SEO specialist nodig voor zoekmachine/ SEO optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de moderne methode van marketing. Door deze optimalisatie op de juiste manier toe te passen wordt een website of webshop beter vindbaar. Er zijn verschillende factoren die hier een rol in spelen. Om die reden is het dus ook belangrijk om een professional aan het werk te zetten hiermee. Door de jarenlange ervaring die wij bij Webactueel hebben opgedaan is het voor ons goed mogelijk om elke website of webshop optimaal vindbaar te maken voor potentiële klanten. Zo zal je je omzet snel zien groeien.

7 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 2012 wordt er heel hard gewerkt om iedere dag weer topkwaliteit webdesign, grafisch design en online marketing af te leveren.

+ 237 projecten

Met inmiddels de ervaringen in de 7 jaar tijd en +237 projecten weten wij precies waar we mee bezig zijn. Zoekmachine optimalisatie (SEO) kan je daardoor wel aan ons overlaten.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Dat de klanten die wij bediend hebben ook tevreden zijn met de zoekmachine optimalisatie (SEO) blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling: een 8,7 op basis van 113 beoordeling!

Vast contactpersoon

SEO is een continue proces en kan soms ingewikkeld zijn. Om het allemaal een stukje makkelijker te maken krijg je van ons een SEO experts als vast contactpersoon voor al je vragen.

Snel overleg met de SEO specialist

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is eigenlijk nooit klaar. Om voortdurend te kunnen schakelen is het gemakkelijk om direct met een vast persoon binnen de organisatie van Webactueel te kunnen overleggen.

Alles optimaliseren voor zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een techniek die flink breder is dan veel mensen denken. Het gaat immers niet alleen maar om de juiste woorden, maar ook om de juiste context. Bovendien spelen ook allerlei andere factoren mee. Het design van de websites, de linkstructuur en het gemak van het navigeren spelen allemaal een rol als het gaat om de manier waarop zoekmachines websites indexeren. Wie hoog wil scoren moet alles op orde hebben. Daarom maken we bij Webactueel altijd een plan om dit te verzorgen. Daarin hebben we aandacht voor:

Technische websiteaanpassingen

Hierbij kijken we of je website een duidelijke structuur heeft die eenvoudig te crawlen zijn door de zoekmachines, waarbij de techniek de inhoud zoveel mogelijk ondersteund. Zo geeft een beschrijvende URL een duidelijke beeld aan de zoekmachine over de inhoud van de pagina. Een URL die bestaat uit een reeks cijfers en letters doet dat niet.

De techniek vormt de basis van alle werkzaamheden rondom zoekmachine optimalisatie. Indien dit niet in orde is, zal het veel invloed hebben op de vervolgstappen.

Content

Enige wat een zoekmachine eigenlijk wilt is het tevoorschijn halen van de website die het meest relevants is voor de bezoeker. Een website wat antwoord geeft op de zoekopdracht van de bezoeker. Juist omdat Google dit heel goed doet wordt Google door meer dan 95% van de personen in Nederland gebruikt als zoekmachine.

Vandaar het belang van een goede content op de website. Een content wat aan Google en de bezoeker het gene geeft waar de bezoeker erom heeft gevraagd. Hierbij is het SEO-schrijven van content zeer van belang.

Autoriteit verhogen

Hoe hoger de autoriteit van een website, des meer waarde zoekmachine aan de website geeft. Om de autoriteit van je website te verhogen linken wij van andere kwalitatieve websites naar jou website. Dit geeft zoekmachine een signaal af dat jou website ook waardevol is. Deze linken worden ook wel backlinks genoemd.

Niet alle backlinks zijn even waardevol. Een link naar jouw site op een website die binnen jouw branche toonaangevend is, is in de ogen van een zoekmachine meer waard dan bijvoorbeeld een link die op een startpagina is geplaatst.

Omdat we veel waarde hechten aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers kijken we naast zoekmachine optimalisatie (SEO) ook naar andere mogelijkheden voor je bedrijf. Na kennismaking onder genot van bakje koffie bespreken we direct de korte en de lange termijn strategieën en geven we geheel vrijblijvend advies.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

meedenkend

Hoe ziet het SEO optimalisatie traject eruit?

Intakegesprek

Tijdens onze eerste gesprek gaan we kennismaken. Hierin wordt direct een vast contactpersoon toegewezen aan je voor al je SEO werkzaamheden. Al jou eisen, wensen en doelstellingen worden besproken en in kaart gebracht.

Tevens starten we met een korte zoektocht naar de potentiële zoektermen waar jou website kan scoren. We bespreken ook meteen de haalbaarheid van de doelstellingen.

