SEO specialist nodig voor zoekmachine/ SEO optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een specialistische methode van marketing. Door de optimalisatie op de juiste manier toe te passen, wordt een website of webshop beter vindbaar in de zoekresultaten in de zoekbrowser. Er zijn verschillende factoren die hier een rol in spelen. Om die reden is het belangrijk om een SEO professional aan het werk te zetten. Door de jarenlange ervaring die de experts van Webactueel hebben opgedaan, is het voor ons goed mogelijk om elke website of webshop optimaal vindbaar te maken voor potentiële klanten. Het resultaat zal zijn dat je jouw omzet snel ziet groeien.

9 jaar ervaring

Sinds de oprichting van Webactueel in 2012 wordt er door onze marketingspecialisten hard gewerkt om iedere dag weer webdesign, grafisch design en online marketing van topkwaliteit af te leveren.

+ 476 projecten

Met de opgedane ervaring van de afgelopen 9 jaar en de opgeleverde +476 projecten, weten wij precies wat onze expertise is. Webdesign, marketingacties en zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je zonder zorgen aan ons overlaten.

Gemiddelde beoordeling van 8,7

Dat de klanten van Webactueel zeer tevreden zijn met de door ons uitgevoerde zoekmachine optimalisatie (SEO) en andere marketingacties blijkt wel uit de gemiddelde beoordeling: een 8,7 op basis van 113 beoordelingen!

Vast contactpersoon

SEO is een continue en ingewikkeld proces, daarom stellen wij een SEO expert beschikbaar als vast contactpersoon voor advies en voor het beantwoorden van jouw vragen.

Snel overleg met de SEO specialist

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is eigenlijk nooit klaar en onderhevig aan wijzigingen in de algoritmes. Om voortdurend te kunnen schakelen is het gemakkelijk om direct met een, aan jouw bedrijf toegewezen, SEO professional als vast contactpersoon binnen de organisatie van Webactueel, te kunnen overleggen.

Alles optimaliseren voor zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een marketingtechniek die veelomvattend is. Het gaat immers niet alleen maar om de juiste woorden, maar ook om de juiste context. Bovendien spelen ook andere factoren mee. Het webdesign, de linkstructuur en het gemak van het navigeren van de website speelt als geheel een rol als het gaat om de manier waarop zoekmachines websites indexeren. Wie hoog wil scoren in de zoekmachine moet qua website alles op orde hebben. Daarom maken we bij Webactueel altijd een uitgekiend plan om dit te verzorgen. Daarin hebben we aandacht voor:

Technische websiteaanpassingen

Hierbij kijken we of je website een duidelijke structuur heeft die eenvoudig te crawlen is door de zoekmachines, waarbij de techniek de inhoud zoveel mogelijk ondersteund. Zo geeft een beschrijvende URL een duidelijke beeld aan de zoekmachine over de inhoud van de pagina. Een URL die bestaat uit een reeks cijfers en letters doet dat niet.
De webtechniek vormt de basis van alle werkzaamheden rondom zoekmachine optimalisatie. Wanneer dit niet optimaal is ingesteld, zal het veel invloed hebben op de vervolgstappen.

Content

Enige wat een zoekmachine eigenlijk wilt is het tevoorschijn halen van de website die het meest relevants is voor de bezoeker. Een website wat antwoord geeft op de zoekopdracht van de bezoeker. Juist omdat Google dit heel goed doet wordt Google door meer dan 95% van de personen in Nederland gebruikt als zoekmachine.

Vandaar het belang van een goede content op de website. Een content wat aan Google en de bezoeker het gene geeft waar de bezoeker erom heeft gevraagd. Hierbij is het SEO-schrijven van content zeer van belang.

Autoriteit verhogen

Hoe hoger de autoriteit van een website, des meer waarde zoekmachine aan de website geeft. Om de autoriteit van je website te verhogen linken wij van andere kwalitatieve websites naar jou website. Dit geeft zoekmachine een signaal af dat jou website ook waardevol is. Deze linken worden ook wel backlinks genoemd.

Niet alle backlinks zijn even waardevol. Een link naar jouw site op een website die binnen jouw branche toonaangevend is, is in de ogen van een zoekmachine meer waard dan bijvoorbeeld een link die op een startpagina is geplaatst.

Omdat we veel waarde hechten aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers kijken we naast zoekmachine optimalisatie (SEO) ook naar andere mogelijkheden voor je bedrijf. Bij de kennismaking bespreken we, onder het genot van een bakje koffie, direct de korte en de lange termijn strategieën en geven we geheel vrijblijvend advies.

Vakbekwaam

Betrouwbaar

Meedenkend

Hoe ziet het SEO optimalisatie traject eruit?

Intakegesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek wordt direct een vast contactpersoon aan jouw bedrijf toegewezen voor alle SEO werkzaamheden. Jouw eisen, wensen en doelstellingen worden in het intakegesprek besproken en helder en duidelijk in kaart gebracht.
Daarnaast starten we een korte zoektocht naar de potentiële zoektermen waarop jouw website kan scoren. Vanzelfsprekend  bespreekt onze SEO specialist ook meteen de haalbaarheid van de doelstellingen met jou.

