Op zoek naar SEO specialist in Rotterdam voor je website?

Op zoek naar een specialist in SEO in Rotterdam? Zoekmachineoptimalisatie is de perfecte methode om te zorgen dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt. Het mag immers bekend zijn dat scoren op de eerste pagina, of liever nog: in de top 3, van de zoekresultaten jouw bedrijf flink wat klanten kan opleveren. Hoe beter jouw website of webshop vindbaar is, hoe meer bezoekers je mag verwelkomen op je website. Webactueel heeft jaren aan ervaring in deze werkzaamheden en zet die ervaring graag in om jou zo goed mogelijk te helpen.

Wanneer je aan zoekmachine optimalisatie rotterdam werkt, dan is dat eigenlijk een voortschrijdend proces. Dat betekent dat we voortdurend de prestaties van jouw website en de wensen die je uit in de gaten blijven houden.

Onze
opdrachtgevers

SEO Rotterdam | Zorgen voor optimale vindbaarheid op Google

Wil je beter gevonden worden op Google? Dan is het optimaliseren van je website heel belangrijk. Dit gaat verder dan alleen maar de juiste woorden gebruiken. Zoekmachines worden steeds slimmer gemaakt. Ook de juiste context waarin de woorden staan is dus van belang. Vergeet ook andere belangrijke factoren niet. Je hebt het dan over het webdesign, de linkstructuur op je site en buiten je site en de manier van navigeren. Al deze zaken spelen mee als zoekmachines websites indexeren.

Wanneer Webactueel aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie (SEO), dan richten we ons ook graag op andere zaken waarmee we onze klanten beter van dienst zijn. Daarom bouwen wij al sinds onze oprichting in 2012 het liefst langlopende klantrelaties op zodat we precies weten wat onze klant wil en hoe we dit kunnen verzorgen. Dit is erg belangrijk voor ons.

BINNEN 24 UUR TERUGKOPPELING

Start vandaag nog met jouw uitdaging!

Klaar voor de start? Wij komen graag meer te weten over jouw uitdaging! Wij bespreken en bekijken graag de mogelijkheden samen met jouw! Wil je direct contact? Neem gerust direct contact op!

De waarde van SEO bureau Rotterdam/ zoekmachine optimalisatie Rotterdam

Voor wie nog meer wil weten over zoekmachine optimalisatie is het goed om de waarde hiervan te kennen. Cijfers geven je een goed beeld. Zo is het bijvoorbeeld zo dat 95% van alles wat er op internet wordt gedaan begint bij een zoekopdracht. In Nederland is dit het vaakst via Google, maar er zijn meer zoekmachines. De drie bovenste resultaten uit de zoekopdracht worden veruit het meest bezocht. Wanneer je deze cijfers bekijkt, dan begrijp je dat je succes als ondernemer dus sterk bepaald kan worden door SEO. Hoe beter je te vinden bent met je website of webshop, hoe hoger je in de zoekresultaten komt. Een SEO expert bureau als Webactueel is dus een welkome hulp hierbij. SEO specialisten Rotterdam

Onze
partners

Wat biedt SEO bureau Rotterdam - Webactueel?

Als SEO specialist Rotterdam is er veel aandacht voor zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast biedt Webactueel ook nog andere diensten die je onlinesucces kunnen vergroten. Denk dan aan het ontwikkelen van je website of je webshop. Ook het beheren van Facebook voor zakelijke doeleinden behoort tot de mogelijkheden. Wanneer deze zaken goed verzorgd zijn, zal je online beter voor de dag komen. Bovendien wordt alles uit handen genomen door Webactueel. Maar heb je opmerkingen of aanwijzingen, dan volgen we die op.

Tags: SEO Rotterdam, SEO specialisten Rotterdam, SEO specialist Rotterdam, Zoekmachine optimalisatie Rotterdam, SEO bureau Rotterdam

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek

Tijdens onze eerste gesprek gaan we kennismaken. Hierin wordt direct een vast contactpersoon toegewezen aan je voor al je SEO werkzaamheden. Al jou eisen, wensen en doelstellingen worden besproken en in kaart gebracht.

Tevens starten we met een korte zoektocht naar de potentiële zoektermen waar jou website kan scoren. We bespreken ook meteen de haalbaarheid van de doelstellingen.

Strategie

Tijdens deze fase gaan we de strategie bepalen. We gaan een uitgebreide zoekwoordenonderzoek doen. Samen met jou bepalen we de zoektermen waar jij op wilt scoren. Daarnaast kijken we ook naar de concurrentie op een bepaald zoekterm. Hierna gaan we de SMART-doelstellingen definiëren.

De taken bestaan uit eenmalige en maandelijkse opdrachten die we uitvoeren.

On-page optimalisatie

WordPress biedt veel mogelijkheden om de website Google-vriendelijk te maken. We maken hiervan gebruik om de huidige website zo veel mogelijk zichtbaar te maken voor Google.

We zorgen ervoor dat de waarde van de huidige website verhoogd wordt en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd wordt.

Denk hierbij aan:

 • Optimalisatie van META-titels en beschrijvingen;
 • Interne linkstructuur;
 • Optimalisatie van navigatiestructuur;
 • 404-pagina’s detecteren en oplossen;
 • Optimaliseren van afbeeldingen;
 • Optimalisatie van alt-tags;
 • Website snelheid optimaliseren.

Off-page optimalisatie

Google hecht veel waarde aan de inkomende links naar de website. De inkomende links verhogen de waarde van de website. Tijdens de zoekmachine optimalisatie voeren we daarom linkbuilding uit op betrouwbare manier.

