Website op maat laten maken?

Een website op maat laten maken betekent dat je het maximale uit de mogelijkheden wilt halen. Op die manier zorg je dat er meer bezoekers naar jouw website komen en bereik je een hogere conversie. Zeker wanneer de website met een zakelijk doel wordt gebruikt is dit van groot belang. Daarom laat je dit verzorgen door een professional. Webactueel neemt die rol graag op zich. Door onze ervaring met het gebruik van WordPress kunnen wij alles uit de mogelijkheden halen. Dat maakt het mogelijk om elk project dat wij aanpakken precies op maat uit te voeren. Wij ontwikkelen elke website vanaf het nulpunt en gebruiken geen standaard templates.

7 jaar ervaring

Webactueel is in 2012 opgericht en sindsdien wordt hard gewerkt om iedere dag weer topkwaliteit webdesign, grafisch design en internet marketing af te leveren.

+ 237 projecten

In 7 jaar tijd hebben wij inmiddels aan meer dan 237 projecten gewerkt. Een WordPress website laten maken kan je daardoor wel aan ons overlaten.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Dat de klanten die wij bediend hebben ook tevreden zijn met de websites die wij maken blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling: een 8,7 op basis van 113 beoordelingen!

Vast contactpersoon

Elke klant krijgt, ongeacht de afgenomen dienst, altijd een vast aanspreekpunt bij Webactueel. Zo blijven de lijntjes kort en kan snel gehandeld worden.

Werken volgens plan

Een website op maat maken moet je niet op gevoel doen. Het ontwikkelen van een website met WordPress gaat bij ons volgens een plan dat wij samen met jou opstellen. Op die manier kunnen we er zeker van zijn dat alles wat jij nodig hebt wordt geoptimaliseerd. De website zal perfect vindbaar worden. Bovendien zal het navigeren precies goed zijn voor jouw customer journey. Het gaat om:

User Experience (UX design)

Een WordPress website laten maken doe je altijd met oog voor de optimale gebruikerservaring. Dit is dan ook precies wat de User Experience (UX) is. De bezoekers moeten een bepaald gevoel bij de website krijgen en dat gevoel moet altijd positief zijn. Hoe beter de website aanvoelt, hoe beter dat voor jou als ondernemer is. Vooral optimaal overzicht en maximale navigatie spelen mee.

User interfase (UI design)

Niet alleen moet de WordPress website goed werken, ook moet deze er goed en strak uitzien. Lettertypes, grootte van letters en afbeeldingen, de kleuren van de buttons, alles kan hierin meespelen en wordt daarom dus ook goed overwogen.

Usability

Een goed Nederlands woord voor usability is gebruiksvriendelijkheid. Een WordPress website laten maken doe je omdat je deze gebruiksvriendelijkheid van het hoogst mogelijke niveau wilt hebben. Hoe gemakkelijker alle handelingen voor de gebruiker zijn, hoe beter.

Conversie

Een strakke uitstraling en veel gebruiksvriendelijkheid zijn handig, maar daarmee ben je er nog niet. Uiteindelijk wil je van bezoekers klanten maken. Je wilt dit zo veel als mogelijk doen. Daarom is het belangrijk dat je website optimaal is gemaakt voor deze conversie.

Veiligheid

Een WordPress website laten maken betekent ook dat er oog moet zijn voor een bepaalde mate van veiligheid. Wij zorgen dat jouw bezoekers en klanten veilig zijn, maar dat ook jouw website veilig is.

Voor ons gaat een maatwerk website laten maken veel verder dan een op zichzelf staande opdracht. Wie klant wordt bij Webactueel mag een duurzame relatie verwachten waarbij voortdurend aandacht is voor mogelijke verbeterpunten voor de website van de klant. Al sinds onze oprichting in 2012 werken wij op deze wijze. Tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Een WordPress website laten maken begint altijd met een intakegesprek. In dit persoonlijke gesprek kan je alle wensen en eisen die je hebt kenbaar maken. Van onze zijde mag je in dit gesprek verwachten dat we je op basis van onze ervaring wijzen op eventuele valkuilen in je plan. Op basis van dit gesprek kan direct een advies worden uitgebracht. Ook is het mogelijk om de contactpersoon direct aan te stellen. Wij gaan ondertussen aan de slag met het schetsen van de website.

