Op zoek naar SEO specialist Den Haag voor je website?

Op zoek naar een specialist in SEO in Den Haag? Zoekmachineoptimalisatie is de perfecte methode om te zorgen dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt. Het mag immers bekend zijn dat scoren op de eerste pagina, of liever nog: in de top 3, van de zoekresultaten jouw bedrijf flink wat klanten kan opleveren. Hoe beter jouw website of webshop vindbaar is, hoe meer bezoekers je mag verwelkomen op je website. Webactueel heeft jaren aan ervaring in deze werkzaamheden en zet die ervaring graag in om jou zo goed mogelijk te helpen.

handsome young seo manager using smartphone and computer at workplace 1

Onze
opdrachtgevers

sticker with the inscription seo in female hands on the background of a laptop

Altijd verder ontwikkelen met SEO Den Haag (Zoekmachine optimalisatie)

Wanneer je aan zoekmachine optimalisatie werkt, dan is dat eigenlijk een voortschrijdend proces. Dat betekent dat we voortdurend de prestaties van jouw website en de wensen die je uit in de gaten blijven houden.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

SEO specialist Den Haag, wat kost dat?

Welke kosten mag je verwachten als je een specialist in SEO in Den Haag zoals Webactueel inhuurt? Het is belangrijk om te weten dat het traject volgens een aantal vaste stappen verloopt. Denk dan bijvoorbeeld aan het zoekwoordenonderzoek. Daarnaast worden andere factoren onder de loep genomen. Afhankelijk van de omvang van het project kan de prijs daardoor enigszins variëren. Desondanks is het al vanaf €450,- mogelijk om de vindbaarheid van jouw webshop of website sterk te verbeteren. Google en andere zoekmachines zullen je beter weten te vinden. Met als gevolg dat je zakelijk natuurlijk ook meer succes zal boeken met meer klanten, meer omzet en meer winst.

shutterstock 708551791 scaled 1

Onze
partners

shutterstock 1919479475 2 1

De waarde van SEO bureau Den Haag

Voor wie nog meer wil weten over zoekmachine optimalisatie is het goed om de waarde hiervan te kennen. Cijfers geven je een goed beeld. Zo is het bijvoorbeeld zo dat 95% van alles wat er op internet wordt gedaan begint bij een zoekopdracht. In Nederland is dit het vaakst via Google, maar er zijn meer zoekmachines. De drie bovenste resultaten uit de zoekopdracht worden veruit het meest bezocht. Wanneer je deze cijfers bekijkt, dan begrijp je dat je succes als ondernemer dus sterk bepaald kan worden door SEO. Hoe beter je te vinden bent met je website of webshop, hoe hoger je in de zoekresultaten komt. Een SEO expert bureau als Webactueel is dus een welkome hulp hierbij.

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Tijdens onze eerste gesprek gaan we kennismaken. Hierin wordt direct een vast contactpersoon toegewezen aan je voor al je SEO werkzaamheden. Al jou eisen, wensen en doelstellingen worden besproken en in kaart gebracht.

Tevens starten we met een korte zoektocht naar de potentiële zoektermen waar jou website kan scoren. We bespreken ook meteen de haalbaarheid van de doelstellingen.

Strategie

Tijdens deze fase gaan we de strategie bepalen. We gaan een uitgebreide zoekwoordenonderzoek doen. Samen met jou bepalen we de zoektermen waar jij op wilt scoren. Daarnaast kijken we ook naar de concurrentie op een bepaald zoekterm. Hierna gaan we de SMART-doelstellingen definiëren.

De taken bestaan uit eenmalige en maandelijkse opdrachten die we uitvoeren.

On-page optimalisatie

WordPress biedt veel mogelijkheden om de website Google-vriendelijk te maken. We maken hiervan gebruik om de huidige website zo veel mogelijk zichtbaar te maken voor Google.

We zorgen ervoor dat de waarde van de huidige website verhoogd wordt en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd wordt.

Denk hierbij aan:

 • Optimalisatie van META-titels en beschrijvingen;
 • Interne linkstructuur;
 • Optimalisatie van navigatiestructuur;
 • 404-pagina’s detecteren en oplossen;
 • Optimaliseren van afbeeldingen;
 • Optimalisatie van alt-tags;
 • Website snelheid optimaliseren.

Off-page optimalisatie

Google hecht veel waarde aan de inkomende links naar de website. De inkomende links verhogen de waarde van de website. Tijdens de zoekmachine optimalisatie voeren we daarom linkbuilding uit op betrouwbare manier.

Denk hierbij aan:

 • Analyseren van backklinkprofielen van de concurrenten;
 • Zoeken naar relevante partners;
 • Communicatie starten met webmasters;
 • Content ontwikkelen voor de backlinks;
 • Plaatsen van backlinks.

Rapporteren

We hechten veel waarde aan communicatie. Vooral tijdens een SEO-traject. Daarom communiceren we minimaal 1 keer per maand over stand van zaken.

Zo bespreken we de:

 • Uitgevoerde werkzaamheden;
 • Geplaatste backlinks;
 • Geboekte resultaten;
 • Voortgang;
 • Et cetera.
 • Wanneer we deze werkzaamheden uitvoeren, dan kijken we naar de structuur van de website. Is die eenvoudig genoeg voor zoekmachines om doorheen te crawlen? Heeft de techniek hierin een ondersteunende taak? Voorbeelden hiervan zijn het kiezen van een beschrijvende URL om de zoekmachine duidelijk te maken welke inhoud te verwachten is. Een simpele reeks aan letters en cijfers werkt dus negatief op het resultaat.

 • Het is belangrijk om te begrijpen wat het doel van een zoekmachine (Google) is. Uiteindelijk komt het erop neer dat de meest relevante website voor de zoekopdracht tevoorschijn komt dankzij de zoekmachine. De website die getoond wordt moet direct antwoord bieden. Google is hier een topper in en om die reden gebruikt 95% van de internetgebruikers in Nederland die machine.

 • Hoe sterker de autoriteit van jouw website geldt, hoe hoger de waarde is die een zoekmachine zal toekennen. Er zijn verschillende manieren waarop de autoriteit verhoogd kan worden. Bijvoorbeeld door een goede linkstructuur vanaf andere kwalitatieve websites naar jouw website. Webactueel kan dit voor jou verzorgen.

SEO Den Haag | Zorgen voor optimale vindbaarheid op Google

Wil je beter gevonden worden op Google? Dan is het optimaliseren van je website heel belangrijk. Dit gaat verder dan alleen maar de juiste woorden gebruiken. Zoekmachines worden steeds slimmer gemaakt. Ook de juiste context waarin de woorden staan is dus van belang. Vergeet ook andere belangrijke factoren niet. Je hebt het dan over het webdesign, de linkstructuur op je site en buiten je site en de manier van navigeren. Al deze zaken spelen mee als zoekmachines websites indexeren. Wil je hoog in de resultaten komen, dan helpt Webactueel je. Wanneer Webactueel aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie (SEO), dan richten we ons ook graag op andere zaken waarmee we onze klanten beter van dienst zijn. Daarom bouwen wij al sinds onze oprichting in 2012 het liefst langlopende klantrelaties op zodat we precies weten wat onze klant wil en hoe we dit kunnen verzorgen. Dit is erg belangrijk voor ons.

Wat biedt SEO bureau Webactueel uit Den Haag?

Als SEO specialist Den Haag is er veel aandacht voor zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast biedt Webactueel ook nog andere diensten die je onlinesucces kunnen vergroten. Denk dan aan het ontwikkelen van je website of je webshop. Ook het beheren van Facebook voor zakelijke doeleinden behoort tot de mogelijkheden. Wanneer deze zaken goed verzorgd zijn, zal je online beter voor de dag komen. Bovendien wordt alles uit handen genomen door Webactueel. Maar heb je opmerkingen of aanwijzingen, dan volgen we die op.

SEO Den Haag is het optimaliseren van websites en online content voor zoekmachines, zoals Google, met als doel hogere posities te krijgen in de zoekresultaten. Het is belangrijk voor bedrijven in Den Haag omdat het hen kan helpen meer online zichtbaarheid te krijgen en meer potentiële klanten te bereiken.

Een bedrijf in Den Haag kan profiteren van SEO door hogere posities in de zoekresultaten te behalen, meer websiteverkeer te krijgen, meer leads te genereren en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Bedrijven in Den Haag bieden verschillende SEO-diensten aan, waaronder zoekwoordonderzoek, on-page optimalisatie, linkbuilding, content creatie en optimalisatie, en technische SEO.

Zoekwoordonderzoek is belangrijk voor SEO Den Haag omdat het bedrijven helpt te begrijpen welke zoekwoorden en zoekopdrachten relevant zijn voor hun doelgroep. Door deze informatie te gebruiken bij het optimaliseren van hun website en content, kunnen bedrijven hun online zichtbaarheid vergroten.

Enkele tips voor lokale SEO in Den Haag zijn het gebruik van lokale zoekwoorden, het toevoegen van lokale informatie aan de website, het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf, het verkrijgen van lokale links en het verkrijgen van lokale beoordelingen.

 1.  

On-page optimalisatie is belangrijk voor SEO Den Haag omdat het bedrijven helpt om hun website en content te optimaliseren voor zoekmachines en gebruikers. Door het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van de titels en meta beschrijvingen en het creëren van hoogwaardige content, kunnen bedrijven hogere posities in de zoekresultaten behalen.

Linkbuilding is het verkrijgen van links van andere websites naar de eigen website. Het is belangrijk voor SEO Den Haag omdat het kan helpen om de autoriteit en relevantie van de website te vergroten, wat kan leiden tot hogere posities in de zoekresultaten.

Technische SEO omvat het optimaliseren van de technische aspecten van een website voor zoekmachines, zoals de laadsnelheid, de structuur en de mobiele vriendelijkheid. Het is belangrijk voor SEO Den Haag omdat een goed geoptimaliseerde website beter presteert in de zoekresultaten en de gebruikerservaring verbetert.

Social media marketing kan worden gebruikt om de online aanwezigheid van een bedrijf te vergroten en om links naar de website te genereren.

Enkele veelgemaakte fouten bij SEO Den Haag zijn het gebruik van irrelevante zoekwoorden, het kopiëren van content van andere websites, het niet optimaliseren van de website voor mobiele apparaten en het niet bijhouden van de prestaties van de website.

Enkele tools die bedrijven kunnen gebruiken voor SEO Den Haag zijn Google Keyword Planner, SEMrush, Ahrefs, Google Analytics en Google Search Console.

Lokale vermeldingen, zoals vermeldingen in lokale directories en platforms, kunnen bijdragen aan de lokale SEO van een bedrijf in Den Haag. Deze vermeldingen helpen zoekmachines om de locatie van het bedrijf te begrijpen en kunnen ook leiden tot meer verkeer en leads.

Enkele trends en ontwikkelingen in SEO Den Haag zijn de toenemende focus op gebruikerservaring, de opkomst van voice search, de groei van lokale zoekopdrachten en de integratie van kunstmatige intelligentie in zoekalgoritmen.

Het uitbesteden van SEO aan een bureau in Den Haag kan bedrijven helpen om hun online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren zonder dat ze de tijd en middelen hoeven te investeren die nodig zijn voor een effectieve SEO-strategie. Bureaus hebben vaak de expertise en ervaring om resultaten te leveren.

 

Het kan enkele maanden tot een jaar duren voordat bedrijven significante resultaten zien van SEO Den Haag, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de concurrentie in de industrie, de kwaliteit van de website en content, en de omvang van de SEO-strategie. Het is belangrijk om geduldig te zijn en consistent te blijven werken aan de SEO-strategie.

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op! Onze professionals staan je graag te woord!

three people in an office two men and a woman wi 2022 03 04 02 31 48 utc 1 1