Strategie

Tijdens deze fase gaan we de strategie bepalen. We gaan een uitgebreide zoekwoordenonderzoek doen. Samen met jou bepalen we de zoektermen waar jij op wilt scoren. Daarnaast kijken we ook naar de concurrentie op een bepaald zoekterm. Hierna gaan we de SMART-doelstellingen definiëren.

De taken bestaan uit eenmalige en maandelijkse opdrachten die we uitvoeren.

On-page optimalisatie

WordPress biedt veel mogelijkheden om de website Google-vriendelijk te maken. We maken hiervan gebruik om de huidige website zo veel mogelijk zichtbaar te maken voor Google.

We zorgen ervoor dat de waarde van de huidige website verhoogd wordt en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd wordt.

Denk hierbij aan:

 • Optimalisatie van META-titels en beschrijvingen;
 • Interne linkstructuur;
 • Optimalisatie van navigatiestructuur;
 • 404-pagina’s detecteren en oplossen;
 • Optimaliseren van afbeeldingen;
 • Optimalisatie van alt-tags;
 • Website snelheid optimaliseren.

Off-page optimalisatie

Google hecht veel waarde aan de inkomende links naar de website. De inkomende links verhogen de waarde van de website. Tijdens de zoekmachine optimalisatie voeren we daarom linkbuilding uit op betrouwbare manier.

Denk hierbij aan:

 • Analyseren van backklinkprofielen van de concurrenten;
 • Zoeken naar relevante partners;
 • Communicatie starten met webmasters;
 • Content ontwikkelen voor de backlinks;
 • Plaatsen van backlinks.

Rapporteren

We hechten veel waarde aan communicatie. Vooral tijdens een SEO-traject. Daarom communiceren we minimaal 1 keer per maand over stand van zaken.

Zo bespreken we de:

 • Uitgevoerde werkzaamheden;
 • Geplaatste backlinks;
 • Geboekte resultaten;
 • Voortgang;
 • Et cetera.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

90

Al binnen 90 dagen kunnen we al de significant geboekte resultaten bespreken met jou. De kans is heel groot dat het verkeer op je website is verhoogd.

235

Inmiddels hebben we meer dan 235 projecten afgerond. Voor het werk dat we deden ontvingen we een gemiddelde cijfer van 8,7.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden, wat zijn de kosten?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) verloopt volgens een aantal vaste stappen. Daarbij hoort bijvoorbeeld een zoekwoordenonderzoek. Ook een aantal andere zaken worden goed nagelopen. Omdat het per project kan verschillen wat er nodig is, kan ook de prijs enigszins verschillen. Dat neemt niet weg dat vanaf hier €450,- al te zorgen is dat jouw website of webshop flink zal stijgen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Wanneer je dit afzet tegen de extra omzet en winst die je zal genereren is deze prijs natuurlijk zeer geschikt te noemen. Een kleine investering kan je dan al snel heel veel opleveren als ondernemer. Zakelijk gezien is dat een goede deal.

Het belang van SEO voor bedrijven

Het is goed om te weten wat eigenlijk het belang is van SEO voor bedrijven. Wanneer je de cijfers erop naslaat, dan zal je tot de ontdekking komen dat maar liefst 95% van alles wat er gedaan wordt op internet begint bij een zoekopdracht in Google of een andere zoekmachine. Daarbij worden de bovenste resultaten veruit het best bezocht. Wie dus succes wil hebben als ondernemer met behulp van internet, heeft zoekmachine optimalisatie simpelweg nodig. Hoe beter Google jouw website of webshop bij een zoekopdracht vindt passen, hoe hoger je komt te staan. Omdat hier zoveel bij komt kijken is het handig om dit aan een expert uit te besteden. Daarom wil Webactueel je graag helpen.

Het aanbod van SEO bureau Webactueel

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is zeer belangrijk. Dat neemt niet weg dat ook allerlei andere diensten van belang kunnen zijn om succes te hebben online. SEO bureau Webactueel biedt je daarom nog veel meer. Het ontwikkelen van een website of webshop bijvoorbeeld. Of het beheren van Facebook voor klanten. Aan de hand van al deze zaken kan worden gezorgd dat de onlinestrategie optimaal wordt. Bovendien hoef je er zelf niets aan te doen. Heb je aanwijzingen, dan volgen we die natuurlijk op.

SEO uitbesteden aan expert?

Wil je ook je website hoger in Google hebben en SEO uitbesteden? Contacteer ons gerust om geheel kosteloos afspraak in te plannen met een SEO expert om jou eisen en wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek weet je meteen of het klikt en wat het gaat kosten.

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

 • Geheel vrijblijvend
 • Binnen 2 minuten aangevraagd
 • Uitgebreid advies door een specialist
 • Alle online marketing kennis onder 1 dak
 • Gemiddelde beoordeling van 8,7
 • Altijd een vast aanspreekpunt

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen.