die wij eerder voor andere klanten hebben gerealiseerd. Dit geeft een goed idee van de vele mogelijkheden die Webactueel te bieden heeft.

Website laten maken Rotterdam roaa.nl_

Website laten maken Rotterdam 010personeel.nl_

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!