Strategie

Tijdens deze fase gaan we de strategie bepalen. We gaan een uitgebreide zoekwoordenonderzoek doen. Samen met jou bepalen we de zoektermen waar jij op wilt scoren. Daarnaast kijken we ook naar de concurrentie op een bepaald zoekterm. Hierna gaan we de SMART-doelstellingen definiëren.

De taken bestaan uit eenmalige en maandelijkse opdrachten die we uitvoeren.

On-page optimalisatie

WordPress biedt veel mogelijkheden om de website Google-vriendelijk te maken. We maken hiervan gebruik om de huidige website zo veel mogelijk zichtbaar te maken voor Google.

We zorgen ervoor dat de waarde van de huidige website verhoogd wordt en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd wordt.

Denk hierbij aan:

 • Optimalisatie van META-titels en beschrijvingen;
 • Interne linkstructuur;
 • Optimalisatie van navigatiestructuur;
 • 404-pagina’s detecteren en oplossen;
 • Optimaliseren van afbeeldingen;
 • Optimalisatie van alt-tags;
 • Website snelheid optimaliseren.

Off-page optimalisatie

Google hecht veel waarde aan de inkomende links naar de website. De inkomende links verhogen de waarde van de website. Tijdens de zoekmachine optimalisatie voeren we daarom linkbuilding uit op betrouwbare manier.

Denk hierbij aan:

 • Analyseren van backklinkprofielen van de concurrenten;
 • Zoeken naar relevante partners;
 • Communicatie starten met webmasters;
 • Content ontwikkelen voor de backlinks;
 • Plaatsen van backlinks.

Rapporteren

We hechten veel waarde aan communicatie. Vooral tijdens een SEO-traject. Daarom communiceren we minimaal 1 keer per maand over stand van zaken.

Zo bespreken we de:

 • Uitgevoerde werkzaamheden;
 • Geplaatste backlinks;
 • Geboekte resultaten;
 • Voortgang;
 • Et cetera.

Cijfers enzo

75

Meer dan 75% van de afspraken voor een (geheel vrijblijvend) intakegesprek converteert in een langdurige klantrelatie.

90

Al binnen 90 dagen kunnen we de significant geboekte resultaten bespreken met jou. De kans is heel groot dat het verkeer op je website is verhoogd.

476

Inmiddels hebben we meer dan 476 projecten afgerond. Voor het opgeleverde werk ontving Webactueel een gemiddeld cijfer van 8,7.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden, wat zijn de kosten?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) verloopt volgens een aantal vaste stappen. Daarbij hoort bijvoorbeeld een gedegen zoekwoordenonderzoek. Ook een aantal andere zaken worden goed nagelopen. Omdat het per project kan verschillen wat er nodig is, kan ook de prijs enigszins verschillen. Al vanaf € 450,- kan Webactueel  zorgen dat jouw website of webshop flink zal stijgen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Wanneer je dit afzet tegen de extra omzet en de winst die je zult genereren, is deze prijs zeer aantrekkelijk te noemen. Een kleine investering zal je snel veel positieve omzetresultaten opleveren als ondernemer. Zakelijk gezien is dat een goede deal.

Het belang van SEO voor bedrijven

Het is goed om te weten wat het belang is van SEO voor bedrijven. Wanneer je de cijfers erop naslaat, dan zal je tot de ontdekking komen dat maar liefst 95% van de acties die worden uitgevoerd op internet, beginnen bij een zoekopdracht in Google of een andere zoekmachine. Daarbij worden de eerste websites of webshops, die bovenin de zoekresultaten worden vertoond, veruit het best online bezocht. Wie succes wil hebben als ondernemer met behulp van internet, heeft zoekmachine optimalisatie simpelweg nodig. Hoe beter Google jouw website of webshop bij een zoekopdracht vindt passen, hoe hoger de positie van jouw website zal zijn. Omdat hier zoveel bij komt kijken is het handig om dit aan een SEO expert uit te besteden. Daarom wil Webactueel jou als ondernemer graag adviseren en ontzorgen.

Het aanbod van SEO bureau Webactueel

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is zeer belangrijk. Dat neemt niet weg dat ook andere marketingdiensten van belang kunnen zijn, om online succes te hebben. SEO bureau Webactueel biedt je daarom nog meer diensten, zoals Het ontwikkelen van een website of webshop bijvoorbeeld. Of het beheren van Facebookvoor klanten. Middels optimalisatie van jouw totale marketingstrategie, kan bereikt worden  dat de online strategie van jouw onderneming geperfectioneerd wordt… en blijft! Bovendien hoef je er zelf niets aan te doen. Mocht je aanwijzingen hebben, dan volgen we die natuurlijk op.

SEO uitbesteden aan expert?

Wil jij ook jouw webshop of website hoger in Google positioneren en de SEO uitbesteden? Contacteer ons gerust om geheel kosteloos een afspraak in te plannen met een SEO expert om jouw eisen en wensen te bespreken. Tijdens dit intakegesprek weet je meteen of het klikt en wat het gaat kosten.

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Binnen 2 minuten kan je een offerte aanvragen bij ons. We reageren binnen 24 uur na je aanvraag. Meestal zijn we veel sneller.

 • Geheel vrijblijvend
 • Binnen 2 minuten aangevraagd
 • Uitgebreid advies door een specialist
 • Alle online marketing kennis onder 1 dak
 • Gemiddelde beoordeling van 8,7
 • Altijd een vast aanspreekpunt

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Ik help je graag persoonlijk verder!
Call Now Button