Denk hierbij aan:

 • Analyseren van backklinkprofielen van de concurrenten;
 • Zoeken naar relevante partners;
 • Communicatie starten met webmasters;
 • Content ontwikkelen voor de backlinks;
 • Plaatsen van backlinks.

Rapporteren

We hechten veel waarde aan communicatie. Vooral tijdens een SEO-traject. Daarom communiceren we minimaal 1 keer per maand over stand van zaken.

Zo bespreken we de:

 • Uitgevoerde werkzaamheden;
 • Geplaatste backlinks;
 • Geboekte resultaten;
 • Voortgang;
 • Et cetera.
 • Wanneer we deze werkzaamheden uitvoeren, dan kijken we naar de structuur van de website. Is die eenvoudig genoeg voor zoekmachines om doorheen te crawlen? Heeft de techniek hierin een ondersteunende taak? Voorbeelden hiervan zijn het kiezen van een beschrijvende URL om de zoekmachine duidelijk te maken welke inhoud te verwachten is. Een simpele reeks aan letters en cijfers werkt dus negatief op het resultaat.

 • Het is belangrijk om te begrijpen wat het doel van een zoekmachine (Google) is. Uiteindelijk komt het erop neer dat de meest relevante website voor de zoekopdracht tevoorschijn komt dankzij de zoekmachine. De website die getoond wordt moet direct antwoord bieden. Google is hier een topper in en om die reden gebruikt 95% van de internetgebruikers in Nederland die machine.

 • Hoe sterker de autoriteit van jouw website geldt, hoe hoger de waarde is die een zoekmachine zal toekennen. Er zijn verschillende manieren waarop de autoriteit verhoogd kan worden. Bijvoorbeeld door een goede linkstructuur vanaf andere kwalitatieve websites naar jouw website. Webactueel kan dit voor jou verzorgen.

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie en het is belangrijk voor bedrijven in Rotterdam omdat het hen helpt hun online zichtbaarheid te vergroten en meer organisch verkeer naar hun website te trekken.

Enkele belangrijke SEO-factoren in Rotterdam zijn lokale zoekopdrachten, mobiele optimalisatie, linkbuilding en technische SEO.

Lokale SEO is belangrijk voor bedrijven in Rotterdam omdat het hen helpt hun online zichtbaarheid te vergroten bij mensen die lokaal zoeken naar producten of diensten die zij aanbieden.

Technieken die kunnen worden gebruikt voor het optimaliseren van lokale SEO in Rotterdam zijn het toevoegen van bedrijfsvermeldingen aan Google Mijn Bedrijf, het optimaliseren van lokale zoekwoorden, en het verkrijgen van positieve klantrecensies.

Een SEO-expert in Rotterdam kan helpen bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines, het verbeteren van uw online zichtbaarheid en het aantrekken van meer organisch verkeer naar uw website.

Enkele SEO-tools die kunnen worden gebruikt om de prestaties van een website in Rotterdam te meten, zijn Google Analytics, SEMrush en Ahrefs.

Enkele veelgemaakte SEO-fouten die bedrijven in Rotterdam moeten vermijden, zijn het gebruik van dubbele inhoud, het spammen van zoekwoorden en het niet optimaliseren van hun website voor mobiele apparaten.

Het kan enige tijd duren voordat resultaten zichtbaar zijn na het implementeren van SEO-strategieën in Rotterdam, maar over het algemeen ziet men binnen 3-6 maanden de eerste resultaten.

Enkele belangrijke trends op het gebied van SEO in Rotterdam zijn de toenemende focus op lokale SEO, mobiele optimalisatie en voice search.

Backlinks zijn een belangrijke factor voor SEO in Rotterdam omdat ze zoekmachines helpen te begrijpen hoe waardevol en relevant een website is voor zoekopdrachten.

Content is een belangrijke factor bij SEO in Rotterdam omdat zoekmachines websites rangschikken op basis van de kwaliteit en relevantie van

de content. Door hoogwaardige, relevante en informatieve inhoud te creëren die gericht is op de juiste zoekwoorden, kunnen bedrijven in Rotterdam hun online zichtbaarheid vergroten en meer organisch verkeer aantrekken.

 1.  

Enkele SEO-technieken die kunnen worden gebruikt voor het optimaliseren van een website voor mobiele apparaten in Rotterdam zijn het gebruik van responsieve webdesign, het optimaliseren van laadtijden en het vermijden van pop-ups die de mobiele gebruikerservaring verstoren.

Enkele belangrijke statistieken om te volgen bij het meten van de SEO-prestaties van een website in Rotterdam zijn de positie in zoekmachines, het organische verkeer, de bounce rate en de conversieratio.

Om ervoor te zorgen dat uw website goed wordt geïndexeerd door zoekmachines in Rotterdam, moet u zorgen voor een technisch geoptimaliseerde website, uw website indienen bij Google Search Console en uw website regelmatig bijwerken met nieuwe inhoud.

Als u een klein bedrijf heeft en uw lokale SEO in Rotterdam wilt verbeteren, kunt u beginnen met het optimaliseren van uw Google Mijn Bedrijf-vermelding, uw website optimaliseren voor lokale zoekwoorden, en positieve klantrecensies verzamelen op lokale beoordelingssites.

Heb je vragen of
wil je advies?

Aarzel geen moment en neem contact met ons op! Onze professionals staan je graag te woord!

three people in an office two men and a woman wi 2022 03 04 02 31 48 utc 1 1