Ontwikkeling

Aan de hand van de plannen zoals die zijn opgesteld kan met de ontwikkeling van de website worden begonnen. De punten UX, UI, usability, conversie en veiligheid worden uitgebreid langsgelopen. Wanneer het concept gereed is plannen we een afspraak om het je te tonen.

Conceptbespreking

Op de dag van de afspraak laten we je het concept zien. Alles wat we hebben ontwikkeld laten we zien en daarbij geven we uitleg over de gemaakt keuzes. In 95% van de gevallen is de website dan direct naar tevredenheid. Mocht dat niet zo zijn, dan passen we de website aan..

Finetunen

Of er nu wel of geen aanpassingen zijn, het concept kan altijd nog wel wat fine-tuning gebruiken. Dit doen we op basis van feedback van jou en een laatste blik van onszelf.

Oplevering

Na het finetunen moet de website als het goed is 100% naar tevredenheid zijn en kan deze worden opgeleverd. Wanneer dit het geval is, dan kunnen we de site direct ook online zetten. Zo kan je er direct klanten mee binnenhalen.

Nazorg

Wanneer de website is opgeleverd en online is gezet begint de relatie pas echt. Op dat moment gaan we immers kijken hoe goed deze werkt. Zien we verbeterpunten dan bespreken we die met je. Bovendien kan je ons op elk gewenst moment om hulp vragen.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

21

Het gehele proces om een website te maken duurt maximaal 21 dagen. In de meeste gevallen zijn we sneller.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een 8,7 als gemiddelde beoordeling.
.

Kosten website op maat maken

Een website op maat laten maken, wat zal dat je ongeveer gaan kosten? Om hier een goed antwoord op te geven is het van belang om te weten wat je krijgt. Bij Webactueel ben je er altijd zeker van dat je website altijd uniek is. Dit brengt ook met zich mee dat de kosten wat uiteen kunnen lopen. Dit komt omdat wij geen standaard templates gebruiken maar alles zelf ontwikkelen. Dit zorgt voor het unieke karakter en een website geheel volgens jouw wensen. De prijs hiervoor begint bij €1.500,-. Dan heb je al een website die voldoet aan alle eisen die er in de moderne tijd gesteld worden. Wil je echter nog iets meer uit de website halen, dan kan voor een kleine meerprijs de functionaliteit flink worden verhoogd.

Vindbaarheid verhogen door SEO

Een website op maat is ook een website die goed vindbaar is. 95% van het internetverkeer komt van gebruikers die zoekmachines als Google en Bing gebruiken. Wanneer jij van deze gebruikers klanten wilt maken, dan zal jouw vindbaarheid dus beter moeten zijn dan die van je concurrenten. Daarom past Webactueel dus ook altijd de modernste SEO-technieken toe. Met SEO zorg je voor zoekmachine optimalisatie. Hoe beter je dit doet, hoe beter je website geïndexeerd wordt door zoekmachines zoals Google. Laat je door ons een website maken, dan krijg je het zoekwoordenonderzoek ter waarde van €450,- er gratis bijgeleverd.

Alles bij elkaar

Een website op maat is slechts één onderdeel van het totale aanbod van Webactueel. Wij kunnen bijvoorbeeld ook andere diensten bieden. Denk aan teksten die SEO-proof geschreven zijn, maar denk ook aan het ontwerpen van een huisstijl. Ook Facebookbeheer kan je aan ons uitbesteden. Al deze zaken samen zorgen voor een optimaal resultaat. Wij verzorgen het.

Bekijk onze projecten

Wil je op maat gemaakte websites die wij al eens hebben gemaakt bekijken? Dat kan! Als je wilt zien hoe maatwerk eruitziet voor een website, dan kan je in ons portfolio kijken naar projecten die wij eerder voor klanten hebben gedaan.

Website op maat laten maken - Aker dakwerken

Website op maat laten maken - Sodrive

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook een professionele website laten ontwikkelen door specialisten? Een website die gebruikersvriendelijk is en goed gevonden wordt door Google? Wij ontwikkelen websites die resultaat opleveren. Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens deze gesprek weet je meteen of het klikt met ons en wat jou website precies gaat kosten.
Vraag binnen 2 minuten een offerte aan of bel ons om een afspraak in te plannen!

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Geheel vrijblijvend
  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Alle online marketing kennis onder 1 dak
  • Gemiddelde beoordeling van 8,7
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen.