Website op maat

Bij ons ben je aan het enige juiste adres als je verlangt naar een website op maat. Als je zoekt naar een website die voldoet aan jouw specifieke wensen en ideeën en waarmee je wél online succesvol kunt zijn. Met een website op maat, specifiek toegespitst op jouw bedrijf en jouw branche, scoor je online en zie je niet alleen het bezoekersaantal op je website maar ook de omzet groeien. Wij van Webactueel zijn specialisten in het realiseren van een website op maat. WordPress kent geen enkel geheim meer voor ons en dus slagen we er telkens weer in om het maximale resultaat te halen.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Ervaren en bedreven in het maken van maatwerk websites

Al vanaf 2012 maken we websites op maat. Je kunt ons dus zeer zeker ervaren noemen. Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om webdesign, grafisch design en internet marketing. Ondertussen hebben we al meer dan 476 projecten mogen realiseren en voor al die uiteenlopende projecten kregen we een gemiddeld cijfer van 8,7 van onze klanten. Natuurlijk zijn we daar trots op, zoals we ook trots zijn op het feit dat het grootste deel (75 procent) van de mensen die met ons in gesprek gaat een vaste klant wordt. Wij hechten namelijk aan het opbouwen van een langdurig klantencontact en behartigen graag gedurende meerdere jaren je online belangen.

Korte lijnen door een vast aanspreekpunt

Laat een website op maat maken door onze specialisten en je weet je verzekerd van optimale aandacht en een vast aanspreekpunt. Daardoor zijn de lijnen steeds heel kort en kan telkens snel ingespeeld worden op ontwikkelingen en kunnen eventueel snel aanpassingen worden gedaan. Behalve vakbekwaam, betrouwbaar en meedenkend staan we ook bekend om onze planmatige aanpak bij de totstandkoming van een website op maat.

Maak je wensen en ideeën kenbaar tijdens het intakegesprek

Zeer belangrijk is het intakegesprek. Tijdens dit onderhoud worden jouw wensen en ideeën gekoppeld aan onze ervaring met het maken van websites op maat en onze enorme kennis. Dat bundelen we tot een plan van aanpak en dat is meteen het beginsignaal voor de ontwikkeling van jouw website. Is het concept klaar, dan kijken we daar samen naar en zetten we de laatste puntjes op de i. Daarna is het nog een kwestie van opleveren en bieden we nazorg, iets dat ons ook al nadrukkelijk onderscheidt van onze concurrenten. Bij de totstandkoming van een website op maat houden we rekening dat gebruikers een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website willen en spelen uiteraard ook User Experience, User Interface, Usability, conversie en veiligheid en UX Design een voorname rol. Als geen ander weten we uit ervaring dat de eerste indruk van levensbelang is en dat bezoekers van je website meteen een positieve indruk moeten hebben.

Beschik al binnen drie weken over je nieuwe website

In de meeste gevallen leveren we je website op maat binnen een termijn van 21 dagen af. Vaak echter nog sneller. Nee, een standaard prijs voor onze websites hanteren we niet. Dat kan ook niet, simpelweg omdat we altijd maatwerk leveren en dus geen website hetzelfde is. De daadwerkelijke prijs is sterk afhankelijk van jouw specifieke wensen en eisen. Al voor 1500 euro heb je bij ons een professionele website, die je desgewenst uit kunt breiden met extra functionaliteiten, tegen een kleine meerprijs. Behalve dat we je maatwerk website maken, kunnen we ook het onderhoud voor je verzorgen en voor online ontzorging zorgen. Zo kunnen we ook zaken als zoekmachine optimalisatie voor onze rekening nemen en het beheer van je sociale media kanalen voor onze rekening nemen.

Laat je door ons compleet ontzorgen

De online wereld vraagt veel tijd en specifieke kennis en zeker de tijd heb je als ondernemer vaak niet. Laat je door ons ontzorgen en je weet dat het met je online activiteiten wel in orde komt. Daar heb je geen omkijken meer naar. Overigens krijg je als je bij ons een website op maat laat maken een zoekwoorden onderzoek ter waarde van 450 euro cadeau. Ook daarmee kun je zelf je vindbaarheid online sterk verbeteren.

9 jaar ervaring

Webactueel is in 2012 opgericht en sindsdien wordt hard gewerkt om iedere dag weer topkwaliteit webdesign, grafisch design en internet marketing af te leveren.

+ 476 projecten

In 9 jaar tijd hebben wij inmiddels aan meer dan 476 projecten gewerkt. Een WordPress website laten maken kan je daardoor wel aan ons overlaten.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Dat de klanten die wij bediend hebben ook tevreden zijn met de websites die wij maken blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling: een 8,7 op basis van 113 beoordelingen!

Vast contactpersoon

Elke klant krijgt, ongeacht de afgenomen dienst, altijd een vast aanspreekpunt bij Webactueel. Zo blijven de lijntjes kort en kan snel gehandeld worden.

Bekijk onze projecten

Wil je op maat gemaakte websites die wij al eens hebben gemaakt bekijken? Dat kan! Als je wilt zien hoe maatwerk eruitziet voor een website, dan kan je in ons portfolio kijken naar projecten die wij eerder voor klanten hebben gedaan.

Website op maat laten maken - Aker dakwerken

Website op maat laten maken - Sodrive

Website op maat

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek

Op onze eigen website vind je een aantal door ons geleverde projecten. Bekijk ze en krijg een mooi beeld van al het moois dat we kunnen maken.  Op de website kun je ook een offerte aanvragen. Dit is gezien het feit dat we altijd maatwerk leveren slechts een indicatie van de prijs. Als je toch op de website bent, maak dan meteen een afspraak voor een intakegesprek waarin jij jouw wensen en ideeën over een maatwerk website uit de doeken doet en de basis voor jouw online succes gelegd wordt. Want welke ondernemer wil nou niet binnen drie weken over een professionele, gebruiksvriendelijke en doeltreffende website beschikken en daarmee online successen vieren? Dat wil toch iedere ondernemer!

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

  • Geheel vrijblijvend
  • Binnen 2 minuten aangevraagd
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Alle online marketing kennis onder 1 dak
  • Gemiddelde beoordeling van 8,7
  • Altijd een vast aanspreekpunt

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Ik help je graag persoonlijk verder!
Call Now Button